nihilus wrote:
Για το 3ο εχω ακουσει-δει τα αισχη, δεν νομιζω να το δοκιμασω ποτε.</blockquote>
Και το 3ο μέρος είναι κορυφαίο παιχνίδι που βαδίζει στα βήματα των προηγούμενων και αξίζει οπωσδήποτε να ασχοληθείς μαζί του, πολύς κόσμος το έκραξε για το coop (που άμα παίζεις single ούτε που το καταλαβαίνεις) τις αναμετρήσεις με ανθρώπους, που ναι και εγω αν και ταιριάζουν με την ιστορία δεν τις είδα με καλό μάτι, πάντως είναι ελάχιστες, επίσης επειδή μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού λαμβάνει μέρος σε πλανήτες λογικό είναι να είναι κάπως ανοιχτό το μέρος και οχι σκοτεινό και κλειστοφοβικό οπως μας έχει συνηθίσει το Dead Space αλλα πιστεψέ με δώστου και αυτού μια ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσεις, εγώ με αυτά που διάβαζα ήμουν επιφυλακτικός αλλα όταν το τελείωσα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Σχετικά με τo Μass Effect 2 θα συμφωνήσω με τον Αδερφό Φραπέ αλλα θέλω και να προσθέσω
<span class="bbcode_spoiler">Πίσω στο Νόρμαντυ εφόσον σώσεις το πλήρωμα να στείλεις ως συνοδό τον Μόρντιν και αρχηγό στο αλλο γκρουπ να βάλεις τον Γκάρους, πάρε μαζί σου Μιράντα και Τάλι η τον Λέγκιον αν φοβάσαι μην σου πεθάνει, το βασικό βέβαια όπως λέει και ο Φραπές είναι να έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των μελών του πληρώματος κάνοντας τις αποστολές τους και να κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις στο Νόρμαντυ</span>