Arwindan wrote:
Έφτασε στο τέλος του ο, μίνι, μαραθώνιος Dead Space. Μίνι γιατί κανένα από τα 3 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε διάρκεια. Νομίζω ότι το δεύτερο είναι το καλύτερο της σειράς με ελάχιστη όμως διαφορά από το πρώτο. Το τρίτο από την άλλη είναι αρκετά διαφορετικό. Δεν έχει τη σκοτεινή, κλειστοφοβική, αγχωτική ατμόσφαιρα των άλλων δύο αλλά είναι πιο κινηματογραφικό. Μου άρεσε και αυτό αλλά όχι τόσο όσο τα προηγούμενα. Τουλάχιστον το DLC του, το Awakened, επιστρέφει στα βήματα των δύο πρώτων έστω και για τις 1-2 ώρες που διαρκεί. Γενικά πάντως από τις καλύτερες σειρές που έχω παίξει.
</blockquote>
Το 3 το έπαιξα κ γω κάπου τον Μάρτιο φέτος. Ηταν κάπως μεγάλο αυτό σε σχέση με τα 1-2. Μου είχε πάρει 16-17 ώρες νομίζω. Το horror στοιχείο απουσιάζει αλλά το γεγονός παραμένει ότι οι μάχες απαιτούν στρατηγική κ οικονομία πυρομαχικών.
Το Awakened δεν το έχω παίξει. Αφήνει υπονούμενα για sequel?
Εγώ εδώ κ 3 βδομάδες λιώνω Skyrim. 82 ώρες μέχρι στιγμής με Imperial Knight build (ασπίδα-σπαθί), φουλ φιλελές αφού πήγα με την Λεγώνα κ όχι με τους Stormcloaks, διέλυσα την Dark Brotherhood, τελείωσα το main quest χωρίς ομως να σκωτωσω τον Paarthurnax (σκέφτομαι πολύ να το κάνω), ενοείται πως ποτέ δεν θα γινόμουν vampire στο Dawnguard κ είμαι προς το τελείωμα του expansion κ δεν βλέπω την ώρα να πάω Solstheim να κάνω μια Bonemold Armor κ να βγω να σφάξω με θέα το μεγάλο ηφαίστειο την Vvanderfel.
Εχω φτάσει το one-handed κ smithing στο lvl 100 κ μου λέει ότι μπορώ να το κάνω legendary. Τι σημαίνει αυτό? Εχω κάποιο...κέρδος?