What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Την HD 4600 εχω λογω του i5 4670K. Μαλλον θα κατεβασω το Planescape:Torment για να το τερματισω επιτελους. Εχω 25 μερες μεχρι να γυρισει (συμφωνα με το E-shop παντα) η 970 στην αγκαλια μου. <br><br>Δεν γνωρίζω αν υπαρχει καπου λιστα με το ποια παιχνίδια είναι playable σε embedded GPUs.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Την HD 4600 εχω λογω του i5 4670K. </blockquote><br><br>Κοίτα τι μπορείς να (ξάνα)παίξεις. Σε i5 4440 3.1ghz το τρέχει<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=rn6N-Mdlw9Y
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Εχω πολύ καιρο να παιξω RL η αληθεια είναι. Θα το δοκιμασω όταν γυρισω από δουλεια. Αν σας δω μεσα, θα στειλω invite αν δουλευει καλα.  :thumbsup:
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Ξεκινησα Dark Souls, την προηγουμενη φορα που το δοκιμασα εκανε κατι hard drops σε 15fps ξερω γω γιατι δεν εκανα καλα τις ρυθμισεις στο dsfix, αλλα τωρα τρεχει σχεδον σταθερα σε "silky smooth" 30 fps με αραια και που drops στα 26-27. <br>Επαιξα ενα 6ωρο χτες χωρις να καταλαβω πως περασε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Αν σας δω μεσα<br></blockquote><br><br>lel
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Ξεκινησα Dark Souls, την προηγουμενη φορα που το δοκιμασα εκανε κατι hard drops σε 15fps ξερω γω γιατι δεν εκανα καλα τις ρυθμισεις στο dsfix, αλλα τωρα τρεχει σχεδον σταθερα σε "silky smooth" 30 fps με αραια και που drops στα 26-27. <br>Επαιξα ενα 6ωρο χτες χωρις να καταλαβω πως περασε.<br></blockquote><br><br>Σε ποιο σημειο βρίσκεσαι?
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br><blockquote><br>Ξεκινησα Dark Souls, την προηγουμενη φορα που το δοκιμασα εκανε κατι hard drops σε 15fps ξερω γω γιατι δεν εκανα καλα τις ρυθμισεις στο dsfix, αλλα τωρα τρεχει σχεδον σταθερα σε "silky smooth" 30 fps με αραια και που drops στα 26-27. <br>Επαιξα ενα 6ωρο χτες χωρις να καταλαβω πως περασε.<br></blockquote><br><br>Σε ποιο σημειο βρίσκεσαι?<br></blockquote><br><br>Μετα την πρωτη καμπανα. Να &#039;ναι καλα το +5 οπλο μου, επενδυση που επιασε τοπο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<blockquote><br>Δεν γνωρίζω αν υπαρχει καπου λιστα με το ποια παιχνίδια είναι playable σε embedded GPUs.<br></blockquote><br><br><br>http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005562.html
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br><blockquote><br>Δεν γνωρίζω αν υπαρχει καπου λιστα με το ποια παιχνίδια είναι playable σε embedded GPUs.<br></blockquote><br><br><br>http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005562.html<br></blockquote><br><br>Brother Bruce to the rescue! <br><br>Σε ευχαριστω για το λινκ. Βλεπω το Battlefield 4 στη λιστα και γελαω  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Ξεκινησα Dark Souls, την προηγουμενη φορα που το δοκιμασα εκανε κατι hard drops σε 15fps ξερω γω γιατι δεν εκανα καλα τις ρυθμισεις στο dsfix, αλλα τωρα τρεχει σχεδον σταθερα σε "silky smooth" 30 fps με αραια και που drops στα 26-27. <br>Επαιξα ενα 6ωρο χτες χωρις να καταλαβω πως περασε.<br></blockquote><br><br>Σε ποιο σημειο βρίσκεσαι?<br></blockquote><br><br>Μετα την πρωτη καμπανα. Να &#039;ναι καλα το +5 οπλο μου, επενδυση που επιασε τοπο.<br></blockquote><br><br>Πέρνα και μια βόλτα απ&#039; το αντίστοιχο νήμα, να τα λέμε εκεί, μην βγάλουμε εκτός τροχιάς ακόμα ένα thread.<br><br>Μέχρι να πας όμως, ας το βγάλουμε για λίγο. Τι build φτιάχνεις και ποιο όπλο πήγες στο +5?
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Ξεκινησα Dark Souls, την προηγουμενη φορα που το δοκιμασα εκανε κατι hard drops σε 15fps ξερω γω γιατι δεν εκανα καλα τις ρυθμισεις στο dsfix, αλλα τωρα τρεχει σχεδον σταθερα σε "silky smooth" 30 fps με αραια και που drops στα 26-27. <br>Επαιξα ενα 6ωρο χτες χωρις να καταλαβω πως περασε.<br></blockquote><br><br>Σε ποιο σημειο βρίσκεσαι?<br></blockquote><br><br>Μετα την πρωτη καμπανα. Να &#039;ναι καλα το +5 οπλο μου, επενδυση που επιασε τοπο.<br></blockquote><br><br>Πέρνα και μια βόλτα απ&#039; το αντίστοιχο νήμα, να τα λέμε εκεί, μην βγάλουμε εκτός τροχιάς ακόμα ένα thread.<br><br>Μέχρι να πας όμως, ας το βγάλουμε για λίγο. Τι build φτιάχνεις και ποιο όπλο πήγες στο +5?<br></blockquote><br><br>Οκ θα γραψω εντυπωσεις αφου το προχωρησω λιγο ακομα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br> Δεν εχω ιδεα τι build φτιαχνω, ανεβαζω λιγο απο endurance, vitality κυριως γιατι διαβασα πως ειναι τα πιο σημαντικα, και μαλλον θα ανεβασω dexterity. Απο οτι εχω καταλαβει το strength το ζητανε κυριως τα πολυ μεγαλα οπλα σωστα; Αξιζει να το ανεβασω αν παιζω με shield;<br>Ανεβασα ενα Halberd, με βολευει σε σχεση με τα σπαθια.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βασικά, να κοιτάξεις το moveset σε κάθε όπλο και να δεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Το halberd είναι από τα καλά όπλα που θα σε πάει αρκετά μακριά με τα upgrades του.<br><br>Όσον αφορά το build αυτό θα εξαρτηθεί απ&#039; το όπλο που θα χρησιμοποιείς και με τι κάνει scaling, εκτός και αν πας σε μαγείες και θαύματα. Τα pyromancies μπορείς να τα χρησιμοιποιείς χωρίς κάποιο περιορισμό στα attributes.<br><br>Αν και έχω παίξει και τελειώσει κάθε πιθανό και απίθανο build, το αγαπημένο μου είναι το quality (str+dex), μαζί με λίγες pyromancies. <br><br>Όσο για το armor? Fashion Souls και τα μυαλά στα μπλέντερ.<br><br>EDIT: Ναι, vitality και endurance είναι τα μόνα σίγουρα attributes που θα ανεβάζεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι κάνεις λάθος.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Brothers - A Tale of Two Sons. Ευγενική χορηγία των Chosen giveaways <br><br>Στενάχωρο στην αρχή, στενάχωρο και στο τέλος. Μόνο κάπου στη μέση ήταν χαλαρό συναισθηματικά και με άφησε να χαρώ τα κωφάλαλα παιδάκια. Από τα όμορφα παιχνίδια  :salute:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Επικό παίγνιο. Οδοστρωτήρας μας πέρασε με την κοπέλα μου το απόγευμα που καθίσαμε και το παίξαμε.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Το chapter με <span class="bbcode_spoiler">τους γίγαντες</span> ήταν επιβλητικό. Και φυσικά η ανατροπή λίγο πριν το φινάλε, μαχαιριά πισώπλατη. <br><br>Ξεμπέρδεψα και με τα mission packs του Quake και συνεχίζω να εξερευνώ κάθε σπιθαμή στο Strider.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ξεκίνησα το Kyn. Έκανα το "λάθος" να το βάλω με τη μία στο Legendary difficulty. Ακόμα δεν έχει υπάρξει quit, από rage όμως, άλλο τίποτα. Συμπαθητικό μέχρι τώρα, με την έλλειψη voice over να είναι το μόνο ουσιαστικό μου παράπονο.<br><br>Αναμένω και τους wingmen για να ρίξουμε κανένα αεροπλάνο. (Βάλτε το να κατεβάζει τα updates μόλις δείτε αυτό)
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Tερμάτισα το Final Fantasy Type-0 HD και έκανα μάλιστα και όλα τα επιτεύγματα που είχε. Το ότι ήταν το καλύτερο rpg του psp το ήξερα ήδη έχοντας το τερματίσει πριν μερικά χρόνια με funsubs, καθώς είχε βγει μόνο Ιαπωνία. Το ότι είχε τέτοιο lore που ήθελε να το ψάξεις όπως στα dark souls αυτό μου είχε διαφύγει. Για ένα πράγμα αδικιέται κυρίως αυτό το παιχνίδι. Που δεν είναι το ΧΙΙΙ στη θέση του ΧΙΙΙ. Πολύ πιο final fantasy, με ότι αυτό συνεπάγεται (πόλεις, chocobos, κρυμμένα dungeons, κρυφά super bosses, αερόπλοιο, κρυφές αποστολές, κρυφά summons κτλπ.). Το καλύτερο jrpg της τελευταίας δεκαετίας. Θα αργήσει πολύ να φάει uninstall με τόσα πράγματα που έχω να κάνω ακόμα στο NG+. Αγνοήστε τους ανίδεους κακομαθημένους που το θάβουν για ψύλλου πήδημα στο steam και αρπάξτε το αν θέλετε να ξεχάσετε μια και καλή το τραγικό FFXIII...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Έβαλα το Overwatch και μπορώ να πω ότι έχει χαβαλέ. Χαοτικό όπως είπε ο Βόρειος, αλλά αμα θες απλά να κάψεις μερικά εγκεφαλικά κύτταρα λέει.<br>Θα το χαρακτήριζα ως μια μίξη HotS,TF2 και Borderlands.<br><br>Κατά τα άλλα αργά και σταθερά προχωράω το Pillars of Eternity.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
το κατέβασα και εγώ. Έτσι και με κάνεις και κολλήσω όπως με έκανες στο Heroes.....<br><br>Τρέχεις γρήγορα ξέρω. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν τρέχω γρήγορα το ξέρω και αυτό. Θα κάνω φυσική κατάσταση για να σε πιάσω έτσι και κολλήσω. Διατροφή, γυμναστική. Τα πάντα.....<br><br>Μήπως τελικά αν τα κάνω όλα αυτά να ελπίζω να κολλησω;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ας κάνω και το δικό μου update.<br><br>Σταθερά rocket league, στο οποίο βελτιώνομαι αργά αργά (σε ρυθμούς χελώνας) και σταθερά. Και Dark Souls 3 με deprived. Μιλάμε για πολύ ξύλο.
 
Top Bottom