What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Περίεργε +1 (μιλάω και εγώ με τις 90 ώρες xD που φτάσαμε)<br><br>Sent from my XT1562 using Tapatalk<br><br>
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
τελος και το watchdogs 2 αξιοπρεπεστατο παιχνιδακι, το συστηνω ανεπιφυλακτα σε καποιο sale αν γουσταρει καποιος open world και stealthοgadgetο καταστασεις. τωρα πρεπει να ξανατερματισω dark souls 3 για να αποκτησω προσβαση στο τελευταιο dlc. praise the sun, etc etc
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Από το giveaway στην κατανάλωση. Μπήκε στο πρόγραμμα και κανένας αγώνας στο Nail&#039;d. Πολύ διασκεδαστικό!!! Πετάς και εκεί, αλλά έχει το boost στο μπλέ, οπότε κάπου νιώθω περίεργα!!!
 

Rambryn

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Aug 12, 2015
Messages
50
Επειδη διανύω καιρούς ανωμαλίας (μάλλον φταίει το πήξιμο στην δουλειά) η τωρινή φαση έχει ως εξής:<br>Σαν main παίζω Pillars of Eternity και στα ενδιαμεσα το σπαω με F.E.A.R. και ΜYST.<br><br>Δεν ξέρω αν έχω ελπίδα.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
H ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα  :lol: (Μια χαρά σε βρίσκω!)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εδωσα λιγο χρονο στο State of Decay. Αρκετα καλο ως ιδεα. Δε σταματανε να περνανε οι μερες ακομα και αν δεν εισαι ingame οποτε μπορει να πεθανουν οι δικοι σου αν δεν εχου  αρκετο φαγητο. Βεβαια δεν ειναι για μενα που λειπω μερες απο το σπιτι και το αφησα στην ακρη παλι.<br><br>Wildlands, Rocket League και συντομα Mafia III DLC!!!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αυτό ήταν πολύ σπάσιμο!!!! Το παιχνίδι το λάτρεψα. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες στο είδος του, αλλά αυτή η δέσμευση του να μην μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατί θα τελειώσουν οι προμήθειες και θα ψοφολογήσουν με τρέλαινε. Ευτυχώς έπαιζα σε φάση που είμουν τελείως free από υποχρεώσεις.... <br><br>
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Τερμάτισα την Παρασκευή το xcom EU αλλά τελικά ήταν normal Ironman, όχι classic. Πολύ ωραίο το παιχνίδι  :thumbsup:<br>Άρχισα μετά σε classic Ironman το EW, έφτασα Απρίλιο, όλα καλά.. Μέχρι που σε ένα Council mission έχασα όλη την ομάδα. <br>Έφυγε ragequit uninstall  :smash:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ποιο council mission λες?<br><br>Εν τω μεταξύ τώρα πρόσεξα ότι αναφέρεσαι στο EU, επομένως το tip που σου ειχα δώσει δεν ειχε και πολυ βαση, γιατι αφορα το EW.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>Ποιο council mission λες?<br><br>Εν τω μεταξύ τώρα πρόσεξα ότι αναφέρεσαι στο EU, επομένως το tip που σου ειχα δώσει δεν ειχε και πολυ βαση, γιατι αφορα το EW.<br></blockquote><br><br>Αυτή  που επιτέθηκαν σε κάτι οχήματα και βρίσκεις έναν επιζών. νομίζω έχει να κάνει με exalt.<br> Σκέψου οι 2 εναπομείναντες της ομάδας ήταν μέσα σε smoke grenade και full cover και παρόλα αυτά ένας thin man τους έκανε one shot σε δύο γύρους... <br><br>Ναι για το tip μου το spoilαρε ένας οδηγός στρατηγικής που διάβαζα.. <br><br>Edit :ψιλομετανοιωσα που το έσβησα η αλήθεια είναι..  :w00t:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ήταν η αποστολή που μου ειχε πεθάνει ο πρωτος rookie (ο δικος μας j.lynx ηταν). Θα σου πρότεινα να το ξαναρχίσεις. Έχει ωραία πρόσθετα το Enemy Within. Και αν τα βρίσκεις σκουρα, ξαναβαλτο στο normal. <br><br>
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Ευχαριστώ για το pep talk :thumbsup:<br>Θα το ξαναρχίσω μιας και δεν πρόλαβα να φτιάξω mec! <br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θυμάσαι πως πέθανες? Το μονο που χρειαζοταν ηταν να μην γίνεις panicked. Κι εσυ πανικοβληθηκες. Αυτα παθαίνεις αμα εισαι triss-lover.<br><br>Ultimus, mec έκανα οποιον ήταν gravely wounded, ως φορο τιμης στα robocop.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
<blockquote><br>Θυμάσαι πως πέθανες? Το μονο που χρειαζοταν ηταν να μην γίνεις panicked. Κι εσυ πανικοβληθηκες. Αυτα παθαίνεις αμα εισαι triss-lover.<br></blockquote><br><br>Ωωωωωωωωωωωωωω, τα μισά να μου έλεγε.<br><br>Battle Brothers (διάμαντι), Vikings: Wolves of Milfgaard (τίμια κόκα) και Rocket League (απάλευτο goty), για να είμαστε on-topic.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Tέλος το 2ο DLC του Dark Souls 3 με τη βοήθεια φίλου βέβαια γιατί είχαν τον απάλευτο το κρυφό και το final boss αυτού ειδικά σε NG+++. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω για νέο χαρακτήρα με τέρμα solo run για σκοτώσω μερικά bosses με αυτό το τρόπο και ας πεθάνω άπειρες φορές. Το καλό είναι πως είναι μετρημένα στα δάκτυλα αυτά :drinks:<br>Ο Volrath περιέγραψε απόλυτα την ποιότητα του DLC πάντως συμφωνώ σε όσα είπε στο review του. Πολύ κρίμα που τελείωσε η παιχνιδάρα και η σειρά γενικότερα. Επιστροφή σε Evil Within & Broken Sword 3 μετά από αυτό το σφηνάκι αψέντι :pP<br>Πάντα installed το παιχνίδι πάντως για jolly cooperation και pvp  :cool:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
For Honor καθημερινά και λίγο Titan Quest όταν νιώσω το ragequit να πλησιάζει επικίνδυνα. Το current playthrough προχωρά αργά αλλά σταθερά (παίζει απλά να πηγαίνω από το τελευταίο fountain στο επόμενο κάθε φορά και να βγαίνω).<br><br>Σκέφτομαι μήπως αγοράσω πρόσβαση στην early access του Wartile. Φαίνεται απίστευτο, αλλά διστάζω λίγο να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι σε τόσο early stage.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
mass effect τέλος. μάλλον πάω για wasteland 2 αν και έχω καιρό μέχρι να ρθει το 3. σκοπός πάντως είναι να έχει φύγει μέχρι τότε. πάντα βράδια έχει και ένα session wildlands και πριν κοιμηθώ λίγο exploring στο zelda.
 
Top Bottom