What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Προσοχή στο κάλεσμα των Τροφαντών Σειρήνων, είναι οι θεματοφύλακες της Ήττας & της Συντριβής.Δεν υπάρχει χοιροβοσκός που να μην μετάνιωσε την τέχνη του <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><br>MrRobot<br></blockquote><br><br>Αυτό γιατί θεωρείς ότι έγινε μάπα; Και σε ποιο επεισόδιο είσαι αν επιτρέπεται;<br></blockquote><br><br>Δεν έχω δει τον δεύτερο κύκλο ακόμα. Γενικά ξενέρωσα προς το τέλος του πρώτου κύκλου με την γνωστή αποκάλυψη που θύμισε σε όλους μας μια γνωστή ταινία... Με αρκετούς που το συζήτησα μου είπαν το ίδιο. Γενικά όμως αν η σειρά συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο με την πρώτη σεζόν είμαι πρόθυμος να την ...ανεβάσω level<br></blockquote><br>κι εγώ ξενέρωσα στο τέλος του πρώτου και δε θα το δω τελικά. Ευτυχώς μου άρεσε πολύ το Stranger Things πρόσφατα -ριμπαουντ.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
<blockquote><br>Το Friday Night Lights με έκανε να συμπαθήσω το αμερικάνικο football.</blockquote><br><br>Παραβλέπω ότι έχεις βάλει και το Lost στην παραπάνω λίστα, και σε αγαπώ αυτόματα μόνο και μόνο για το αποπάνω.<br><br>Kαλώς τον, επιτέλους ένας σωστός άνθρωπος. Και ένιωθα τόσο μόνος (εδώ μέσα). Για πες, σε ταλανίζουν τα ίδια ερωτήματα με μένα; Πόσο μας λείπει η σειράρα; Πόσο μας λείπει ο Τιμ ο Ρίγκινς; Ο Brian "Smash" Williams σε πόσα Pro-Bowls να έχει πάρει μέρος άραγε; Πόσο ευγνώμων είμαστε που μας έκανε να δούμε NFL; Clear Eyes, Full Hearts, Can&#039;t Lose; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Εμένα όχι απλά με έκανε να το συμπαθήσω το American Football, πλέον παρακολουθώ σαν τρελός. Και ενεργός και με fantasy κλπ. Εσύ ασχολείσαι/βλέπεις συστηματικά;<br><br>Να σου προτείνω να δεις, αν δεν έχεις ήδη δει, το The League. Trust me, και δες το άμεσα.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
When the Game Stands Tall... Για αυτά ζεις Μπάθορι; <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
<blockquote><br>Ακολουθεί ένας Mini οδηγός σειρών από εμένα χωρισμένες σε 3 επίπεδα από τις καλύτερες που έχω δει προς τις λιγότερο καλές.<br><br>Battlestar Galactica<br>...<br>Το  Galactica άμα το ξεκινήσεις δεν σταματάς, ειδικά με  τόσο δυνατή αρχή. Κάνει μια κοιλιά περίπου στον 3ο κύκλο αλλά από ένα σημείο και μετά τα βλέπεις όλα μονορούφι. Γενικά για όποιον του αρέσουν τα SciFi είναι απαράδεκτος που δεν το έχει δει ακόμα<br></blockquote><br><br><br>[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B3EzRAgjo_s[/youtube]<br><br>Edit: Θέλατε δε θέλατε, με κάνατε πάλι να βάλω να ακούσω το soundtrack (ίσως το καλύτερο original soundtrack που γράφτηκε ποτέ για σειρά)
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
<blockquote><br>Βαριέμαι και θέλω να γίνει η μισοπεθαμένη μας κοινότητα παρανάλωμα του πυρός.<br><br>Σταρ τρεκ ή Μπατλσταρ Γκαλάκτικα?<br></blockquote><br><br>Babylon 5.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Την πρώτη φορά που είδα Battlestar Galactica...<br><br>Έγινε εντελώς τυχαία. Την είχε ανακαλύψει ο αδερφός μου και έτυχε όταν την έβαλε να είμαι εκεί. Δεν ήξερα ούτε τίτλο. Έπεσε το μαύρο και τα άσπρα γράμματα από πάνω να μιλούν για τους Cylons. Αυτό ήταν. Το εισαγωγικό mini series για μένα θα ήταν μεγαλειώδης αυτόνομη ταινία. Για τον τρόπο που σε εισάγει στον κόσμο χωρίς να σε μπουκώνει, για τον χαμό που γίνεται και για τις υποσχέσεις που σου αφήνει στο τέλος. Ακολουθεί η σαιζόν 1 που επίσης για τα δικά μου στάνταρντ είναι από τις καλύτερες season που έχω δει. Κάθε επεισόδιο είναι χορταστικό και πάντα στο τέλος θες να δεις τι θα γίνει μετά. Μου άρεσε που ανακαλύπταμε μαζί με τους πρωταγωνιστές τι συμβαίνει όπως και ότι μαθαίναμε μαζί τους για τις ιδιότητες των Cylon. Οι χαρακτήρες είχαν και θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά και προβάλλονταν εξίσου. Ήταν τόσο ατμοσφαιρικό που κάθε φορά που Adama έδινε οδηγίες στο πλήρωμα περίμενα να έρθει η δική μου σειρά, να κάνω το δικό μου κομμάτι να βοηθήσω το στόλο. Ο αδερφός μου το παράτησε τέλος 1ης σαιζόν. Εγώ το συνέχισα παρόλο που φρίκαρα με κάτι που συμβαίνει στη Starbuck στην αρχή της 2η σαιζόν και ανταμείφθηκα διότι λίγο μετά άλλαξαν οι ισορροπίες και ακόμα πιο μετά η σειρά άλλαξε πρόσωπο. Η 3η σαιζόν γίνεται ακόμα πιο ανθρωποκεντρική σε μία ήδη ανθρωποκεντρική σειρά. Για να έρθει η 4η σαιζόν να μας βάλει πάλι στην πορεία και στους στόχους μας. Εκτός από τους ήρωες μας ακόμα και οι Cylons σταμάτησαν να βλέπουν άσπρο/μαύρο και άρχισαν να αναζητούν το γκρίζο. Η σειρά κλείνει, υπάρχουν κενά υπάρχουν ερωτήματα (πρώτη και καλύτερη η Kara) ωστόσο μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί πιστεύω δε θα ταίριαζε καλύτερο τέλος σε αυτή την περιπέτεια. Ούτε υπήρχε λόγος να τραβήξει παραπάνω, είπε αυτό που ήθελε να πει με τον καλύτερο τρόπο.<br>Κι όπως δανείστηκε η σειρά από τον Πήτερ Παν  "All of this has happened before, and it will all happen again"  :cylonagree:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
<blockquote>Κι όπως δανείστηκε η σειρά από τον Πήτερ Παν </blockquote> <br><br>Friedrich Nietzsche says https://en.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzsche#Eternal_return" class="bbcode_url">hi.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Η φράση που χρησιμοποιεί το BSG είναι στην εισαγωγή της ταινίας του 1953 του Πήτερ Παν. Η ακριβής φράση. Οι ίδιοι οι συντελεστές της σειράς έχουν πει πως το έχουν πάρει από εκεί. Το χρησιμοποίησαν για να αναδείξουν ένα από τα μοτίβα της σειράς. <br><br>Ναι ο Νίτσε πατένταρε φιλοσοφικά το μοτίβο που θίγει η σειρά. Η φράση όμως ανήκει στη Disney.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Παλαιά Διαθήκη, Εκκλησιαστής 1.9 :<br>"τί τὸ γεγονός; αὐτὸ τὸ γενησόμενον· καὶ τὶ τό πεποιημένον; αὐτὸ τὸ ποιηθησόμενον· καί οὐκ ἔστι πᾶν πρόσφατον ὑπὸ τὸν ἥλιον."<br>(Ό,τι υπήρξε, αυτό και θα υπάρξει· και ό,τι έγινε, αυτό και θα ξαναγίνει· άρα λοιπόν, τίποτα δεν είναι καινούριο κάτω από τον ήλιο.)<br><br>Νίτσε γατάκι.
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
@Bathory<br><br>Όχι δεν παρακολουθώ american football αλλά μπορώ πια να καταλάβω την τρέλλα που επικρατεί γύρω από αυτό.<br>Θα προσθέσω επίσης πόσο γ@μ@το ήταν το ζεύγος Τειλορ.<br><br>@Erevos, Kara<br><br>Επίσης μετά το εισαγωγικό μινι series αν θυμάμαι καλά στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είναι αυτό που οι Cylons τους κάνουν συνέχεια επίθεση μετά από  ένα στάνταρ χρονικό διάστημα και αυτοί δεν  μπορουν να κοιμηθούν. Επικό επεισόδιο.<br><br>Ο Adama είναι από τις μεγαλύτερες μορφές που υπάρχουν στo σύμπαν. Μαζί με την Καρα πήραν στις πλάτες τους τη σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος.<br><br>Τα αγαπημένα μου από τη μουσική της σειράς, εκτός από τη διασκευή του all along the watchtower, είναι το παρακάτω live που έχω λιώσει.<br>Σε αυτά τα live βλέπεις και πόσοι μοισικοί παίζουν και το επίπεδο της δουλειάς που έχει γίνει για να το έχουμε εμείς στο πιάτο.<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U-tUbTU0jIA[/youtube]
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
<blockquote><br>Παλαιά Διαθήκη, Εκκλησιαστής 1.9 :<br>"τί τὸ γεγονός; αὐτὸ τὸ γενησόμενον· καὶ τὶ τό πεποιημένον; αὐτὸ τὸ ποιηθησόμενον· καί οὐκ ἔστι πᾶν πρόσφατον ὑπὸ τὸν ἥλιον."<br>(Ό,τι υπήρξε, αυτό και θα υπάρξει· και ό,τι έγινε, αυτό και θα ξαναγίνει· άρα λοιπόν, τίποτα δεν είναι καινούριο κάτω από τον ήλιο.)</blockquote><br><br>Στη σκιά τι γίνεται;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
<blockquote><br><blockquote><br>Παλαιά Διαθήκη, Εκκλησιαστής 1.9 :<br>"τί τὸ γεγονός; αὐτὸ τὸ γενησόμενον· καὶ τὶ τό πεποιημένον; αὐτὸ τὸ ποιηθησόμενον· καί οὐκ ἔστι πᾶν πρόσφατον ὑπὸ τὸν ἥλιον."<br>(Ό,τι υπήρξε, αυτό και θα υπάρξει· και ό,τι έγινε, αυτό και θα ξαναγίνει· άρα λοιπόν, τίποτα δεν είναι καινούριο κάτω από τον ήλιο.)</blockquote><br><br>Στη σκιά τι γίνεται;<br></blockquote><br><br>https://youtu.be/WskRAEggqkQ?t=34" class="bbcode_url">Αυτό.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
2 επεισόδια "μέσα" στο Stranger Things και πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω.Προφανές το homage σε Spielberg και King,αλλά γίνεται τόσο καλά και τα στοιχεία των έργων τους παντρεύονται τόσο αρμονικά που δεν μπορείς παρά να χειροκροτάς μονάχος σου.Πραγματικά απορώ πως έχουν καταφέρει να αναπαραγάγουν τόσο άρτια την 80s ατμόσφαιρα και να χωρέσουν τόσα references τόσο υπέροχα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1mgXpnfw6Wk[/youtube]<br><br> :spiteful: :spiteful: :spiteful:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Πάει η άλλη η ξετσίπωτη η Τάρα και τρώει την πόρτα στην παλάμη με εμφανές το τραύμα. Αμέσως μετά στην ακτινογραφία έχουν σπάσει οι φάλαγγες. Δηλαδή πόσο ψέμα;<br>Κι αυτόν το πιθηκομούρη τον Πηλό, από την πρώτη σαιζόν τι τον φυλάνε και δεν τον καθαρίζουν;<br>Δυνατή σειρά σε μερικά θέματα, αλλά πολύ αδύναμη σε αρκετά άλλα.<br><br>ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ρε γιατί δε μπαίνω σε αυτό το γαμωτόπικ πιο συχνά. Και τις τρεις φορές που μπήκα αυτό πρέπει να σκέφτηκα.<br><br>Ξέμεινα από σειρές να δω, το Φοβού τους Περιπατητές είναι σα να μην υπάρχει. Χαλαρά χτυπάνε όσκαρ μλκς λος πρωταγωνίστας. Αν βάλεις κι απέναντι τα @@ του Ρικ παρέα με του Νέγκαν, τι να κλάσει ο Νικολάκης. Και κάπου εκεί μου λέει για ακόμη μια φορά ένας φίλος "ρε γιατί δεν βλέπεις Stranger Things"; Άντε λέω να δω. Και είδα. Και το τελείωσα σε 3 μέρες. Χρόνος ρεκόρ για τον σόδα, αν σκεφτείς ότι συνήθως βλέπω ένα επεισόδιο την ημέρα, όσο κι αν γουστάρω. Και την επόμενη μέρα βγαίνει το Νάρκος 2, τα τακουμιάσαμε. Σότυ το Stranger, αυτή η μίξη γκούνις με στάσου πλάι μου και κάτι απροσδιόριστο και φουλ ογδοντήλα, πέρασε τόσο ευχάριστα η ώρα. Ειδική μνεία στον τούθλες.<br><br>Και ο βασικός λόγος που είπα να έρθω να δω τι κάνετε εδώ μέσα. Πήρε το μάτι μου το παρακάτω και μου έκατσε με την μία στο σωστό σημείο..<br>https://www.youtube.com/watch?v=UgISvffeT-8<br><br>Stay heavy :drinks:<br><br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Σε αναζήτηση σειράς ψάχνω το καστ τους Sons.<br>Ξεκινάω από τον  Ray McKinnon που θεωρώ ηθοποιάρα και βρίσκω το Deadwood. Το έχει δει κανείς να μας πει αν αξιζει; Διαφορετικά να το δω και να σας πω εγώ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
<blockquote><br>αυτή η μίξη γκούνις με στάσου πλάι μου και κάτι απροσδιόριστο και φουλ ογδοντήλα, πέρασε τόσο ευχάριστα η ώρα. Ειδική μνεία στον τούθλες.</blockquote><br><br>Βγες απ΄το account μου ρε συ.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Τελειωσα το Stranger Things. Πανεμορφο και τα πιτσιρικια εδωσαν ρεσιταλ ερμηνειων  :worshippy: <br><br>Ξεκιναω Narcos να δω αν αξιζει το hype  :hmm:
 
Top Bottom