What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@ Kuivamaa ναι το missing link περιλαμβάνεται στο Director's Cut

@Borracho, Alucard
Αυτό που βάφτισα minigames είναι αυτά που έμπαινες όταν έβρισκες ένα τεράστιο gong και μετακινούσες κιβώτια πάνω-κάτω, μοχλούς δεξιά-αριστερά και δεν σε άφηνε να φύγεις αν δεν έφτανες στο τελικό σημείο. Δεν είχαν εχθρούς και αυτό που περιέγραψα τους είχε ήδη νεκρούς και έκανες καλύτερη τοποθέτηση για να σβήσουν τα lasers. Δεν έχω παίξει το Dlc
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Μου έκανε και εμένα εντύπωση το πόσο προβληματική είναι η director's cut. Κατ'αρχάς είχα διαβάσει για καλύτερα textures σε σχέση με την original. Στο παιχνίδι όμως όλοι οι NPC έχουν λιγότερη λεπτομέρεια σε σχέση με τον Adam Jensen. Μερικοί μου θύμισαν San Andreas!

Επίσης δεν υπάρχει καλή επιλογή anti-aliasing, μόνο FXAA και MLAA. Γιατί υπάρχουν παιχνίδια με FXAA αλλά όχι MSAA? Υπάρχει και μια μικρή καθυστέρηση στον ήχο, αλλά ευτυχώς παραβλέπεται.

Μάλλον άφησαν προβλήματα για να μπείς στο κλίμα και να νιώθεις σαν τον Adam Jensen που "didn't ask for this".

To missing link είναι στην Director's cut.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Ναι έριξα μια ματιά στο net και είδα ότι αρκετός κόσμος έχει θέμα με τη DC, προφανώς "πείραξαν" το παιχνίδι. Το Deus EX:HR όντως δεν έχει Multisampling AA, μόνο FXAA (εφεύρεση nvidia) και MLAA (εφεύρεση AMD). Kαι τα δύο είναι post process, "φθηνά" (δεν επιβαρύνουν το σύστημα) , το MLAA έχει λιγότερη θολούρα αλλά κακά τα ψέμματα, δεν πιάνουν μια μπροστά στο MSAA.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


Borracho wrote:
To μόνο κοντινό σ'αυτό που περιγράφετε ήταν οι "μυστικές" καργαπαζλοπίστες που και πάλι δεν θυμάμαι να είχαν πτώματα!</blockquote>
Αυτές εννοώ :thumbsup: (εντάξει minigames δεν τις λες αλλα για να συννενοούμαστε.. )
Αμα θυμάσαι σε κάποιες πίστες μετακινούσες πτώματα φρουρών που απενεργοποιούσανε λέϊζερ κτλ

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Τελείωσα το Borderlands 2. Παιχνιδάρα, αξίζει πολύ, ειδικά στα Steam Sales ! Ακόμα και σκέτο το παιχνίδι χωρίς τα DLC, είναι για 80 ώρες gameplay χαλαρά, αν τα κάνεις/ψάξεις όλα ! RPG FPS με καλή ιστορία !
Τελείωσα και το Deponia. Πολύ όμορφο παιχνίδι, αλλά δύσκολο για μένα που δεν είμαι adventuras. Αν δεν είχα οδηγό, δε θα το τελείωνα ποτέ. Έχει πολύ χιούμορ πάντως και είναι όμορφο παιχνίδι, το συστήνω !
Τώρα επειδή έρχονται οι γιορτές και θα επιστρέψω στα Τιρουρίκαλα (no gaming pc that is) θα αναλωθώ σε χαλαρά/παλαιότερα παιχνίδια. Αυτές τις μέρες θα ασχοληθώ με replayable παιχνίδια, μέχρι να την κάνω και μετά θα παίξω μάλλον το Divine Divinity και το Hearthstone !
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,377
Tο Borderlands 2 το έπαιξες σόλο ή co-op; Θέλω να δοκιμάσω ένα παιχνίδι της σειράς αλλά φοβάμαι μήπως είναι βαρετό όταν δεν παίζεις co-op.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Το στεαμοκοντέρ έχει γράψει 199 (πρέπει να μπω καμια ωρίτσα ακόμα) ώρες παιχνιδιού στο Borderlands 2+Season Pass DLC, και δε μπορώ καν να ισχυριστώ πως έχω κάνει και δει τα πάντα, παρά το 100% achievement status, THERE IS JUST SO FRAKKING MUCH TO DO. Ας πούμε 95% completion. Α, και όλα αυτά με ένα χαρακτήρα, Gunzerker. Άμα κάποιος αποφασίσει να ανεβάσει και δεύτερο ή τρίτο (ή τέταρτο...) θα παίζει μια ζωή. Κάθε μία από αυτές τις ώρες ήταν co-op, και μάλιστα με την ίδια πάντα παρέα, οπότε έχω εμπειρία του παιχνιδιού ακριβώς αντίθετη από αυτό που ρωτάς, αλλά μετά από σχεδόν διακόσιες ώρες καψίματος, δικαιούμε να έχω μια άλφα άποψη, την εξής:

Δε πιστεύω πως μπορεί κανείς στοιχειωδώς καλόπιστος να ισχυριστεί πως το Borderlands 2 δεν προσφέρει μια απολαυστική single-player εμπειρία για τις περίπου 30 ώρες που διαρκεί η campaign στο Normal επίπεδο δυσκολίας ( παραπάνω δε μπορείς να βάλεις με νέο χαρακτήρα), αν αποφασίσεις να δεις και να κάνεις όσα περισσότερα quest μπορείς. Βάλε και από ένα πεντάωρο για κάθε ένα από τα τέσσερα DLC campaign (το Sir Hammerlock's Hunt μάλλον είναι μικρότερο, αλλά και το πιο "αδύναμο" από όλα, χωρίς αυτό να το κάνει κακό) άμα τα έχεις, και έχεις ένα πραγματικά χορταστικό πακέτο.

Θα θυμίσω λίγο Μποράτσο, αλλά σε επίπεδο γραφής και σχεδιασμού quest, το Borderlands 2 έχει Ψυχή. Μεράκι. Κάψιμο. Τρέλα με την δυνατόν πιο θετική έννοια του όρου. Πράγματα που έχουν λείψει από παραδοσιακές RPG δυνάμεις, αλλά και γενικότερα από την AAA gaming league, που την έχει φάει η σοβαροφάνεια και η γκριμνταρκίλα©.

Τώρα, σε ότι αφορά τους καθαρά gameplay μηχανισμούς shooting+μια καλή τζούρα από RPG, είναι σίγουρα διασκεδαστικοί και δημιουργούν το γνωστό από τα Diablo εθισμό του "ωραία, πήραμε το level up, ώρα για ύπνο, ωπ, τι είναι αυτό που γυαλίζει, γουάου, +30 fire damage, πρέπει να το δοκιμάσω αμέσως!".

Δε πιστεύω όμως πως αρκούν για να κρατήσουν τον καθαρά single-player κολλημένο στην οθόνη μετά το πέρας της campaign, για μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας, boss raids (τα οποία είναι αδύνατον να κερδηθούν από ένα παίκτη χωρίς cheats και exploits, τα περισσότερα αν όχι όλα εκ των οποίων έχουν πλέον patchαριστεί) και legendary loot. Αυτά είναι κόλπα για dedicated ομάδες που θα αφιερώσουν εκατοντάδες ώρες στο παιχνίδι.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Εγώ πάλι, στο άλλο άκρο από αυτό που γράφει ο GoO, έχω παίξει εντελώς single player με κάποια σφινάκια co op. Το περίεργο με αυτό το παιχνίδι είναι, ότι ο ένας μπαίνει στο παιχνίδι του άλλου και πρέπει να είσαι τόσο τυχερός, όσο ο GoO, για να έχεις κάποιον και να μπορείς να χαρείς το παιχνίδι πραγματικά σε co op. Εγώ δεν είχα και έπαιξα μόνο single. Άλλη εμπειρία εντελώς το ένα με το άλλο mode.

Πολύ ωραίο παιχνίδι, δεν το βαριέσαι εύκολα, ακόμα και signle. Οι άνθρωποι πραγματικά δώσανε ρέστα και βάλανε μέσα λίγο από τα πάντα σε quest, loot κλπ. Αξίζει σίγουρα τον κόπο να ασχοληθείς (ειδικά με τη game of the year edition στην τιμή που έφτασε). Θα το ξανάπαιζα άνετα από την αρχή, αν είχα άτομο για co op.

Το μόνο που με χάλασε σε single player ήταν, όπως γράφω παραπάνω, το respawn που είναι ελεεινά βαρετό. Δηλαδή τσάμπα ώρες, αν πρέπει να πας από το ένα σημείο στο άλλο, να σκοτώνεις τους ίδιους εχθρούς...

Αν μπορείς να παίξεις ένα FPS με στοιχεία RPG και αρκετές ώρες campaign με ενδιαφέρον σενάριο, τότε τσίμπα το. Αν σου αρέσουν και τα side quests, τότε είναι ό,τι πρέπει !
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εντάξει, τώρα δεν παίζω κάτι, αλλά από αυτό που βιώνω αυτή τη στιγμή μπορώ να πω πως τα έχω δει σχεδόν όλα. Η γυναικούλα μου η όμορφη παίζει <span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span class="bbcode_spoiler"><span style="font-size:6">DARK SOULS</span></span></span></span></span></span></span></span>

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

EDIT: Και η πρώτη αντίδραση μόλις είδε τον χοντρούλη: (τσιριχτά: που μ' εστειλε, που μ' εστειλε, που μ' εστειλε. ναι, εγω την εστειλα :spiteful: ).
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
χαχαχαχα, πώς τα κατάφερες; Έλα, πες μας το μυστικό. Εγώ την κοπέλα μου το πιο βαρβάτο που την έπεισα να παίξει είναι το TLJ, εσύ το πήγες πολύ παρακάτω. Εύγε!
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Το BL2 έχει μεγαλύτερο "βάθος" από το πρώτο, φρονώ :lol:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Bathory wrote:
χαχαχαχα, πώς τα κατάφερες; Έλα, πες μας το μυστικό. Εγώ την κοπέλα μου το πιο βαρβάτο που την έπεισα να παίξει είναι το TLJ, εσύ το πήγες πολύ παρακάτω. Εύγε!</blockquote>

Και τώρα περιμένει να κοιμηθεί ο μπέμπης για να πάει να ξαναπαίξει. Κατάληψη στο ιερό θέλει να κάνει.

Η συνταγή ήταν απλή. Με έβλεπε τα βράδυα που καιγόμουν, να αλλάζω συχνά πανοπλίες και sets. Ε, τι γουστάρει μια γυναίκα? Να παίζει με την γκαρνταρόμπα της. Μου έκανε μέχρι και κριτική πως αυτά που φοράει ο Pyro μου δεν ταιριάζουν και πως πρέπει να τ' αλλάξω.

Μάλιστα είναι σε πιο hyper διάθεση από μένα για το DS2, σε σημείο που θέλει να μου το προπαραγγείλει. :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
και καλα το DS, οκ, δε σε χαλαει, αλλά φαντασου να κολλησει με fm... την εκατσες. δε θα ξανασηκωθει απ την καρεκλα.
στο άλλο χερι, δεν ειναι και τοσο κακο αυτο. ευκαιρια για νεο πισι στις γιορτες... τρυφερο βλεμμα, τρεμαμενη φωνη και: "αγαπη μου, για να μη σου στερω ωρες παιχνιδιου πηρα ενα φτηνο πισι για μενα, μεταχειρισμενο απ το ρεηκουί, (σιγα μην πεις και ποσο στοίχισε) και κρατα εσυ αυτο να παιζεις νταρκ σωλς..."

μ ενα σμπαρο πολλα τρυγονακια. α) νομιζει οτι θυσιαστηκες, βου) δε χανεις ωρες γκειμινγκ που θα καθοταν στο πισι ΣΟΥ και γου) εισαι κι ετοιμος για τον γουιτσορα θρή.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Ναι, αλλά μετά μπορεί να δει το γουίτσορα 3, με πιθανών τραγικές συνέπειες.

"Αγάπη μου, θέλω να βάψεις τα μαλλιά σου άσπρα και να τα πιάσεις κότσο... ά, και σου πήρα δωράκι ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο".
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Α και μην ξεχάσεις και καμια χαρακιά στη μάπα ε;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πλαστική ρε, σαν του Ειδώλου Ράντι από την πρόσφατη Σάουθπαρκ Τριλογία. Δεν είμαστε για ακρωτηριασμούς τώρα στα γεράματα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Χαίρομαι που δεν έχω κουρκουτιάνει ακόμα σε ό,τι θυμάμαι απ'΄το Νίντζα!

Όλσο, όσοι ψήνεστε, επειδή πασχίζω να παίξω ένα Borderlands 2 τον τελευταίο χρόνο και ακόμα δεν πρέπει να 'μαι ούτε λέβελ 10, τώρα που θα βγει η ΓΚΟΤΥ σε κανένα -75%, τσιμπήστε το και πάμε να το τελειώσουμε μαζί σε ανωμαλιάρικα co-op sessions ατελείωτης γιωτιάς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Που και που θα μπαίνω και γω με τον level 63 Gunzerker, θα ρημάζω όλο το χάρτη με την καραμπίνα που αντί για σφαίρες ρίχνει σπαθιά που εκρήγνονται, και θα κάνω log off χασκογελώντας καθώς σκέφτομαι τις εκφράσεις σας...

No need to thank me, that's just the kind of guy I am.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358


Borracho wrote:
Πλαστική ρε, σαν του Ειδώλου Ράντι από την πρόσφατη Σάουθπαρκ Τριλογία. Δεν είμαστε για ακρωτηριασμούς τώρα στα γεράματα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Χαίρομαι που δεν έχω κουρκουτιάνει ακόμα σε ό,τι θυμάμαι απ'΄το Νίντζα!

Όλσο, όσοι ψήνεστε, επειδή πασχίζω να παίξω ένα Borderlands 2 τον τελευταίο χρόνο και ακόμα δεν πρέπει να 'μαι ούτε λέβελ 10, τώρα που θα βγει η ΓΚΟΤΥ σε κανένα -75%, τσιμπήστε το και πάμε να το τελειώσουμε μαζί σε ανωμαλιάρικα co-op sessions ατελείωτης γιωτιάς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Μεσα μεσα μεσα! Αν δεν βγει σε sale, πια ειναι η εναλλακτικη ? L4D2 ?

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
L4D2 θα παίξουμε όλοι ούτως ή άλλως για τα ΝΕΑ φρικτά Χριστουγεννοατσίβμεντς του Βασιλιά Πιγκουίνου. Αλλά στο Μπόρντερλαντς γίνεται η φάση που έχει και στόρι, τώρα πίου πίου σκέτο, δε λέει. Μελομακάρονα και αντβέντσουρ καλύτερα <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Εννοείται μέσα. Είτε με τον κανονικό χαρακτήρα, είτε με έναν καινούριο, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το Borderlands 2 σε σταθερό co op. Εκτός αν παίζετε σε ώρες ακατάλληλες για παιδιά... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom