What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
Πέντε μερούλες ακόμη. <br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SL4Fo6dJ3o8[/youtube]<br><br>Να δούμε πόσο θα είναι το bottle death toll αυτήν τη φορά. :silly:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,927
Σειρά από το network του Lost: THE CROSSING<br><br>http://www.imdb.com/title/tt6461824/<br><br>Refugees from a war-torn country 250 years in the future start showing up to seek asylum in an American town.<br><br>Κάνει πρεμιέρα σε κανα μήνα.<br><br>
 

lucinos

Umber Hulk
Joined
Nov 16, 2015
Messages
867
<blockquote><br>Σειρά από το network του Lost: THE CROSSING<br><br>http://www.imdb.com/title/tt6461824/<br><br>Refugees from a war-torn country 250 years in the future start showing up to seek asylum in an American town.<br><br>Κάνει πρεμιέρα σε κανα μήνα.<br></blockquote><br>Είναι δυνατόν να αντιγράφουν σενάριο από το ΣΠ;
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,209
Είναι δυνατόν να το διαφημίζουν "Απ&#039; το network που σας έφερε το λοστ;"<br><br> :whatever:
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,730
Μιλάμε ότι το Bron/Broen ητο τόσο δυνατό που ότι και να δούμε το αφήνουμε στην μέση. Πραγματικά η καλύτερη αστυνομική σειρά που έχω δει.<br>Τώρα πρέπει να βρω κάτι εξίσου δυνατό για την θητεία.
 

Dim Gian Bot

Blackguard
Joined
Apr 2, 2016
Messages
1,211
<blockquote><br>Μιλάμε ότι το Bron/Broen ητο τόσο δυνατό που ότι και να δούμε το αφήνουμε στην μέση. Πραγματικά η καλύτερη αστυνομική σειρά που έχω δει.<br>Τώρα πρέπει να βρω κάτι εξίσου δυνατό για την θητεία.<br></blockquote><br><br>Chrono, πιστεύω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο Wallander (https://www.imdb.com/title/tt1178618/?ref_=nv_sr_1). Δεν είναι τόσο "δυνατό" ή "σκοτεινό" όσο το Bron/Broen, αλλά όλες σχεδόν οι υποθέσεις λαμβάνουν χώρα στη Σουηδία και ο Kenneth Branagh παίζει πολύ καλά το ρόλο του ως ντετέκτιβ Wallander (ήρωας αστυνομικών μυθιστορημάτων του Henning Mankell).<br><br>Επίσης, αν σου αρέσουν οι μίνι σειρές, δες οπωσδήποτε το River (https://www.imdb.com/title/tt4258440/?ref_=nv_sr_6). Ο Stellan Skarsgård δίνει ρέστα!
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
Αν εξαιρέσει κανείς το inclusiveness, το Troy είναι <strike>πολύ</strike> αρκετά πιστό στο μύθο και τις παράπλευρες ιστορίες του Τρωικού πολέμου.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Έλα ομολόγησε, απλά γούσταρες Αχιλλέα με σαλβαράκι και αεροπλανικό-κακάο-στο-λαιμό-level 99 μπόση Τρώα. <br><br>ΥΓ Φτου άκυρο, νόμιζα έλεγες για το θρυλικό έργο με το Brad Pitt <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
Άκυρον. Το δεύτερο επεισόδιο τα έκανε όλα μπαχαλο. <br><br>Ο Αχιλλέας πέταξε ατάκα Terminator έτσι για το εφέ....
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Joined
Dec 30, 2013
Messages
59
Όσον αφορά το Troy, πόσο καλή μπορεί να είναι μια σειρά που στο IMDb έχει βαθμολογία 2,9; Ακόμη και ο Ηρακλής με τον Κέβιν Σόρμπο καλύτερες κριτικές έχει.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
Δεν λέει τίποτα αυτό. Είχαν βγει και σταυροφορία οι alt-right, οπότε έχει κάποιο bias.<br><br>Edit: Τελικά έπρεπε να μην μιλήσω στα πρώτα 20 λεπτά θέασης αυτής της σειράς. Ο (μαύρος) Δίας κάθεται αμέτοχος παντού και πουθενά, η Ανδρομάχη περνάει ζόρια που δεν μπορεί να γκαστρωθεί και πάει από μαία σε μαία, ο Μπέντζεν Οδυσσέας κάθεται και ρεμβάζει σκεφτόμενος, ο Αγαμέμνονας ένα φαλακρό ανδρείκυλο, ο Μενέλαος o ανίκανος κερατάς που δεν τον λαμβάνει υπόψιν κανείς. <br><br>Έπικ cringeworthy σκηνή η εμφάνιση της Αρτέμιδος για να ζητήσει θυσία και οι Νουμίδες Μυρμιδόνες.
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Joined
Dec 30, 2013
Messages
59
The Good Place. Ένδιαφέρουσα υπόθεση, εξελίσσεται πολύ ωραία η πλοκή και βλέπεται ευχάριστα.  :thumbsup:
 

Stamatimenos

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,398
http://www.imdb.com/title/tt6317068/<br>ξεκινήστε το τώρα, για να λέτε σε 1-2 χρόνια που θα γίνει viral (Rickemorty φάση) ότι το βλέπατε από την αρχή. Προβλέπω πολλά memes και μπλουζάκια και cosplay σε 1-2 χρόνια.<br>Also, ξεκινήστε το αν γκαυλώνετε με "το διάστημα" (pics related)<br><span class="bbcode_spoiler">
<br>
<br>
</span>
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,209
Τέλος το Τζεσικάκι και η δεύτερη σεζόν της, αναμενόμενη πτώση μετά την εξαιρετική πρώτη (την οποία θεωρώ την καλύτερη σεζόν της τηλεοπτικής μάρβελ του νέτφλιξ), κάτι που δεν με εμπόδισε να της ρίξω ένα binge-watching και να περάσω μια χαρούλα.<br>Αλλά είναι γεγονός ότι ο Τέναντ λείπει πολύ, και λόγω της μη ύπαρξης Τέναντ δεν υπάρχει main villain που να σου προκαλεί το ρίγος και το χειροκρότημα του Killgrave, οι νέοι χαρακτήρες πολύ scripted και ψιλοαδιάφοροι και το χειρότερο από όλα: Οι in your face ατάκες και τελείως fake καταστάσεις για την ισότητα των φύλων και την δύναμη της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και ολόκληροι διάλογοι κατά του σεξισμού κλπ. Η πρώτη σεζόν το έκανε πολύ subtle αυτό και σου αποτυπώνεται καλύτερα, δεν είναι ανάγκη να φτιάχνεις ολόκληρες σεκάνς με ατάκες και καταστάσεις πάνω σε αυτό, επειδή είναι της μόδας ή αυτό προστάζει το χόλιγουντ πλέον ή κάτι τέτοιο ξέρω &#039;γω.<br><br>Ένιγουέι, παρόλες τις μαλακίες, το Τρισάκι έχει σημαντικό ρόλο και πολλά κοντινά, καλά πέρασα, τζιτζί, πάμε γι&#039; άλλα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,518
<blockquote><br>Τέλος το Τζεσικάκι και η δεύτερη σεζόν της, αναμενόμενη πτώση μετά την εξαιρετική πρώτη (την οποία θεωρώ την καλύτερη σεζόν της τηλεοπτικής μάρβελ του νέτφλιξ), κάτι που δεν με εμπόδισε να της ρίξω ένα binge-watching και να περάσω μια χαρούλα.<br>Αλλά είναι γεγονός ότι ο Τέναντ λείπει πολύ, και λόγω της μη ύπαρξης Τέναντ δεν υπάρχει main villain που να σου προκαλεί το ρίγος και το χειροκρότημα του Killgrave, οι νέοι χαρακτήρες πολύ scripted και ψιλοαδιάφοροι και το χειρότερο από όλα: Οι in your face ατάκες και τελείως fake καταστάσεις για την ισότητα των φύλων και την δύναμη της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και ολόκληροι διάλογοι κατά του σεξισμού κλπ. Η πρώτη σεζόν το έκανε πολύ subtle αυτό και σου αποτυπώνεται καλύτερα, δεν είναι ανάγκη να φτιάχνεις ολόκληρες σεκάνς με ατάκες και καταστάσεις πάνω σε αυτό, επειδή είναι της μόδας ή αυτό προστάζει το χόλιγουντ πλέον ή κάτι τέτοιο ξέρω &#039;γω.<br><br>Ένιγουέι, παρόλες τις μαλακίες, το Τρισάκι έχει σημαντικό ρόλο και πολλά κοντινά, καλά πέρασα, τζιτζί, πάμε γι&#039; άλλα.<br></blockquote><br><br>Θα συμφωνήσω απόλυτα. Επίσης, αν και είμαι μόλις στο 8ο επεισόδιο φαίνεται πτώση της σειράς μετά το 6ο, καθώς δίνεται βάση στη δυναμική της Τζέσικα με την ξέρετε ποια όσοι το έχετε δει και δε γίνεται πολύ καλά. Πάντως η Ρίττερ τον έχει πολύ το ρόλο της.
 

missmisfit

Gelatinous Cube
Joined
Dec 30, 2013
Messages
59
<blockquote><br>Αλλά είναι γεγονός ότι ο Τέναντ λείπει πολύ, και λόγω της μη ύπαρξης Τέναντ δεν υπάρχει main villain που να σου προκαλεί το ρίγος και το χειροκρότημα του Killgrave.<br>Ένιγουέι, παρόλες τις μαλακίες, το Τρισάκι έχει σημαντικό ρόλο και πολλά κοντινά, καλά πέρασα, τζιτζί, πάμε γι&#039; άλλα.<br></blockquote><br><br>1. Είχα σκοπό να το ξεκινήσω ψιλοάμεσα, σε ευχαριστώ για το spoiler του Tenant.<br>2. Λέγοντας "Τρισάκι", εννοείς "μπουτάρες" ή λάθος κατάλαβα;
 
Top Bottom