ShadowDancer wrote:
Είναι αρκετά καλύτερο των προσδοκιών μου και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα εκτός απο το επίπεδο δυσκολίας που δεν αλλάζει αν δεν έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι τουλάχιστον μια φορά.</blockquote>
Δε ξέρω αν έχεις ξεκλειδώσει το Nightmare, αλλά όταν πας θα δεις πως δεν έχει κανένα νόημα να σε αφήσει να παίξεις σε αυτό χωρίς να έχεις ξεκλειδώσει όλες τις παγίδες και τις κάρτες αναβάθμισης στο Warmage.
Επίσης από το Act 2 και μετά, πρέπει να έχεις μάθει τις πίστες καλά στο Warmage, γιατί στο Nightmare δεν έχεις χρόνο ούτε να φτύσεις, πόσο μάλλον να καταστρώσεις στατηγική.
ShadowDancer wrote:
Όσοι έχετε παίξει και τα δύο Orcs must die, ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο? Αξίζει να πάρω το δεύτερο όταν τελειώσω το πρώτο?</blockquote>
Νομίζω καλύτερο είναι το Orcs Must Die 2, το οποίο όμως αντικειμενικά ποτέ δε μπορεί να έχει την αίσθηση φρεσκάδας που είχε το OMD1 όταν πρωτοβγήκε.
Έχω πάνω από 120 ώρες στο Orcs Must Die 2, του οποίου η βασική campaign είναι μικρότερη από του 1, αλλά έχει την προσθήκη του Endless Mode, που δίνει τεράστια αντοχή στο χρόνο.
ShadowDancer wrote:
Πέρα απο το co-op, έχει σημαντικές διαφορές ή είναι OMD με multiplayer?</blockquote>
Έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος που αναβαθμίζεις τις παγίδες και τα όπλα, νομίζω προς το καλύτερο, αν και είναι αλήθεια πως χρειάζεται μέτριο grinding για να πάρεις ό,τι θες, και να μην χρειάζεται να είσαι συνέχεια στο respec για να προσαρμόζεις τα upgrades στη στρατηγική που θες να ακολουθήσεις.
Πέρα από αυτό, είναι OMD με Multiplayer, αν και δεν είναι αλλαγή που τη λες απλή, ή που απλά μπήκε σφήνα, αλλά έχει επηρεάσει σημαντικά όλο το σχεδιασμό.
Όλες οι πίστες από τη δεύτερη και μετά, είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένες με co-op στο μυαλό, σε σημείο που μπορεί σε single να κουράσουν, ειδικά στο nightmare (το οποίο πάλι είναι κλειδωμένο μέχρι να τελειώσεις το Warmage).
Αν έχεις κάνα Steam (ή real life!) friend να λιώσετε παρέα, αξίζει με κλειστά τα μάτια, ακόμα και full price.
Αν είσαι σόλο player, πάλι αξίζει και θα του αφιερώσεις δυό ντουζίνες ώρες, αλλά μάλλον θα το αφήσεις πριν το "ξεζουμίσεις" τελείως. Wait for a sale.
EDIT: On topic, εδώ και καμιά δεκαριά μέρες νιώθω αρκετά πελαγωμένος ανάμεσα σε μια ντουζίνα single player games που θέλω να παίξω, αλλά δε λέω να διαλέξω ένα και να το βάλω κάτω να του αλλάξω τα φώτα. Όσο έχω αυτή την ψιλοασυνήθιστη για μένα διάθεση, το έχω ρίξει κυρίως στη Dota 2, έχω παίξει περισσότερο τις 2 τελευταίες βδομάδες από ότι όλο το προηγούμενο 2013 μαζί.