What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
To Narcos παίρνει κεφάλια Τσόμπο.<br><br>Κρόνο, το Deadwood είναι από τις πιο καλογυρισμένες μαύρες κωμωδίες που έχω δει ποτέ. Ιδιοσυγκρασιακό γουέστερν που γυρίζει ολόκληρο επάνω στο μέγιστο Ian McShane. Διάλογοι βγαλμένοι από κάποια διεστραμμένη εκδοχή καουμπόη Shakespeare. Έμεινε ημιτελές δυστυχώς, αλλά είναι πραγματικό cult διαμάντι. Στην αρχή είναι λίγο αργό, αλλά ο McShane τα φέρνει όλα όπως πρέπει.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,258
14/09, 10η βραδινή για την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκινάει η 20η σαιζόν του Southpark<br>Είθε τα πάντα πάνω σας να παραμείνουν ολόκληρα παρά την όποια θραύση που ίσως υποστούν
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Ας μου πει κάποιος γιατί κάθομαι και βλέπω fear the walking dead?!? Και αυτός ο κάποιος είμαι γω! Το κόλλημα μου να μην αφήνω σειρές πριν τελειώσουν φταίει! Με βλέπω να φτάνουμε 389 σεζόν, Λάμψη style, και γω εκεί! Βρυκόλακας μην χάσω τη βλακεία!
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Πλέον όχι! Αλλά υπάρχει ο Ρίκαρος και ζω με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βρει τρόπο να ξεκάνει τους πάντες, τη γη ολάκερη και θα την κάνει για άλλους μακρινούς, εξωγήινους πολιτισμούς!!!!
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Βλέπω πολλούς οπαδούς του Narcos, αλλά η περιγραφή δεν μου γεμίζει το μάτι. Τι σας αρέσει σε αυτό?
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Άσε την περιγραφή, δες κάνα τρέιλερ αν θες και ξεκίνα το! Αξίζει!  :deal:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Προσωπικά, μου αρέσει το όλο σκηνικό, η ιστορία (λογικά τα περισσότερα είναι true events), οι ηθοποιοί ταιριάζουν με τους ρόλους τους και το πιο σημαντικό για μένα: δεν έχει πολύ σάλτσα. Έγινε αυτό. Τέλος. Πάμε παρακάτω.<br><br>Έχω μπει στη 2η σεζόν και είναι πολύ καλή προς το παρόν.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Μιας και αναφέρθηκε προηουμένως το δίλημμα Star Trek ή Battlestar Galactica, απλά να πω ότι όποιος είναι φίλος της επιστημονικής φαντασίας, καλό θα ήταν να δει και τα 2. Απλά θα ξεκινούσα από το Galactica, καθαρά γιατί έχει μικρότερο μέγεθος ( TOS+TNG+Voyager+DS9+Enterprise μας κάνουν 5 σειρές, χώρια οι ταινίες).
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
Και μετά το Galactica, να δει Babylon 5!!!! (Ειδικά τους τέσσερις πρώτους κύκλους)!!!
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
<blockquote><br>Και μετά το Galactica, να δει Babylon 5!!!! (Ειδικά τους τέσσερις πρώτους κύκλους)!!!<br></blockquote><br><br>Ή το Expanse. Έχει βγει μόνο η πρώτη season μέχρι στιγμής, η 2η έρχεται το 2017.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Το Babylon 5 έχει μείνει λίγο ξεκρέμαστο ως franchise, και το Expanse, αν και ποιοτικό ( και με προσπάθεια για hard science ), είναι λίγο ( για την ώρα ). Διαλέγετε και παίρνετε. A, και μην σνομπάρετε την αρχική σειρά Star Trek λόγω εφέ και πατρονιστικών τάσεων ( μερικές φορές), κάποια από τα σενάρια είναι πολύ καλά ακόμα και σήμερα.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote> A, και μην σνομπάρετε την αρχική σειρά Star Trek λόγω εφέ και πατρονιστικών τάσεων ( μερικές φορές),</blockquote><br><br>Τα remaster μια χαρά εφέ έχουν, και τα έχει και το netflix!!<br><br><blockquote>Το Babylon 5 έχει μείνει λίγο ξεκρέμαστο ως franchise</blockquote><br><br>Μόνο ξεκρέμαστο!! Το μισό καστ έχει αποδημήσει εις Κύριον  :pope: :pope:  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> !! Αλλά ήταν μπροστά από την εποχή του, και σκάλες ανώτερο από τα αντίστοιχα Star Trek της εποχής!! Και δεν θα το δούμε remaster και τα λοιπά, γιατί όλα τα assets έχουν χαθεί αφενός, αλλά και η WB ούτε να τον ακούσει, δεν θέλει τον JMS  :facepalm:!!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Άρχισα μια σειρά που είχα αργήσει πολύ, το True Détective. 1η σεζόν και 1ο επεισόδιο. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι να πω που δεν θα έχει ήδη ειπωθεί εδώ μέσα. Ας αναφέρω μόνο τους διαλόγους, την φιλοσοφία που περιγράφει και την ερμηνεία του Μακόναχι. Αν θα έβρισκα 1 πολύ μικρό αρνητικό το γεγονός πως, όταν ο μαύρος ιερέας μιλάει για τις χειροτεχνίες και λέει ότι πιστεύουν σε 2 ξύλα που ενώνουν, η κάμερα ζουμάρει πάνω σε έναν χριστιανικό σταυρό με 2 ξύλα ενωμένα. Το θεωρώ λίγο παραπάνω "in your face" από ότι θα έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τελειωσα σημερα τη 2η σαιζον μαρκο πολο. κλασικα λιγοτερο καλη απ την πρωτη, καλουτσικη παντως. με λιγοτερη δραση και πιο πολλες "ω, ελα τωρα να μιλησωμε σε στυλ παπακαλιατη, καλη μου" σκηνες, που καθολο δεν ταιριαζουν με τον τροπο ζωης και το σετινγκ της μογγολιας. ωστοσο ηθοποιαρα o Benedict Wong.<br>μακαρι να γυρισουν και 3ο κυκλο, αλλα τιποτα δεν εχει ανακοινωθει ακομα..<br>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,415
Ξεκινησε η τριτη σεζον του Gotham. To πρωτο επεισοδιο παιχτηκε χτες και ηταν φοβερο!! Αλλα ρε γαμωτο συνεχιζουν ακομα να βγαζουν νεες σειρες σε αθλια 1080p αναλυση το 2016!!! Αντι να τα βγαζουν ολα σε 4κ !!!<br>Δεν σκεφτονται καθολου ολους εμας που εχουμε 1440p η 4κ οθονες?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,658
Περνάς κι εσύ τα ζόρια σου ρε shredder. Χαστουκια απανωτά η καταραμένη η ζωή....
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://4k.com/netflix-is-dramatically-expanding-its-4k-hdr-content-selection-for-2016-14173-2/" class="bbcode_url">Netflix is dramatically expanding its 4K HDR content selection for 2016<br><br>Απλώς πρέπει να πληρώσεις συνδρομή SHREDDER για αυτό που ζητάς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom