What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote><br>Μόνο εγώ την είδα εξωτικος​και πήγα για Tali?<br></blockquote>Δε ξέρω ρε συ, δε λέω, καλό κορτσόπουλο η Tali, αλλά πολύ πτηνοειδές... και μιας και δεν είναι και γραία για να δικαιολογήσει το "η γριά κότα", νομίζω κάτι πιο ανθρώπινο ταιριάζει καλύτερα.<br><br>Υ/Γ Ναι, είμαι αντιπτηνιστής. :pP
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Τελείωσα σήμερα το Witcher EE.<br>Μιλάμε τι παιχνιδάρα!  :mosh: :mosh:<br>Βέβαια είχε κάτι ψιλοθεματάκια αλλά λογικό μιας και δεν είχαν το ίδιο budget όσο στα επόμενα 2..<br><br>Περιττό να σας πω πως ήδη εγκατέστησα το 2ο Enhanced Edition, το οποίο σκέφτομαι να το αρχίσω κατευθείαν στο hard,<br>μιας και στο 1ο παίζοντας normal, ήταν τελείως faceroll οι μάχες στο τέλος  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Στα&#039; λεγα, δεν άκουγες.  :pP<br>Αν θες να το παίξεις στο hard, προτίμησε τότε το dark για τα έξτρα όπλα-πανοπλίες.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Μόνο εγώ την είδα εξωτικος​και πήγα για Tali?<br></blockquote><br><br>Όχι. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως πίσω από τη μάσκα, κρύβονται τα best τσιμπουκόχειλα ever. You can hear it in her voice.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Εμένα με έπιανε κάτι σε Κατακουζηνό και μπενταντιν η φάση με τη μάσκα. Και γενικά δεν έκανα φλερτ, τι διάολο ο κυβερνήτης είμαι, πρέπει να είμαι αποστασιοποιημένος, όχι ο Κωστανταρας να την πέφτω παντού.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote> τι διάολο ο κυβερνήτης είμαι,</blockquote><br><br>It&#039;s good to be the commander  :cool:.<br><br>[youtube]StJS51d1Fzg[/youtube]<br><br><br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ο Κωστανταρας ειπε το ατομο.  :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br>πυκνο, ατοφιο ρησπεκτ.  :worshippy:
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote>ofc η αγαπημένη ατάκα του shepard ειναι "hey we will bang. ok?"  </blockquote><br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CpeRk1YFn8s[/youtube]
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Στα Mass Effect, τη γυναίκα τη θέλω σε αυτό το μπλε ανοιχτό, το νεοφιλελευθερί.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Μόνο Τζάκ που ήταν τρου χαρντκόρ μαναράκι και λίγο το πιπινάκι την όφισερ τάδε, που ήταν καλό και εξυπηρετικό κορίτσι στο Νόρμαντι και κάπως έπρεπε να την ανταμείψω για τις υπηρεσίες της!
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Steamworld heist. Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν το steamworld Dig και εγκαθιστώντας το νόμιζα ότι θα έπαιζα platform αλλά ξαφνιάστικα θετικά. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι που μάλλον το τσιμπησα από κάποιο monthly humble bundle. Αν το έχετε κι εσείς χωρίς να το ξέρετε δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε  :thumbsup:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Τερμάτισα το Broken Sword 2 Remastered Edition. Είχα τερματίσει πολλές φορές το original στο παρελθόν. Επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά την λατρεία μου γι&#039;αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζω δυναμικά με το 3 που δεν το έχω παίξει ποτέ. :cool:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Δεν θυμάμαι αν το ανέφερα, οπότε σορρυ εκ των προτέρων. Έκλεισα το κεφάλαιο C&C τελειώνοντας και τη NOD campaign πριν λίγο καιρό. Περνάει και αυτό λοιπόν στη λίστα με τα παλιά, αγαπημένα παιχνίδια που, έστω και μετά από πολλά χρόνια, "ολοκλήρωσα". Σε λίγο καιρό λογικά θα έχω στα χέρια μου την big box edition του (θα έπρεπε να την έχω ήδη, αλλά κάπου χάθηκε η πρώτη παραγγελία και έπρεπε να ζητάω refunds...)<br><br>Κατά τα άλλα, καθημερινός αγώνας στο For Honor μαζί με Omen και τον αδερφό του Dahaka (ο οποίος πάλι εξαφανίστηκε, πάνω που είχε πάρει λίγο μπρος στο RQ). Που και που ανοίγω και κανένα Titan Quest για 5-10 λεπτά, αλλά το έλιωσα τόσο πολύ κατά τους προηγούμενους μήνες που έχασε λίγη από τη μαγεία του.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Παίζω Ass. Unity. Μετά από το 4, το οποίο το καταδιασκέδασα (ως πειρατικό παιγνίδι, κυρίως και λιγότερο ως ass. creed), το Unity το βρίσκω ιδιαίτερα φτωχό σε gameplay και θα έλεγα πως βαριέμαι, περιμένοντας να γίνει κάτι και να πάρει μπρος.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Τελειώνω το Broken Sword 5 (είμαι στο 80%). Ωραία, κλασική, point n click αντβεντσουρίλα!!!!<br><span class="bbcode_spoiler">Σχετικά εύκολο και straight forward, με εξαίρεση 2-3 σημεία που ψιλοκόλλησα και χρησιμοποίησα το ingame hint system</span>
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Πολύ εύκολο βασικά. Αλλά ναι και εμένα μου άρεσε.
 

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
<blockquote><br>Παίζω Ass. Unity. Μετά από το 4, το οποίο το καταδιασκέδασα (ως πειρατικό παιγνίδι, κυρίως και λιγότερο ως ass. creed), το Unity το βρίσκω ιδιαίτερα φτωχό σε gameplay και θα έλεγα πως βαριέμαι, περιμένοντας να γίνει κάτι και να πάρει μπρος.<br></blockquote><br><br>Εγω μετα απο το Unity πριν δυο χρονια παιζω το Rogue που μοιαζει πολυ με το 4 που ηταν πολυ διασκεδαστικο όντως και θα το προτιμουσα να μην ηταν Assassin&#039;s creed νιωθω οτι χαλουσε το game μια ιστορια με Πειρατες και το αυτονομο κρατος που προσαπαθουσαν να κανουν τοτε χωρις τα Assassin&#039;s Templars αλλα σε στυλ Black Sails οσοι βλεπεται τη σειρα θα ηταν πολυ καλυτερο πιστευω.<br><br>Το Rogue εχει καποια καλα σημεια αλλα δεν ειναι οσο προσεγμενο θα επρεπε και νιωθω πως πλεον το gamplay των Assassin&#039;s και το Storytelling μετα απο games οπως the witcher ( δεν παιζει να εχω παιξει κατι μετα το 15 που να ειπα αυτο μαλιστα το witcher ανεβασε πολυ υψηλα το πηχη, παιζω πλεον γιατι θελω κατι να παιξω) χανει πολυ προσπαθω να μπω στο Story εχει ενα ενδιαφερον λογω πρωτη φορας Templar χαρακτηρα και το θαλασσιο gameplay ειναι αυτο που το σωζει.<br><br>Y.Γ : Kudos στην Ubisoft στο felling του ανοιχτου ωκεανου και τα κυμματα και οι τρικυμιες ειναι εκπληκτικες πραγματικα it never gets old μπορω να σαλπαρω για ωρες.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Τελείωσα αισίως (σχετικό) με το προαιρετικό περιεχόμενο του Hollow Knight και έφτασα στο πολυπόθητο 100% (κανονικά έπρεπε να το γράψω στο "θα σέβεστε", θα με θυμηθείτε όταν το παίξετε). Άρτιο ακόμη και στις (πολύ) δύσκολες στιγμές (White Palace aka το <span class="bbcode_spoiler">χαμένο επίπεδο του Meat Boy</span> ή στο Colisseum of Fools, ειδικά η τελευταία δοκιμασία). Και το true <span class="bbcode_spoiler">boss/ending</span>...the feels. Αναμένεται και δεύτερος playable χαρακτήρας εντός της χρονιάς (stretch goal που δεν πρόλαβε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ρε τους αλήτες, στο τσαρδί του Φάργκο μαθήτευσαν;  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> ).<br>Ξεκίνησα το Desync (κείμενο στις επόμενες μέρες). Από τις πρώτες εντυπώσεις, ιδιαίτερο εικαστικό και synth heavy μουσική, Tron και arena shooter κατάσταση.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<strike>BATTLE</strike> RAGE BROTHERS.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
NieR: Automata.<br><br>Γιατί τόσο κακό port ρε Square; Προς το παρόν παίζεται μόνο με third-party mods, αλλά και πάλι, η τεμπελιά της είναι ενοχλητική και προσωπικά μου χαλάει το immersion.<br><br>Περισσότερα εν καιρώ στο review, εφόσον αποφασίσει κιόλας να διορθώσει ό,τι μπορεί...<br>
 
Top Bottom