What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Ισχύει ότι το Rick n Morty έχει κάνει μια κοιλιά σαν του Messiah Marcolin. Πλέον το βλέπω για το τυπικό της υπόθεσης.αν θέλω να γελάσω μπαίνω και βλέπω κάνα παλαιότερο επεισόδιο ή κάνα απόσπασμα στο YouTube για να μην ξοδεύω άδικα χρόνο
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,252
Εγώ ένα πράμα θα πω.

Τραβάτε να δείτε το Inside no9
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
...το οποίο MoU, όντας στο τρίτο από τα πέντε επεισόδια, το βαριέμαι ήδη αφάνταστα. Προφανώς θα ξανάρθουν Χίμαν-Σκέλετορ αλλά πλέον είναι ένα ακόμα καρτούν που αναπαράγει τη 'Γραμμή Νέτφλιξ', δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα παππού σαν και του λόγου μου. Μπήκε δυνατά και μετά ξεφούσκωσε σαν φτηνό πανηγυριώτικο μπαλονάκι.

Καλά πλάκα μας κάνεις τώρα ρε συ Στεφ; Καθόμασταν και "τσακωνόμασταν" επί δύο σελίδες με σένα να υπερασπίζεσαι δυναμικά τον Smith και τη γλυκιά νοσταλγία του MoU ενώ είχες δει... μόνο το πρώτο επεισόδιο από τα 5; Το οποίο όλοι λένε ότι είναι και το μοναδικό αξιοπρεπές της σειράς;!

Είπαμε να χαζοτρολάρουμε πότε πότε αλλά εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο μωρ' αδερφάκι μου :ROFLMAO:

Τώρα τον νέο κύκλο Rick & Morty δεν τον έχω δει αλλά για μένα είχε ήδη δείξει ανησυχητικά σημάδια κάμψης. Ειδικά με κάποια σοκαριστικά κακά επεισόδια, όπως αυτό με τον δράκο στον 4ο κύκλο, και μια γενικότερη ροπή προς την αχαλίνωτη σαχλαμάρα και την προοδευτική θεοποίηση του Rick.
Ακόμα πιο ανησυχητικό βρήκα ότι ανακοινώθηκε συμφωνία με την Adult Swim για 10 σεζόν συνολικά (αν θυμάμαι καλά) που νομίζω αντιβαίνει στη λογική της σειράς και τις υποσχέσεις που είχε δώσει αρχικά για ένα ενδιαφέρον, συνεκτικό narrative.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον μπορατσο. Έτοιμος για τσάρκα στα Καπί για ελληνικό με συνοδεία λουκούμιου είναι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Καμια απολυτως εκπληξη για μενα απο την πορεια του Rick & Morty. Ενας απο τους βασικους co-creator ειναι ο Dan Harmon, δημιουργος του Community το οποιο κατερρευσε επειτα απο την 3η season.

Δυσκολο να κρατησεις ποιοτητα και σπιρταδα στο χιουμορ για πολυ καιρο, ενω ειναι δεδομενο πως η καθε σειρα θα συνεχιζει να προβαλεται ακομα κι αν εχει παραμεινει ενα κουφαρι μεχρι να τη σιχαθεις τελειως (Community και HIMYM για σας λεω).
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Δυσκολο να κρατησεις ποιοτητα και σπιρταδα στο χιουμορ για πολυ καιρο, ενω ειναι δεδομενο πως η καθε σειρα θα συνεχιζει να προβαλεται ακομα κι αν εχει παραμεινει ενα κουφαρι μεχρι να τη σιχαθεις τελειως (Community και HIMYM για σας λεω).

Έτσι είναι. Δύσκολα sitcom να κρατήσει σταθερή ποιότητα για πολλαπλές σεζόν.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Tinker Tailor Soldier Spy του BBC (1979). Όσοι έχετε δει το φιλμ με τον Gary Oldman αξίζει και αυτό, πρόκειται για πιστότερο adaptation του βιβλίου. Alec Guinness στο ρόλο του George Smiley. Βρετανικό σε σημείο αηδίας (έπρεπε να μάθω ποια πανεπιστήμια χαρακτηρίζονται ως red brick).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Με αυτά και με αυτά τελείωσα όλες τις σεζόν του αμερικανικού The Office.

Kάποια επιγραμματικά συμπεράσματα, καθαρά για το αρχείο:


-Ο Μάικλ είναι το καλύτερο αφεντικό... μέχρι που δεν είναι, και απαιτεί ένα χέρι ξύλο για να στρώσει. Σε πολλά επεισόδια είναι για πολύ ξύλο.
-Παμ ΤΕΡΜΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
-Τζιμ εξίσου υπερεκτιμημένος ντεμέκ "GOOD GUY" που έπρεπε να φάει κι αυτός ένα χέρι ξύλο σε κάποια φάση.
-Κάρεν Φιλιπέλι > Παμ.-
-Ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ χαρακτήρας εκεί μέσα σε τελική ανάλυση είναι ο Dwight.-
-Οι σεζόν 2-5 είναι χαλαρά στο τοπ-5 των αστειότερων πραγμάτων που έχω δει ποτέ.
-Μετά η ποιότητα πέφτει αισθητά και, αντιστοίχως, τις σεζόν 8-9 τις τελείωσα με το ζόρι. Ίσα που προσπερνούσα σκηνές επειδή δεν άντεχα, δεν την περίμενα τέτοια εξέλιξη με βάση την εκκίνηση της σειράς. Κατέληξε πολύ πιο σκληρό απ'ότι φανταζόμουν.
-That's what she said.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
Τώρα τελευταία βλέπω αυτήν εδώ την σειρά στο netflix και την κατατάσω σε μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει στο netflix



είναι η ιστορία του Moυρανίσι γνωστού παραγωγού και σκηνοθέτη του ανθρώπου που διαμόρφωσε την βιομηχανία του πορνό στην Ιαπωνία. Μαζί και η μούσα του η Καορου Κουροκιμε τις γνωστές μασχάλες της :p
Πρέπει να την δείτε την σειρά asap φοβερό στορυ και φοβερά καλογυρισμένη και δείχνει ακριβώς πως ήταν η Ιαπωνία την δεκαετιά του 80 και 90
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Προσυπογράφω για το Naked Director. Τρομερά ευχάριστη έκπληξη, πολύ καλογραμμένο και καλογυρισμένο και καταγοήτευσε ακόμα και μένα που βλέπω Ιαπωνική σημαία και παθαίνω αναφυλακτικό σοκ.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Τζιμ εξίσου υπερεκτιμημένος ντεμέκ "GOOD GUY" που έπρεπε να φάει κι αυτός ένα χέρι ξύλο σε κάποια φάση.

Ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ χαρακτήρας εκεί μέσα σε τελική ανάλυση είναι ο Dwight.-

Αλήθειες.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
Προσυπογράφω για το Naked Director. Τρομερά ευχάριστη έκπληξη, πολύ καλογραμμένο και καλογυρισμένο και καταγοήτευσε ακόμα και μένα που βλέπω Ιαπωνική σημαία και παθαίνω αναφυλακτικό σοκ.
αρχείο λήψaaaaης.jpeg

ψάξε να βρεις και στο γνωστά ψηφιακά site της πρώτη ταινια του Μαρανίσι με την Κoυροκι. Η ταινία στα ιαπωνικά είναι SMぽいの好き/
H αποθέωση της home made cultilas
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,528
Είδα 1o επειδόδιο "What if" και είναι 200 έτη φωτός καλύτερο από τις ταινίες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,479
Εδωσα μια καλη ευκαιρια στο Monk και μπορω να πω οτι η σειρα ειναι απαραδεκτη. Ο λογος που δεν την παρακολουθουσα, οταν ο οχλος του πλανητη ελεγε ρυθμικα το ονομα του, πρεπει να ηταν υποσυνειδητος. Δεν εχει σχεση με την παλαιοτητα της σειρας. Μπορω να πω οτι ειναι κλασσικη μεταφορα στην Αμερικανικη τηλεοραση, οπου ολα τα τραβανε απο τις ραφες και σιδερωνουν σωσιβια για να ταιριαξει με την γενικη ελλειψη γευσης. Ταιριαζει με αυτο που ειχε πει ο Πουαρο. Η αγγλια δεν εχει κουζινα παρα μονο φαγητα.
Ο Monk ειναι ενας Πουαρο που του εχουν τραβηξει στα ακρα τα χαρακτηριστικα του. Ειναι ολα τοσο τραβηγμενα που μου ειναι απιστευτο να δεχτω οτι αυτος ο χαρακτηρας, με τις τοσες φοβιες, μπορει να βγει απο το σπιτι του. Οτι με ολα αυτα που του αποσπουν την προσοχη μπορει να ειναι τοσο παρατηρητικος. Εαν δεν ειχα δει το Πουαρο ισως να μην ημουν τοσο αρνητικος.

Θα κανω ενα jump εδω

ειδα το συμπαν του "gomorrah". το ομωνυμο φιλμ του 2008 που τα ξεκινησε ολα, τους 4 κυκλους της σειρας και το πρεκούλι/σηκούλι που γεφυρωνει 4ο και 5ο κυκλο, το φιλμ 'L immortale".
και μετα θα το ξαναριξω στο αστυνομικο μυστηριο με την αλλη προταση του φιλτατου Maladroid.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,980
@lelos kounelos : το Gomorrah σπέρνει. Ξεκίνα το και δε θα χάσεις. Μετά βάλε καπάκι το Suburra. Πολύ δυνατές και οι δύο σειρές. Ενδιάμεσα (για ένα διάλειμμα βρε αδερφέ) βάλε τη σειρά ZeroZeroZero.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
πέρφε τάιμι. μολις τελειωσα και το 000.
οπως τα λεει ο μποτ. απλα εγω ειδα τελευταιο το 000, μιας και ειναι και το πιο προσφατο κι εχει μονο εναν κυκλο, 8 επεισοδια κι εχουν πει οτι δεν θα εχει συνεχεια.

εχω γραψει σε αλλο ποστ για γκομορα, σουμπουρα. το 000 ειναι το πιο "γυαλισμενο" απ τα 3, το πιο "ομορφο" οπτικα, και στα πλάνα και στα καδρα και σε ολα. και το πιο "εμπορικο". εχει 3 σαμππλότς που συναντιουνται σε σημεια μεσα στον κυκλο και μετα συνεχιζουν ανεξαρτητα μεχρι την επομενη συναντηση. τα 2 βλεπονται με ενδιαφερον και αγωνια, το 3ο, αυτο με τα 2 αδερφια μου πήδαε τον εγκεφαλο. ειδικα τον αδερφο δεν τον αντεχα με τιποτα. όποτε εμπαινε στην οθονη, τραβαγα 8 φεισπαλμ. αρωσταινα. τελος παντων, δυνατο και το 000. τα θεματα εντελως ιδια (και μου λετε για σκορσεζε οι μαμακυθοι....). ναρκωτικα, υποκοσμος, μαφια (αυτα ξερει ο αθρωπος, αυτα δουλευει, τι να κανωμε τωρα?). εχει μεσα και καποια δικα του θεματα, εσωτερικα μαντευω, και τα κανει κομματι της δουλειας του. ενα με την θρησκεια. κι ενα (σορυ σολιμα μου, ειναι δικια μου μαντεψια και ανετα μπορει να καμνω λαθος) θεμα μεταξυ ετεροφυλων αδερφιών... δε γραφω παραπανω και φοβαμαι να γκουγκλαρω να δω αν εχει ο σολίμας αδερφη. τελος παρενθεσης.

ολα μ αρεσουν στον σολίμα, εκτος απο ενα πραμα και βεβαια θα γκρινιαξω.
εχει ενα σαν "ευρημα" (νομιζει εκεινος) που ας πουμε μας δινει μια σκηνη σε σουπερ ριπλει, τωρα, στο παρον της πλοκης, και μετα καπακι μας γυριζει πισω ενα 20λεπτο να μας δειξει πως φτασαμε ως εκει, αφου πριν ηταν σε αλλη πλοκη και δεν ξεραμε τι γινεται σ αυτην εδω. ενα ειδος σπόιλε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ, αφου θα το βλεπαμε ρε παιδι μου μετα απο ενα τεταρτο. στο 000 αυτο, σε καθε επεισοδιο.
στο σουμπουρα πολυ σπανια, νομιζω μονο στο πρωτο επεισοδιο. και στο γκομορα σε ΚΑΘΕ επεισοδιο (του πρωτου κυκλου, δε θυμαμαι για τους επομενους, αλλά μαλλον οχι) εδειχνε μια σκηνη κλειδι στην αρχη πριν τα οπενινγκ κρεντιτς. ειχα μαθει και το απεφευγα. τελος παντων, αβυσος η ψυχη του σκηνοθετου. ενταξει, λεπτομερεια ηταν αυτο και αλλους μπορει να μην ενοχλει, αλλά για μενα ειχε σημασια και μου χαλαγε το ιμέρσο.


φάινα κονκλούζο: δειτε τα.
ειπαμε, το πιο σκοτεινο και ισως πιο εντονο το γκομορα. μετα το σουμπουρα και τελος το ζηροζηροζηρο.
και τα τρια ομως απαραιτητα σε οποιους αρεσει το ειδος κράιμ μαφια ντράμα (δικος μου ορος, μην ψαχνεστε).
στηριζουμε σολίμα μανιωδως.
 
Last edited:
Top Bottom