What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Αφού έχω ξεμείνει με την onboard ενσωματωμένη κάρτα γραφικών έχω το Yesterday της pendulo. Στην αρχή είμαι κι απ'ότι βλέπω δεν είναι μεγάλο adventure... Αυτό το έχετε εδώ παρουσιαση? :cheer:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443


tony wrote:
brother. Μ' αγαπας ρε μλκ η τσαμπα γλυφω την οθονη ???</blockquote>

ε, νταξει. δε θα σε παντρευτω κιολα, αλλά ναι, μπορει καποιος να πει οτι σ αγαπαω κομματακι.
να, να, τωρα κανω καρδουλινια στην οθονη για παρτη σου.
με βλεπεις η δεν το εχουνε φτιασει ακομα τοσο ιντερακτιβ το ρεηκουί?
στην επομενη βερσιόν, ισως.

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
The Wolf Among Us. Ω ρε ακόμα καλά καλά δεν άρχισα και με... τρόλλαραν (pun intended) με αυτή τη ποτάνα τη Snow...!!
<span class="bbcode_spoiler">Νταξ, άλλη ήταν η ποτάνα αλλά που λέει ο λόγος. Και στο φινάλε για να έχει τόσο αξιόλογη θέση η Snow όλο και κάτι θα έκανε.</span>
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ξεκίνησα το Risen. Ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ διάλογο. Είμαι ακόμα στην αρχή βέβαια...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Απίστευτη σειρά. Ελπίζω να μην έχεις κανονίσει τίποτα μπάνια τον 15αύγουστο :silly:
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346


Alucard wrote:
Ξεκίνησα το Risen. Ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ διάλογο. Είμαι ακόμα στην αρχή βέβαια...</blockquote>
Και εγώ χθες, στο Swamp είμαι και έκανα τις μάχες στην αρένα εκτός της τελευταίας.

 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138


Alucard wrote:
Ξεκίνησα το Risen. Ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ διάλογο. Είμαι ακόμα στην αρχή βέβαια...</blockquote>

Όταν προχωρήσεις θα ψάχνεις για διάλογο και δε θα βρίσκεις :trollface:



Agapitos wrote:
Και εγώ χθες, στο Swamp είμαι και έκανα τις μάχες στην αρένα εκτός της τελευταίας.</blockquote>

Δύσκολος ο Brogar, ε; :whistle:



 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Και γω στο Swamp είμαι. Έκανα όσα περισσότερα quest μπορούσα και το άφησα στην αρένα. Εγώ ξεκίνησα με τον κοκκινομάλη κατευθείαν. Έπρεπε να έχω νικήσει και τους άλλους;
Πρέπει να έχω κάνει πολλά λάθη πάντως, γιατί ακόμα βαράω οικτρά. Έχω πάρει πόσα λέβελ και κάτι κάνω λάθος με το training και δεν έχω βάλει πόντους πουθενά... Δε βρήκα κάτι... Πρέπει πρώτα να τα σκάσω για να πάρω πόντους από τους διάφορους trainers στο camp? Δε θέλω να τους πληρώσω τους mf s.... Πολλά τα λεφτά. Μπορεί κανείς να εξηγήσει τι παίζει όταν παίρνουμε level?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
οταν παιρνεις λεβελ σου δινει αν θυμαμαι καλα 10 learning points η κατι τετοιο.

μετα για να ανεβασεις τα σκιλλ σου πρεπει να πας στον αναλογο τρεινερ και με ενα ποσο χρηματων και αναλογα learning points ανεβαζεις τα σκιλ σου.
ετσι ανεβαινουν και τα αttributes,πχ αν θες +1 στο strenght πρεπει να δωσεις 1 λεαρνινγ ποιντ και 500 χρυσα νομισματα αν θυμαμαι καλα,μπορει να ειναι και ποιο λιγα.

για χρυσαφι παντως αμα κανεις τα κουεστς και εξερευνας και λιγο θα βρεις και χρυσαφι και πραματα να πουλησεις.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Οκ. Άρα πληρώνω και παίρνω. Να τα πουλάω όσα αντικείμενα είναι για πούλημα - άχρηστα ή να τα κρατάω; Χρησιμεύουν κάπου π.χ. crafting?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
εξαρταται πχ τα μαρουλια καροτα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ολη πρασιναδα που βρισκεις χαμω χρησιμευει για διαφορα ποτιονς,με μερικα δε σπανια φυτα μπορεις να φτιαξεις ποτιονς που δινουν μονιμο μπονους στο χελθ,στο ντεξτεριτυ κτλπ.
αυτα τα κρατας για μετα,αφου φτασεις στο 100 ολα τα attributes.

μετα μπορει να βρεις και αλλα αντικειμενα για κραφτινγκ,πχ raw steel για να φτιαχνεις λεπιδες,αδεια κελυφη απο σαλιγκαρια για να φτιαξεις το ναυτιλος σπελλ.

α σημαντικο,αμα σε ενδιαφερει το σμιθινγκ να φτιαχνεις μονος σου οπλα πρεπει να μαθεις και να βγαζεις ορυκτα απο φλεβες ore,obsidian η και χρυσου αμα θε να ασχοληθεις με κοσμηματα.
το σχετικο σκιλ το μαθαινεις στο harbor town απο εναν τυπα.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Όπως τα λέει ο γαϊος είναι.

Απο οτι κατάλαβα έχεις πάρει μερικά λεβελ και δεν έχεις ξοδεψει τα LP σε κάποιον trainer πράγμα που κατα βάση είναι καλό γιατί αργότερα όταν θα πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις θα μπορείς να διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου όπως θέλεις (πχ αν είσαι lvl 10 θα έχεις 100 LP να επενδύσεις εκεί που πρέπει)

Αν θες να γίνεις fighter θα βρεις τους κατάλληλους trainers να ανεβάσεις το strength και το sword ή το axe fighting.

Μπορείς να γίνεις τοξότης και να βρεις trainers που να σου ανεβάσουν το dexterity και το archery ή το crossbow skill.

Για μάγος πας στο μοναστήρι και ανεβάζεις το mana και το stuff fighting (το wisdom ανεβαίνει μόνο διαβάζοντας βιβλία), το rune magic και άλλα πολλά.

Πρόσεξε γιατί υπάρχουν και μερικά δευτερευοντα skills τα οποία είναι και αυτά πολύ χρήσιμα κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού ανεξαρτήτως αν είσαι τούμπανο πολεμιστής ή μάγος (open locks, pickpocket, acrobatics, sneak, smithing, gut animals κλπ) τα οποία και αυτα ανεβαίνουν με τους κατάλληλους trainers.

Το χτίσιμο του χαρακτήρα είναι παρόμοιο με τα gothic 2 + 3 που αν θυμάμαι καλά έχεις παίξει

Στον βάλτο πάντως έπρεπε να πολεμήσεις πρώτα όλους τους υπόλοιπους και να αφήσεις για το τέλος τον Brogar μόνο και μόνο για να πάρεις τα xp τα οποία είναι δυσευρετα κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Οκ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μου είχε την επιλογή να παλέψω με 2 άτομα για λίγα gold και να παλέψω με τον κοκκινομάλλη για 50 gold και έπαιξα με αυτόν. τώρα δεν μπορώ να παίξω με τους άλλους; Δεν πάλεψα ακόμα με τον Brogar. Αν θέλω να ασχολήθώ με το σπαθί, να ξοδέψω τα gold/lps για να κάνω level up το strength από τώρα ή να τα κρατήσω. Γιατί μου παίρνει κανα μισάωρο να σκοτώσω κάτι εκτός από πεταλούδες...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αν σου περισσεύουν στάξτα στον τρεινερ. Εξάλλου θα τα δώσεις και πιο μετά. Εγώ θυμάμαι πως πούλαγα ότι δεν μου χρειαζόταν. Ειδικά σπαθοπανοπλίες. Επίσης πολύ χρήσιμο είναι να μάθεις νωρίς τα secondary γιατί κι από κει μπορείς να βγάλεις λεφτά όπως επίσης και να γλιτώσεις
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138


Alucard wrote:
Μου είχε την επιλογή να παλέψω με 2 άτομα για λίγα gold και να παλέψω με τον κοκκινομάλλη για 50 gold και έπαιξα με αυτόν. τώρα δεν μπορώ να παίξω με τους άλλους;</blockquote>

Νομίζω οτι κοκκινομάλλη εννοείς τον Craig που βάζει τα στοιχήματα για την αρένα.
Αρα ναι, μπορείς να πολεμήσεις τους υπόλοιπους για να πάρεις χρυσό και xp.
Τον Brogar άστον για το τέλος.

<blockquote>Αν θέλω να ασχολήθώ με το σπαθί, να ξοδέψω τα gold/lps για να κάνω level up το strength από τώρα ή να τα κρατήσω. Γιατί μου παίρνει κανα μισάωρο να σκοτώσω κάτι εκτός από πεταλούδες...</blockquote>

Να ανεβάσεις λίγο το strength ίσα ίσα να μπορείς να κρατήσεις ένα σπαθί της προκοπής και δώσε και 20 LP να ανεβάσεις το sword fighting δυο επίπεδα.
Στις μονομαχίες να έχεις πατημένο συνέχεια το δεξί πλήκτρο του ποντικιού για να μην αφήνεις κενά στην αμυνά σου και να προσπαθείς να περιστρέφεσαι γύρω γυρω απο τον αντιπαλο σου για να μπορέσεις να βρεις ευκαιρία για να χτυπήσεις.
Έτσι πέφτει εύκολα ακόμα και ο Brogar.
Να σώζεις συχνά

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αυτη ειναι η ομορφια του ριζεν. μεχρι να μπαινεις στη μαχη χωρις να το σκεφτεις, θα περασουν ακομα καμμια 30αρια ωρες παιχνιδιου.
επισης ειναι παιχνιδι που θελει υπομονη, εξερευνηση σε καθε γωνια του νησιου,συνεχομενα σωσιματα, υπομονη, πολυ προσεχτικη επιλογη στα σκιλς, αφοσιωση και καψιμο. α, για την υπομονη σου μιλησα?
ειναι ετσι φτιαγμενο που θα κυνηγας το καθε νομισμα και το καθε σεντουκι. εκει προς το τελος θα κανεις περα δωθε το νησι με κλειστα ματια. στα λεω αυτα γιατι αλλοι τα βρισκουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σ ενα καλο rpg. αλλοι παλι θελουν σε 5-6 ωρες να γινουν τουμπανα και να γαμοδερνουν οτι συναντησουν.
αν εισαι ο δευτερος τυπος θα κανεις ρεηκουί συντομα. αν εισαι ο πρωτος, θα γουσταρεις με τα χιλια.

για μενα, οπεν λοκς, ειδικα στην αρχη, ειναι απαραιτητο σκιλ. εκτος που θα βρεις αρκετα καλο οπλισμο, που δε θα βρισκες αλλιως, πουλωντας τα περιεχομενα, βγαζεις απο νωρις λεφτα, που θα ειναι απαραιτητα σ ολο το παιχνιδι, οπως σου ειπαν και τα παιδια, ακομα και για το λεβελ απ.
πουλας αφοβα κατι κηροπηγια, πιατικα, δισκους, τετοια πραγματα. απο οτι βρεις κρατα ενα. εννοω, δεν υπαρχουν γελοιες αποστολες του τυπου: φερε μου 10 σκουπες η φτυαρια. υπαρχουν τετοιου ΕΙΔΟΥΣ αποστολες, αλλά παντα ενταγμενες στη σεναριακη εξελιξη. επισης το παιχνιδι παντα θα σου δινει διεξοδους, αλλά θα σου αφαιρει κατι, απλα για να το ξαναπαιξεις. δηλαδης, αν δεν ξοδεψεις τους ποντους στο οπεν λοκς, αλλά στα χαντινγκ σκιλς, δηλ. πως να βγαζεις τις γουνες απ τα ζωα κλπ, θα βγαλεις πολυ χρημα πουλωντας δερματα. βεβαια ειναι πολυ πιο δυσκολο στην πραξη να σκοτωσεις 10 γαμωλύκους (για μενα ο πιο εκνευριστικος εχθρος στο παιχνιδι) απ το ν ανοιξεις 10 σεντουκια.

βασικα, κανε οτι σουρθει, γιατι ενα πραγμα ειναι σιγουρο. αν εισαι λιγο αρπιτζάς, το παιχνιδι θα το ξαναπαιξεις 2 και 3 φορες. ετσι κι αλλιως, ειναι μετρημενα τα λεβελς που θα παρεις κι ετσι δε γινεται αυτο που συμβαινει σε αλλα παιχνιδια, να παρεις ΟΛΑ τα σκιλς και να τα φτασεις στο max. γι αυτο μην ανοιγεσαι σε πολλα μετωπα και παρε απο νωρις αποφασεις για το στυλ του παιχνιδιου σου.
παρε και μερικα λινκς, αλλά περιορισου σ εκεινες τις σελιδες, γιατι ειναι κομματια απο walkthrough.

http://www.gamebanshee.com/risen/walkthrough/gameplaytips.php
http://guides.gamepressure.com/risen/guide.asp?ID=8398 (απ αυτη τη σελιδα ξεκιναει το κομματι που αναλυει τα σκιλς. εχουνε κανει φοβερη δουλεια, ειδικα στο alchemy. παντως εχει πολυ πλακα να τ ανακαλυπτεις μονος σου, ετσι κι αλλιως γρηγορα θα βρεις συνταγες για ολα τα potions που θα σου χρειαστουν)

κι επειδη ποστ του μπραδερ δε γινεται χωρις οφτοπικ, εχω να πω οτι ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα guides ειναι του gamepressure. προλαβα ευτυχως την εποχη που σ αφηνανε να κατεβαζεις σε pdf αρκετα απο αυτα. τωρα οι πονηροι ζητάνε όβολα, ακομα και γι αυτο. αχχχ, πεθανε το τσαμπα στο ιντρενέτ μαγκες. αρπαξτε οτι προλαβετε.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Σε ένα κηροπήγιο που προσπαθώ να πουλήσω γράφει "gold value 120" αλλά ο blacksmith μου δίνει 24. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να το πουλήσω σε συγκεκριμένα άτομα για να πιάσω τη σωστή τιμή;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Risk of Rain. Epoc.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Εγώ στην Arena (Risen) μερικούς τους κατέβαζα λίγο με το τόξο στην αρχή, τρέχεις και όταν μπορείς βαράς. <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" />
A, arucard, ΌΤΙ και να κάνεις, ανέβασε τουλάχιστον 2-3 rank το σφυρί (blunt weapon skill? δε θυμάμαι πώς λέγεται...)
<span class="bbcode_spoiler">To τελικό boss πέφτει μόνο με ένα ειδικό σφυρί που θα βρεις, Morrowind φάση.</span>
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Επιτέλους κατάφερα να σκοτώσω την μαμά του Issac :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:
 
Top Bottom