What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Καθότι έπιασα και είδα μονορούφι το Vikings, ξεκίνησα ένα campaign με Νορβηγούς στο Medieval II, με το Stainless Steel 6.4.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ρε dragon age τώρα σοβαρά? τι λαβή ειν τούτη? μεγαλύτερη απο το κεφάλι μου. <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/W9rX6pnh.png" alt="W9rX6pnh.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>ευελπιστώ να το τελειώσω πριν το ghost recon γιατί μετα βλέπω να το ξαναπιάνω μετά απο μήνες.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Dragonfall και ματσακια counter strike
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Μερικά συμπεράσματα <br><br>Evil Within-> Αποφάσισα να το πιάσω ξανά. Πόσο λάθος διαφήμιση πως είναι σαν Resident Evil ρε παιδάκι μου. Ναι ΟΚ έχει ζόμπι, έχει ατμόσφαιρα αλλά το gameplay ούτε καν. Το παιχνίδι πιο πολύ σε Silent Hill φέρνει και σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις stealth με το ζόρι αφού οι σφαίρες δίνονται με το σταγονόμετρο. Τουλάχιστον έτσι είναι μέχρι εκεί που έχω φτάσει. Πολύ άγχος ρε αδερφάκι μου...<br>Αν αποδεχθείς πως δεν είναι Resident Evil μια χαρά είναι αλλά όσο να&#039;ναι σου παίρνει λίγο καιρό να το αποδεχθείς.<br><br>Resident Evil Revelations 2-> Εφτασα στο τέλος του Chapter 3 και πραγματικά το boss με έκανε να θέλω να τα σπάσω όλα. Εχει τον απέθαντο ειλικρινά. Και το να έχεις 2 άτομα δεν βοηθάει καθόλου στη συγκεκριμένη μάχη, καθώς αυτός που δεν ελέγχεις τρώει ξύλο :whatever:<br>Κατάλαβα τι πρέπει να κάνεις για να φάει damage αλλά...σύντομα ξεμένω από σφαίρες και από βότανα, αφού όλο το chapter ήταν φουλ στους εχθρούς, που και να θες δεν γίνεται να μην τους σκοτώσεις. Αμά είναι έτσι οι normal δυσκολίες ρε Capcom τύφλα να είχε το Dark Souls δηλαδή...Κρίμα γιατί το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο κατά τ&#039;άλλα αλλά τα boss fights σου προκαλούν νευρικό κλονισμό. Να πλακώνεσαι με το boss επί μισή ώρα κάθε φορά να του έχεις αδειάσει ότι έχεις και δεν έχεις στο αδύναμο του σημείου που εμφανίζεται αφού κάνεις κάτι και να μην λέει να πεθάνει :throw:<br>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επειδή ακόμα και από τις αναποδιές, πρέπει να βγαίνει κάτι καλό (όχι, δεν έγινα ξαφνικά οπτιμιστής, όλα εξακολουθούν να πάνε σκατά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε για να το απολαύσουμε κιόλας), είπα να αρχίσω να μειώνω το πραγματικό backlog παίζοντας παιχνίδια που μπορεί να "σηκώσει" το laptop.<br><br>Command & Conquer λοιπόν  και τα μυαλά στα κάγκελα. Με θυμάμαι να το πρωτοβλέπω στο PS1 ενός ξαδέρφου όταν ήμουν πιτσιρίκι και να παθαίνω πλάκα. Έκτοτε το είχα ξαναπαίξει γύρω στο 2006 (στο PC πλέον) όταν είχα αγοράσει το C&C: First Decade αλλά λόγω άπειρου καψίματος στο online του Zero Hour, δεν το τερμάτισα ποτέ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να φύγει από το backlog πλήρως. Από το βράδυ της Παρασκευής έως χθες βγήκε ουσιαστικά η campaign των GDI (έμεινε η τελευταία αποστολή για σήμερα) και θα ακολουθήσει αυτή των NOD.<br><br>Ένα πραγματικό έπος, θυμίζει τις εποχές που μαζευόμασταν τα πιτσιρίκια της γειτονιάς για να παίξουμε με τα στρατιωτάκια μας καταστρέφοντας όλους τους κήπους σκάβοντας "ορύγματα"
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
<blockquote><br>Command & Conquer λοιπόν  και τα μυαλά στα κάγκελα. Με θυμάμαι να το πρωτοβλέπω στο PS1 ενός ξαδέρφου όταν ήμουν πιτσιρίκι και να παθαίνω πλάκα. Έκτοτε το είχα ξαναπαίξει γύρω στο 2006 (στο PC πλέον) όταν είχα αγοράσει το C&C: First Decade αλλά λόγω άπειρου καψίματος στο online του Zero Hour, δεν το τερμάτισα ποτέ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να φύγει από το backlog πλήρως. Από το βράδυ της Παρασκευής έως χθες βγήκε ουσιαστικά η campaign των GDI (έμεινε η τελευταία αποστολή για σήμερα) και θα ακολουθήσει αυτή των NOD.<br><br>Ένα πραγματικό έπος, θυμίζει τις εποχές που μαζευόμασταν τα πιτσιρίκια της γειτονιάς για να παίξουμε με τα στρατιωτάκια μας καταστρέφοντας όλους τους κήπους σκάβοντας "ορύγματα"<br></blockquote><br><br>Offtopic ON<br>Υπό τους ήχους εκρήξεων των δημοκρατικών βομβών από τον Μπίλι κ τον Γιωργάκη.<br>Offtopic OFF
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Commander, what is  best in life:<br><br>To shoot your enemies<br>watch them burn alive (as their flamethrower explodes)<br>and listen to the lamentation of their wounded.<br><br>Και όλα αυτά υπό το καταπληκτικό soundtrack του παιγνίου<br><br>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
πάει το main quest της ιερας εξέτασης μου. σε κάποια φάση θα παίξω και το dlc
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
STASIS. Αν και οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, έχω ήδη καταφύγει 2-3 φορές στο walkthrough λόγω ανυπομονησίας και -κατά τη γνώμη μου- ελλιπούς feedback. Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά περίμενα περισσότερα. Το storytelling είναι μονότονο και μάλλον άχαρο (90% διάβασμα PDAs και terminals, 10% κλισέ διάλογος) και η γραφή άνιση. Το χειρότερο, όμως, είναι πως τα ΠΑΝΤΑ στο παιχνίδι είναι κλωνοποιημένα (pun intended) από κάτι που προϋπήρχε: ταινίες, βιβλία, άλλα videogames - you name it.<br>Βασικά μιλάμε για ένα ισομετρικό Dead Space χωρίς μάχες, με όλες τις επιρροές που ήδη είχε μεταβολίσει το Dead Space (Alien, The Thing κτλ) να είναι εδώ κάτι παραπάνω από πρόδηλες.<br><br>Στα θετικά τα πολύ λεπτομερή και ατμοσφαιρικά backgrounds, αν και τα 3D μοντέλα (ειδικά του πρωταγωνιστή) μάλλον τα ξύπνησαν από κρυογενετικό ύπνο τουλάχιστον 10 χρόνων.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Tέλος το Resident Evil Revelations 2. Τελικά κατέβασα τη δυσκολία εκεί στο boss στο chapter 3 και έφυγε αέρα το παιχνίδι μετά. Ενά από καλύτερα Resident Evil που έχω παίξει ήταν αναμφίβολα από θέμα gameplay, ατμόσφαιρας και σεναρίου. Ανετα θα το ξαναπαίξω στο μέλλον και θα ασχοληθώ και με το Raid Mode που είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα συνεχίσω το Evil Within τώρα. Ισως παράλληλα και κανένα άλλο αναλόγως τα κέφια
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
The Whispered World τελος! Παρα πολυ καλο. Πολυ ομορφη ιστορια.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Eπαιξά τα extra episodes του Revelations 2 χθες και σήμερα. Εν τέλει χάρηκα που έβγαλα το κακό φινάλε στο main game καθώς το extra episode Τhe Struggle συνεχίζει από κει και έγινε τρελή ανατροπή στα τεκτενόμενα :worshippy:<br>Το Little Miss extra episode από την άλλη λειτούργησε σαν prequel αλλά και αυτό χρειάζονταν να έχεις τελειώσει το main game για να καταλάβεις τι παίζει. Από θέμα gameplay αυτό ήταν καθαρά stealth. Προσπαθούσες να πας από περιοχή σε περιοχή με τις 2 πιτσιρίκες χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι τα τέρατα. Το άλλο extra episode με διασκέδασε πολύ περισσότερο. Αυτό ήταν λίγο εκνευριστικό ώρες ώρες και ήθελε πολύ υπομονή. Πάντως και τα δύο ανέβασαν ακόμα περισσότερο την εκτίμηση μου για το παιχνίδι. Μπράβο Capcom :worshippy:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
1-2 Missions για να βγεί και το NOD campaign στο C&C. Το μόνο "καλό" που βγήκε από το όλο θέμα με το PC ήταν ότι  βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου παιγνίου. Με εξαίρεση μια-δυο αποστολές που ήταν σχετικά challenging πάντως, μπορώ να πω πως δεν ήταν τόσο απαιτητικό όσο το θυμόμουν. Στον τομέα της ψυχαγωγίας όμως, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θυμόμουν.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Πήρα σερί το Cayne με το που τελείωσα το STASIS για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Εντυπωσιακή βελτίωση στα γραφικά, παρότι η υψηλότερη ανάλυση κάνει ορισμένα αντικείμενα να φαίνονται περισσότερο "πλαστικά" και λιγότερο "μπιχλιασμένα" απ&#039;ότι στο STASIS. Αξιοπρεπέστατο γενικά (ειδικά για free επεισόδιο) και σου τρώει άνετα ένα τρίωρο+, εν μέρει λόγω των PDAs, που φυσικά είναι πάλι πανταχού παρόντα, κι εν μέρει λόγω των χρονοβόρων μετακινήσεων σε μερικούς χώρους. Ορισμένοι γρίφοι με ψιλοζόρισαν (έχει και κάποιους σαχλούς), ωστόσο κατάφερα να αποφύγω το walkthrough. Το σενάριο είναι ενδιαφέρον για όποιον θέλει να εντρυφήσει στο lore της σειράς, αλλά το φινάλε προσωπικά μου την έσπασε λίγο.<br><br>ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Άρχισα χθες βράδυ το Night in the Woods. Μην ξεγελιέστε από το χαριτωμένο περιτύλιγμα, το παιχνίδι στάζει αλήθεια. Κοφτερή γραφή, επίκαιροι χαρακτήρες, σαρδόνιο χιούμορ, καθημερινές καταστάσεις με φαντασιακές προεκτάσεις. Τρεις ώρες έχω ασχοληθεί σχεδόν (σύμφωνα με τα όσα διαβάζω μάλλον κρατάει κάπου 10-12) και απόλαυσα κάθε λεπτό. Παίζω με πληκτρολόγιο αλλά κάτι μου λεει πως το χειριστήριο θα ήταν προτιμότερο. <br>Μην το προσπεράσετε για κανέναν λόγο.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Παίζω το Evil Within αυτές τις μέρες. Θα το χαρακτήριζα σαν ένα κράμα Resident Evil με Silent Hill. Πολύ ενδιαφέρον και τα stealth mechanics που έχει. Δείχνει πολύ δυνατό παιχνίδι για την ώρα. Είχατε δίκιο για τα καλά λόγια που λέγατε :drinks:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τερμάτισα το Resident Evil : Revelations.<br>Μίζερο παιχνιδάκι.<br><br>Επίσης άρχισα Bioshock : Remastered.<br>Στην αρχή σου σπάει τα νεύρα γιατί είσαι εντελώς underpowered με τους εχθρούς (στο Hard πάντα) , αλλά μετά φτιάχνει!<br>Γαμάτο φαίνεται και έχει και ωραία ατμόσφαιρα <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
πάει το the descent dlc του da:I. πάμε στο επόμενο dlc.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Συνεχώς σκέφτομαι ότι έμειναν 2 missions στο C&C. Αλλά δεν μου πάει η καρδιά να μην κάνω "practice" στο For Honor. First world problems...
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Αττίλας: Ολικός Πόλεμος<br><br>Είπα να τελειώσω επιτέλους εκείνο το campaign που είχα κάποτε ξεκινήσει με τον Αρκάδιο. Απο όλα πάντως τα παιχνίδια της σειράς, αυτό είναι εύκολα το πιο σκοτεινό. Μάλλον υποτιμημένο παιχνίδι.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Συνυπολογίζοντας Medieval 1 και Barbarian Invasion που ήταν ντιπ καταχνιά;
 
Top Bottom