What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
<blockquote><br>1. Είχα σκοπό να το ξεκινήσω ψιλοάμεσα, σε ευχαριστώ για το spoiler του Tenant.<br>2. Λέγοντας "Τρισάκι", εννοείς "μπουτάρες" ή λάθος κατάλαβα;<br></blockquote><br><br>1. Παρακαλώ. Για τον Μποράτσο το έκανα κυρίως, να τον αποτρέψω περισσότερο να το δει.<br>2. Λάθος κατάλαβες, εννοώ αυτό το Τρισάκι: http://www.imdb.com/name/nm1592225/?ref_=tt_ov_st_sm<br>Ας την λέμε Patsy από εδώ και πέρα για να μην μπερδεύεσαι.<br><br>@raz, αυτό έλεγα χθες στον North, ενώ είναι καλή σαν ιδέα, τα χαλάμε στην υλοποίηση. Πάντως ναι, γενικά οι ερμηνείες είναι πολύ καλές, με την Ρίττερ να ξεχωρίζει.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ο Αλκοολισμός της Jessica τουλάχιστον διατηρείται στα υψηλά επίπεδα της season 1, όπως μας έχουν συνηθίσει;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Έχοντας δει μόνο τα τρία πρώτα επεισόδια, στην πρώτη σεζόν απλά έκανε ζέσταμα, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα στη δεύτερη σεζόν.<br><br>Σε άλλα νέα, δεν ξέρω καν αν θα συνεχίσω. Οι fake καταστάσεις λαχανιασμένου κυνηγητού του παρόντος cultural zeitgeist δεν παλεύονται, και μάλιστα διπλά γιατί υπάρχει το προηγούμενο της season 1 που τα κατάφερνε απείρως καλύτερα σε αυτό το θέμα, before it was cool.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Είχε μπουκάλι ανοιχτό να την περιμένει στο γραφείο αφότου γυρίσει μετά από 24 ώρες απουσίας. Nough said<br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
The Expanse 11/4 :mosh:<br><br>Spoilers season 3 trailer<br>https://youtu.be/MowKgO0IeyU
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
<blockquote><br>Το Final Space το άρχισε κανείς;<br></blockquote><br><br>Είδα μέχρι και το 4ο. Τεράστιο έπος.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθείτε ακόμη Homeland. Η σειρά έχει πέσει αρκετά ποιοτικά μετά τους δύο πρώτους κύκλους, με φωτεινή εξαίρεση τον 4ο, αλλά παρέμενε μία εύπεπτη και ευχάριστη σειρά. Το S07E06 όμως έδωσε άλλη διάσταση στη σειρά, με απίστευτα καλογραμμένες και καλοσχεδιασμένες ανατροπές που θύμισαν κάτι από το παλιό καλό Homeland. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί η σειρά είχε πραγματικά αφήσει υποσχέσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε απόλυτα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εν αναμονή της τελευταίας σεζόν του καταπληκτικού Americans είπα να παρακολουθήσω το The Sinner (το οποίο κάποιος το είχε αναφέρει εδώ στο forum αρκετό καιρό πριν αν δεν κάνω λάθος). Πήγα με χαμηλές προσδοκίες και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα όταν έκανα το πιο εντατικό binge-watching της ζωής μου. Η σειρά δεν είναι κάτι το ιδιαιτέρως βαθύ, ούτε έχει να προσφέρει κάποιο περισπούδαστο character study, αλλά μπορώ να πω ότι είναι πιθανότατα το πιο nailbiting crime mystery που έχω δει. Η πλοκή αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυπη, είναι έξυπνη και ξετυλίγεται αριστουργηματικά, παραδίδοντας μαθήματα στο πως λύνεται ένα whodunit χωρίς να αφήνει 35 plotholes ή το θεατή ανικανοποίητο. Υπάρχουν κάποια θεματάκια με λίγο παραπάνω exposition εδώ κι εκεί, αλλά all in all μιλάμε για εκπληκτική δουλειά. Αν προστεθεί και η εξαιρετική σκηνοθεσία, όπως και οι υψηλότατου επιπέδου ερμηνείες (Biel σε ρόλο αποκάλυψη, Pullman εξαιρετικός και Abbott σταθερά πολύ καλός) η εμπειρία απογειώνεται. Το μόνο κακό είναι ότι μάλλον δε θα δούμε δεύτερη σεζόν, εκτός αν το γυρίσουν σε anthology.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Ναι, είχα αναφερθεί κι εγώ στο Sinner σε κάποια φάση. Όντως ποιοτική σειρά, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι καινοτόμο ή εντυπωσιακό.<br><br>Όσο για συνέχεια, ήδη ετοιμάζεται σύμφωνα με όσα διαβάζω και θα έχει πρωταγωνιστή τον Pullman, ο οποίος θα διερευνά μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η Biel δεν θα εμφανίζεται καθόλου, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες. Αν είναι εξίσου προσεγμένα το story και οι χαρακτήρες, γιατί όχι;
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br>Ναι, είχα αναφερθεί κι εγώ στο Sinner σε κάποια φάση. Όντως ποιοτική σειρά, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι καινοτόμο ή εντυπωσιακό.<br><br>Όσο για συνέχεια, ήδη ετοιμάζεται σύμφωνα με όσα διαβάζω και θα έχει πρωταγωνιστή τον Pullman, ο οποίος θα διερευνά μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η Biel δεν θα εμφανίζεται καθόλου, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες. Αν είναι εξίσου προσεγμένα το story και οι χαρακτήρες, γιατί όχι;<br></blockquote><br><br>Δε διαφωνώ ως προς την ουσία, η εκτέλεση είναι που το κάνει να ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου, η οποία είναι άρτια. Όντως μακάρι για 2η σεζόν αν διατηρεί τα ίδια ποιοτικά στάνταρ.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Μόνο στο Supernatural γίνεται να υπάρξει τέτοιο επεισόδιο.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
PESTA MANMU. EPOC.<br><br>#namhnteleiwseipote
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Το Legion επέστρεψε πολύ δυνατά. Χωρίς να έχει χάσει ίχνος trippiness και μυστηρίου σε σχέση με την πρώτη σεζόν, έχει γίνει κάπως πιο συμβατικό και φιλικό προς το θεατή αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,487
<blockquote><br>Μόνο στο Supernatural γίνεται να υπάρξει τέτοιο επεισόδιο.<br></blockquote><br>Τρεχει κατι με το supernatural?  Το οποιο ετοιμαζεται για νεο κυκλο;<br>Τα χερια κοβονται, τo supernatural οχι
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
οι φιλοι του θριλερ και του ιουλιου καισαρα μπορουν να δουν το the terror http://www.imdb.com/title/tt2708480/?ref_=fn_al_tt_1
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Βασικά ψηνόμουν να το δω ακριβώς λόγω του ηθοποιού.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ειναι καλο,μεχρι το 3 επεισοδιο που βγηκε βασταει γερα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Βασικά έχει βγει μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο... και ναι, είναι καλό.<br><br>EDIT: Αύριο κάνει και πρεμιέρα η τηλεοπτική μεταφορά του The City and the City, σε μόλις 4 επεισόδια. Μια απλή ματιά στο cast δείχνει ότι ο Senior Detective Dhatt έγινε γυναίκα, αλλά εντάξει, στην ουσία το φύλο του χαρακτήρα δεν έχει καμία σημασία για την πλοκή του συγκεκριμένου... εκτός κι αν το γαμήσουν τελείως και βάλουν και ρομάντζο με τον Borlu  :seriouslyno: :seriouslyno: :seriouslyno:. <br><br>Πιο πολύ με ανησυχεί αυτή η Katryana Borlu, υποθέτω σύζυγος του Inspector, προσθήκη που κατά 99.99% θα αποπροσανατολίσει τη σειρά προς οικογενειακές μπούρδες, και δεν  είναι ότι έχουν και δέκα, είκοσι, πενήντα επεισόδια να απλωθούν, πρέπει σε τέσσερα επεισόδια να δείξουν μια πολύπλοκη ιστορία.<br><br>Παρόλο που φοβάμαι ότι ο βιασμός του βιβλίου θα αγγίξει επίπεδα over 9000, έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα αποδώσουν με κινηματογραφικούς/οπτικούς όρους τον νοητικό διαχωρισμό που επιβάλλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι στον εαυτό τους.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Για να ζωντανεύει σιγά σιγά το καινούριο μας τερατάκι...

Westworld S2 : Όπως έγραψε και το Wired : "Πολλά πτώματα, λίγη ουσία". Θα φανεί αν θα πάει πουθενά ουσιαστικά ή αν θα ανακυκλώσει τις καλές ιδέες της πρώτης σαιζόν.

The Alienist : Αστυνομικό/Ψυχολογικό θρίλερ εποχής, καλοστημένο, με Bruhl, Evans και Fanning να δίνουν πολύ αξιόλογες ερμηνείες σε φορμουλαϊκό μεν, πάντα ευπρόσδεκτο δε, σενάριο.

Επίσης, ξεκινά το Archer: Danger Island απόψε. Συμβαίνουν πραγματάκια.

YΓ Καταγγέλω υπεύθυνα αλλαγή Παθορικού άβαταρ σε Μαντρουγκάντα. Πέφτουν άραγε ΟΥΛΑ τα φρούρια;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Αρκετά έως πολύ καλό το "The Terror" που ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια. Ειδικά, αν κάνει κανείς και μια σχετική έρευνα στο Διαδίκτυο για τα ναυάγια των δύο πλοίων που βρέθηκαν πρόσφατα (του Erebus το 2014 και του Terror το 2016) προτού ξεκινήσει τη σειρά ή ακόμα και μετά το τέλος της, όπως έκανα εγώ, τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι!

Εξαιρετικός ο Jared Harris στον ρόλο του πλοιάρχου Crozier.
 
Top Bottom