[quote quote=500929]Mike να σε χαρώ, όχι Φώλαουτ 4.
Ακόμα και αν έχεις τεράστια άνεση χρόνου, είναι ένα χάλι και μισό. Γαργαλάει το μάρκετινγκ, αλλά και να το ξεκινήσεις, πολύ γρήγορα θα το εγκαταλείψεις. Επένδυσε καλύτερα στο KC

το οποίο παρά τα προβλήματά του, τελικά σε κερδίζει, έχει τρελή ολντσκουλιά και διεστραμμένη ‘Τώρα εγώ γιατί παίζω ακόμα’ γοητεία.
[/quote]
Όταν έγραφα πως είμαι μεταξύ εννοούσα πως μοιράζα το χρόνο μου που, για το Fallout 4, τελείωσε. Το έπαιξα μονταρισμένο για να αποφύγω τους περιορισμούς στο χτίσιμο που ήταν και το κομμάτι που ευχαριστήθηκα περισσότερο.
Το παιχνίδι έχει αρκετά (πάρα πολλά) θέματα, πράγματι αλλά μπόρεσα να τα προσπεράσω.
Τελος πάντων πάει αυτό-να'ταν κι άλλο (οχι), συνεχίζω με Stardew και έχω προσθέσει το King of Dragon Pass -που κάκιστα δεν του είχα δώσει καθόλου σημασία όταν είχε κυκλοφορήσει και το Tropico 5 το οποίο έχει αρκετό χαβαλέ παρά κάποια προβληματάκια που δεν μπόρεσαν ποτέ να διορθώσουν οι δημιουργοί.
Και όσον αφορά το KC

, φυλάω καραούλι για καλή μείωση τιμής ώστε να το αρπάξω αλλά κάνεις άριστα που μου το θυμίζεις γιατί ένα μυαλό έχω χειμώνα-καλοκαίρι και έχει αρχίσει να χτυπά πυράκια.
Επίσης, καραούλι μέχρι τα μέσα του Ιουλίου που θα απελευθερωθεί πλήρως από τα σκ@τοκιβώτια το Shadow of War για να δω και εγώ από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που κάνει τον καθηγητή Τόλκιν να στριφογυρίζει σαν τουρμπίνα αεροσκάφους μέσα στον τάφο του.