What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Δεύτερη σαιζόν Modus... Ψιλομαπα. Απογοητευτηκα, αλλά ήταν τόσο καλογυρισμενη που έφυγε σε μια μέρα
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
<blockquote><br>από αυτό το θεϊκό φόρουμ.<br></blockquote><br><br>Που να ζούσες και τις kunenικές δόξες. :pP
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,268
https://www.hollywoodreporter.com/news/michael-haneke-create-first-tv-series-kelvins-book-1079701" class="bbcode_url"> Michael Haneke to Create First TV Series With &#039;Kelvin&#039;s Book&#039;
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Οι τυπάδες που κάνουν το X-Files δε παίζονται ρε!  :lol:<br>https://ghouli.net/
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Πως σας φαίνεται το Altered Carbon; <br>Προσωπική άποψη από τα πρώτα 2 επεισόδια που έχω δει, είναι από τις σειρές που κάνουν τα λεφτά της συνδρομής στο Netflix να πιάνουν τόπο.
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 30, 2013
Messages
72
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα posts, οπότε ίσως και να έχει αναφερθεί. Ξεκίνησα το Big Mouth και έχει χαβαλέ. Λίγο καφρίλα, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Πως σας φαίνεται το Altered Carbon; <br>Προσωπική άποψη από τα πρώτα 2 επεισόδια που έχω δει, είναι από τις σειρές που κάνουν τα λεφτά της συνδρομής στο Netflix να πιάνουν τόπο.<br></blockquote><br>Φαίνεται καλό και σίγουρα θα το δω κάποια στιγμή.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>Πως σας φαίνεται το Altered Carbon; <br>Προσωπική άποψη από τα πρώτα 2 επεισόδια που έχω δει, είναι από τις σειρές που κάνουν τα λεφτά της συνδρομής στο Netflix να πιάνουν τόπο.<br></blockquote><br><br>Πολύ δυνατό, αν και νομίζω πως στο 7ο επεισόδιο στο οποίο είμαι τώρα κάνει κοιλιά - αλλά είναι και θέμα γούστου, εγώ γενικά δεν γουστάρω να μου κόβουν τη ροή της αφήγησης με ένα επεισόδιο που να δείχνει τι έγινε πριν 250 χρόνια (κυριολεκτικά σε αυτή την περίπτωση) και καλά για να καταλάβω καλύτερα την ιστορία και τους χαρακτήρες - μια χαρά είχα καταλάβει από τα λίγα που είχαν πει και δείξει μέχρι εκείνο το σημείο και αυτό ήταν προς τιμή του σεναρίου.<br><br>Σε άλλες λεπτομέρειες - οι Envoys είναι super-trained στο να αφομιώνονται/εντάσσονται σε άγνωστα περιβάλλοντα, αλλά ακόμα και έτσι, θα ήθελα να δω τον Kovacs να ζορίζεται λίγο περισσότερο που βρέθηκε 250 χρόνια στο μέλλον, για να ανακαλύψει πως οι εχθροί του νίκησαν ολοκληρωτικά και κατά κράτος.<br><br>Και θα ήθελα να δω τον super-trained Envoy να ρίχνει λίγο σκληρό βρωμόξυλο - στην πιο εντυπωσιακή σκηνή ξύλου δεν συμμετείχε καν, περίμενε ανήμπορος έξω από το ασανσέρ, και γενικά δεν τον έχουμε δει να κάνει τίποτα υπερκομαντικά γαμάτο.<br><br>Last but not least, όταν ήρθε η αναπόφευκτη sex scene - τι απίθανες βυζάρες έχει η Ortega, και δεν της φαίνεται  καθόλου με τον συνήθως συντηρητικό τρόπο που ντύνεται.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το Big Mouth είναι υπερ-ποιοτική καφρίλα, στην καλύτερη παράδοση των Archer, Rick & Morty και Bojack Horseman, εγκρίνεται με τα χίλια.<br><br>Το Damnation είναι ζόρικο και δυνατό, απηχεί απίστευτα την εργασιακή πραγματικότητα της σήμερον, με 30&#039;s κοστουμιά. Συνίσταται. Όσοι δεν είδατε ακόμη το Big Little Lies επίσης, σπεύσατε. Σφιχτοδεμένο, μαύρο και με αψεγάδιαστο soundtrack.<br><br>Επίσης, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζει να ρίξω βλέφαρο στο Altered Carbon...το trailer δεν με έψησε φοβερά και διαβάζω διάφορα ανησυχητικά από αξιόλογους συναδέλφους, πως είναι "pop corn sci-fi" δίχως το παραμικρό βάθος ή κάποια επουσιώδη γραφή. Ίσως κάποια στιγμή αποπειραθώ να δω τον πιλότο του, για να έχω άποψη.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Μόνο 20 λεπτά χρειάζονται.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote> πως είναι "pop corn sci-fi"</blockquote><br><br>Και που είναι το κακό?  :w00t:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τεχνικά κανένα. <br><br>Αλλά ο καθένας μας βάσει χρονικών περιορισμών και κουσουριών, επιλέγει τί θα παρακολουθήσει. Έχοντας δει "pop corn" φίλμ με το τσουβάλι όλα αυτά τα χρόνια, πλέον δεν μου λέει απολύτως τίποτε να δω εκρήξεις και σαματά δίχως ουσιώδη γραφή και υπαρκτό (και όχι εφηβικό) προβληματισμό επάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Τουτέστιν, δεν ξέρω να διασκεδάζω :pcmr:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>να δω εκρήξεις και σαματά <strike>δίχως</strike> ουσιώδη γραφή και υπαρκτό (και όχι εφηβικό) προβληματισμό επάνω σε συγκεκριμένα θέματα.<br></blockquote><br>Δες Battlestar Galactica  :victorycylon: Περνάει χαλαρά το τεστ των 20 λεπτών :pcmr:<br>Είσαι και προκλητικός στις περιγραφές σου όταν το φωτογραφίζεις.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote>Έχοντας δει "pop corn" φίλμ με το τσουβάλι όλα αυτά τα χρόνια, πλέον δεν μου λέει απολύτως τίποτε να δω εκρήξεις και σαματά δίχως ουσιώδη γραφή και υπαρκτό (και όχι εφηβικό) προβληματισμό επάνω σε συγκεκριμένα θέματα.</blockquote><br><br>Τελικά το δικό μου τσουβάλι πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, γιατί ακόμα δεν έχω χορτάσει!!! :lol: :lol: :lol:<br><br><blockquote> Τουτέστιν, δεν ξέρω να διασκεδάζω :pcmr:<br></blockquote><br><br>Μεγαλώνουμε γι&#039; αυτό!!! :pP :pP :pP
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Είδα μαζεμένα τα τελευταία 2 επεισόδια Knightfall και μπορώ να πω πως, σεναριακά τουλάχιστον, το πάει κάπως καλύτερα το πράμα σε σχέση με την ξενέρωτη αρχή. Όσον αφορά το αμιγώς στόρι για τους Ναΐτες τουλάχιστον.<br><br>Επίσης είναι ψιλοσαφές νομίζω πλέον πως η σειρά (αν ανανεωθεί και για 2η σεζόν, πράγμα αμφίβολο προς το παρόν) θα καταπιαστεί με τους Ναΐτες ως οργάνωση και μετά την καταδίκη τους από τον βασιλιά. Το οποίο θα ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον πλαίσιο εξ αρχής αλλά τέσπα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Μετά από έξι επεισόδια Altered Carbon και με μηδενικές γνώσεις γύρω από τα βιβλία, καταθέτω ότι είναι μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενα καλογυρισμένη καλτίλα. Pulp noir μέχρι το μεδούλι με όλη τη μεγαλειώδη b-moviά που χαρακτηρίζει το είδος, τόσο σεναριακά όσο και σε επίπεδο στερεοτύπων και υπερ-στυλιζαρίσματος. Σχεδόν κάθε πλάνο μοιάζει με Blade Runner fan fiction, ενώ το υψηλό budget του "φωνάζει" από μακριά.<br><br>Την κεντρική ιδέα προσωπικά τη βρίσκω εν δυνάμει πολύ πιο ρεαλιστική από του Blade Runner, ωστόσο η σειρά περισσότερο ενδιαφέρεται να σε ψυχαγωγήσει παρά να σκαλίσει όλες τις φιλοσοφικές προεκτάσεις αυτού του εναλλακτικού μέλλοντος. Και μπόλικα μεμέ θα δεις να παρελαύνουν, και over-the-top νταηλίκια, και γραφικό gore, και σκληρό καριόλη πρωταγωνιστή, και femme fatales, και κοινωνική αδικία που δυναμιτίζει το κλίμα - τα πάντα όλα.<br><br>Προσωπικά το απολαμβάνω γι&#039;αυτό που είναι, δεν πολυσκοτίζομαι για τα απόντα gestalt.
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Dec 30, 2013
Messages
72
<blockquote><br>Επίσης, αμφιταλαντεύομαι αν αξίζει να ρίξω βλέφαρο στο Altered Carbon...το trailer δεν με έψησε φοβερά και διαβάζω διάφορα ανησυχητικά από αξιόλογους συναδέλφους, πως είναι "pop corn sci-fi" δίχως το παραμικρό βάθος ή κάποια επουσιώδη γραφή. Ίσως κάποια στιγμή αποπειραθώ να δω τον πιλότο του, για να έχω άποψη.<br></blockquote><br><br>Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και μου φάνηκε αρκετά χλιαρό. Είχε αρκετά καλή cyberpunk αισθητική (αν και ομολογουμένως κλεμμένη από Blade Runner), πολλά υποσχόμενη πλοκή, αλλά έπασχε στην υλοποίηση. Κακή υποκριτική και αχρείαστο ξύλο-πιστολίδι (για κάποιους βέβαια μπορεί αυτό να μην είναι αρνητικό). Στο διά ταύτα: Bλέπεται ευχάριστα, αλλά μην έχετε αξιώσεις τύπου Westworld.<br><br>edit: ε, έχει και μερικά κλισεδάκια
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Πολύ καλό το Counterpart. Ενδιαφέρον concept (αν και δεν είναι να την ψάξεις πολύ κατά πόσο είναι εφικτό να λειτουργεί όπως το δείχνουν), ωραία ατμόσφαιρα, ερμηνείες, ικανοποιητικότατο γράψιμο. Είχα την εντύπωση ότι το STARZ έβγαζε γενικά τρασίλα, αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ ποιοτικό.<br><br>Ξεκίνησε κι η νέα σεζόν του Homeland. Καλούτσικη φαίνεται, αλλά για να δούμε, γιατί μετά τον 3ο κύκλο η σειρά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Μετά τα Modus και Trapped, πιάσαμε το The bridge. Δανοσουηδικη παραγωγή. Φοβερό σενάριο, ηθοποιία ακόμη κι από τους τριτοδευτερους που βάζει γυαλιά σε μεγάλες παραγωγές , σκηνοθεσία και φυσικά φωτογραφία. <br>Εκεί ψηλά τα αστυνομικά μεσουρανούν.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
ειδα το altered carbon-κατω του μετριου,μεχρι το 4-5 επεισοδειο τρωγοταν μετα εσκασε η onethousandfolderedthatcutssteelbarrels κατανα και η σειρα μπηκε σε ποιοτικους ατραπους που δεν μπορουσα να ακολουθησω.<br>οι ηθοποιοι/ερμηνειες κακες με εξαιρεση τον μαρκο αντωνιο/AI HOTEL και το καστρο του τακεσι.ειδικα η μπατσινα και η αδελφη σαμουραι δεν επρεπε καν να λεγονται ηθοποιοι με τις ερμηνειες που δωσανε στην σειρα.<br>δεν ειχε καθολου worldbuilding,τι ακριβως ηταν η επανασταση τι προστατευουν οι προτεκτορες,ποια η πολιτικο-κοινωνικη κατασταση σημερα κτλπ.δεν εμβαθυνε καθολου στις τεχνολογιες και το τι αντικτυπο-κρισεις δημιουργουσε στην κοινωνια.<br><br>
 
Top Bottom