What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Kargios

Gelatinous Cube
Joined
Jun 26, 2021
Messages
68
Ο Σμιθ μεταξύ μας έχει εδώ και αρκετά χρόνια που είναι μαλακακος.
Ο Σμιθ εχει στερεψει απο το Clerks. Δεν εχει σημασια, εδωσε στον κοσμο την καλυτερη κωμωδια ολων των εποχων. Αρκει αυτο, του τα συγχωρω ολα, απλα δεν τον νοιαζει διολου η υστεροφημια του. Προβλημα του, δεν μου πεφτει λογος.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Ξεκίνησα από σπόντα την σειρά της ΕΡΤ "Τα Καλύτερά Μας Χρόνια". Καλογυρισμένη, με καλές ερμηνείες (Θεωνά, Παπουτσάκη για πάντα κούτσουρα) και πολύ ενδιαφέρον σενάριο για το πως παρουσιάζει την κοινωνία του τότε (1969), μαζί με την εξέλιξη της τηλεόρασης. Κάπου κάπου βγάζει κι ένα γέλιο το οποίο ελπίζω να διατηρηθεί και να μην γίνει γελοίο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τα 'Καλύτερα Μας Χρόνια' είναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Φοβερά καλογυρισμένο, ζεστό, ανθρώπινο, όμορφο και γουστόζικο. Ειδικά για μας τους κατατρεγμένους γκασταρμπάιτερ, είναι γλυκό βάλσαμο, παράθυρο στις γειτονιές που αφήσαμε πίσω. Έχω την κόρη μου να τραγουδάει το 'Λαλαλαλα-λά' ακομπανιαμέντο των τίτλων αρχής και λιώνω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
^This. Peppermint, Ουρανία, Luca, Malena όλα αυτά είναι το ίδιο και το αυτό. Τουλάχιστον να έχουμε να θυμόμαστε πώς ήταν τα πράγματα πριν την κονιορτοποίηση...
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,546
φυγανε απ το τιβιμπακλογκ το suburra του σολίμα και το τεντ λασο.
το σουμπουρα (3 σαιζον και μια ταινια) οπως το περιμενα απ οσα ειχα διαβασει στο νετ ειναι το πιο γυαλισμενο και "εμπορικο" αδρεφάκι του gommorah. πιο φωτεινο, πιο αφελές, πιο "καλογυρισμενο" (θα δεις πολλα ομορφα σημεια της ρωμης, αντιθετα με το κλειστοφοβικο, ζοφερο οπτικό του γκομόρα) και γι αυτο λιγοτερο σημαντικο.
το γκομορα ειναι γροθια στο στομαχι και ζόρικη αλήθεια, το νιωθεις στο πετσι σου, σε τραβαει μεσα του.
το suburra ειναι για να το παρακολουθεις σαν τριτος τρωγοντας πατατακια στον καναπε. δεν σημαινει οτι ειναι κακο. καθε αλλο. απλα ειναι διαφορετικα εργα στον πυρηνα τους, οσο κι αν μοιαζουν πολυ θεματικα κι επιφανειακα. (3,9 στα 5)

ο τεντ λασο ειναι απολαυστικος. ειδικα αμα εισαι και ποδοσφαιροφιλος, και γουσταρεις τον τροπο που ζουν οι αγγλοι το αθλημα στις μικρες τοπικες κοινωνιες, εχει φτιαχτει για σενα. η μεγαλη του επιτυχια ειναι το σεναριο. σε καθε δευτερη φραση κονταροχτυπιουνται το αμερικανικο και το αγγλικο χιουμορ. θελει καλη γνωση της αργκο των 2 χωρων, και της γενικοτερης κουλτουρας και αναφορων των 2 τροπων ζωης, που ειναι η μερα με τη νυχτα. δεν ντρεπομαι να πω οτι επαιξε πολυ πωζ, και το γκουγκλ ειναι φιλος σου για να πιασεις ολα τ αστεια. το καστ ειναι ιδανικο. ο sudeikis ειναι απ τους καλους ηθοποιους της γενιας του κι ειναι αρκετα απαιτητικο να ισορροπει στον ρολο του αφελους ασχετου αμερικανου, που σε δευτερο επιπεδο παρατηρει, αξιολογει, και αφομοιωνει, ενω παραλληλα βιωνει και τα επαγγελματικα και προσωπικα του προβληματα.
αν και για μενα, το μυθικο Mike Bassett ειναι η κορυφη της μυθοπλασιας σε σχεση με το ποδοσφαιρο (κι ευτυχως εχει ξεκαθαρα επηρεασει το τεντ λασο) ο λάσος ειναι υπεροχος και περιμενω το τελος της 2ης σεζον για να τον ξανασυναντησω. (4,7 στα 5 (heiromalahtis approval))

το καταπληκτικο βασικο θεμα του τεντ λάσο απο Marcus Mumford (των Mumford and sons) και Tom Howe : (σας προλαβαινω, μπορει να μην φαινονται πολυ αστειες οι σκηνες απο πισω, αλλα ειπαμε, το σεναριο το απογειωνει)

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Έχει πάρει τη ζωή την ίδια η σειρά.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Τρέινιν. Όπως λέμε "τραινάρω".
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
ΠΩΡπόνηση πρκλ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,471
τράβα καφενείο ρε μπάρμπα που είναι όλα μικιμάο για σένα :p
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
#NotMyShow

Μικροί θυμάμαι, αυτές τις μαλακίες τις παίρναμε οπαδικά. Α, μ'αρέσει το Witcher το παιχνίδι, άρα, για να είμαι ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ, πρέπει να πάρω το κόμικ, ν'αγοράσω την τσιχλόφουσκα, να παίζω το επιτραπέζιο RPG και να βγάλω το πρώτο μου αγόρι Γκίραλτ.

Όχι όμως.

Έρχεται μια ευτυχισμένη στιγμή (τουλάχιστον εδώ στον αληθινό κόσμο, μακριά από κολλάν και οβαλτίνες) που συνειδητοποιείς πως μπορείς να απολαμβάνεις ένα πράγμα δίχως να 'επενδύεις στον κόσμο' και να αγοράζεις ό,τι αρλούμπα σκαρφίζονται οι διαφημιστές. Δεν ξέρω πόσοι έχετε υπ' όψιν σας το τραγικό merchandising του Disco Elysium και το πανηγυράκι που στήθηκε με δαύτο. Ήταν το καλύτερο RPG όλων των εποχών; Προφανώς. Υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσω τις κάλτσες του Χένρι για 400 ευρώ;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ.

ΥΓ Και να ξέτε, οι animated σειρές, πάντα κοστίζουν πολύ λιγότερο στα δίκτυα. Κάποιες φορές μάλιστα, ανακυκλώνουν μεγάλα κομμάτια από ακυρωμένες σειρές, διατηρούν κάποια τμήματα και μειώνουν περαιτέρω το κόστος. Γι'αυτό και παρατηρούμε τραγελαφικά φαινόμενα σαν τον Όχι_Βέσεμιρ και δεν ξέρω και 'γω τί άλλη βλακεία. Ετοίμαζαν πχ 'Μουγκό Σαμουράι Σεγκόκου Ναύαρχο Εβαντζέλιον' και ακυρώθηκε επειδή το κοίταξε σοβαρός άνθρωπος; Κρατάει ο Γιαπωνέζος στο σκληρό τα έτοιμα κομμάτια και όταν του δίνουν πράσινο φως για 'Witcher', τα πετάει μέσα, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής. Φτηνή πρακτική, αλλά το μαμμακυθοκοινό την καταπίνει πιο γρήγορα κι από μπισκότο σοκολάτας της μαμάς.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Προφανώς και δεν ασχολείσαι με τα συμπαρομαρτούντα που δεν σε εκφράζουν/εξιτάρουν. Όταν ένα franchise αποκτά μια κρίσιμη μάζα κοινού που το ακολουθεί, αυτά είναι σχεδόν αναπόφευκτα και -προοδευτικά- όλο και πιο σαχλά.

Το συγκεκριμένο καρτούν, πάντως, αν εξαιρέσουμε το παρουσιαστικό του Vesemir που περισσότερο παραπέμπει σε δροσερό αγόρι από Devil May Cry παρά στον χαρακτήρα που ξέρουμε από τα βιβλία και τα παιχνίδια, μου φαίνεται μια χαρά ως ορεκτικό πριν τη δεύτερη σεζόν Witcher ή ως επιδόρπιο μετά το τέλος του Castlevania.
Εδώ καθίσαμε και είδαμε τη χλαπάτσα το Masters of the Universe, σ'αυτό θα κωλώσουμε;
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
...το οποίο MoU, όντας στο τρίτο από τα πέντε επεισόδια, το βαριέμαι ήδη αφάνταστα. Προφανώς θα ξανάρθουν Χίμαν-Σκέλετορ αλλά πλέον είναι ένα ακόμα καρτούν που αναπαράγει τη 'Γραμμή Νέτφλιξ', δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα παππού σαν και του λόγου μου. Μπήκε δυνατά και μετά ξεφούσκωσε σαν φτηνό πανηγυριώτικο μπαλονάκι.

Και μιλώντας για ξεφούσκωτα μπαλονάκια, συνεχίζει να βλέπει κανείς άλλος Rick & Morty; Σπανιότατα γράφουν πλέον πετυχημένα αστεία και στηρίζονται σε ολοένα και πιο εξωφρενικά (και παντελώς ανούσια, πέρα από την πνευματική αλληλομαλακία πέντε σπασικλών) σκηνικά προκειμένου να σταθούν. Άλλη μια ξεφούσκωτη απογοήτευση.

Δώστε επόμενη σαιζόν του σκληρού ριάλιτι F is For Family να γελάσει το χείλι μας.
 
Top Bottom