Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάμε για επικό.......
triggered.jpg

Πριν 2 εβδομάδες σας είχα μιλήσει για το Dark Matter: Der Zeitenläufer (TV Series 2024– ) ⭐ 7.5 | Drama, Sci-Fi, Thriller αφού είχα δει τον πιλότο. Μετά από 5 επεισόδια δηλώνω ότι η σειρά είναι πολύ τίμιο sci-fi δράμα και ο Joel Edgerton δίνει ρεσιτάλ. Δώστε του μιά ευκαιρία.

Πριν 2 εβδομάδες σας είχα μιλήσει για το Dark Matter: Der Zeitenläufer (TV Series 2024– ) ⭐ 7.5 | Drama, Sci-Fi, Thriller αφού είχα δει τον πιλότο. Μετά από 5 επεισόδια δηλώνω ότι η σειρά είναι πολύ τίμιο sci-fi δράμα και ο Joel Edgerton δίνει ρεσιτάλ. Δώστε του μιά ευκαιρία.

Εγώ το έχω στη λίστα, περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν βέβαια πρώτα, έχω χρόνια που έχω κόψει τα weekly episodes.

Είδα την πρώτη περίοδο του Ark (για να μην την δειτε εσείς), Όση σχέση έχει αυτή η σειρά με την επιστήμη, αλλά τόση σχέση έχω εγώ, με την εκτροφή του μεταξοσκώληκα!!!!

Εξαιρετική η δεύτερη σαιζόν του Ashes To Ashes.

Πολύ καλά, ξεκίνησε και η μοναδική σαιζόν του "The Man Who Fell To Earth". Είναι ταυτόχρονα συνέχεια και soft-reboot, της trippy ομόνυμης ταινίας του 1976, με πρωταγωνιστή τον David Bowie.

τιποτα πχια δω μεσα, πρεπει να ψαχνω μονος μου...
κανονικα δε θα πρεπε να σας ανοιγω τα ματχια, αλλά δε γμτ?? ειμαι καλος αθρωπος.

those about to die
το κλασικο αγαπημενο θεμα με τους μονομαχους και την ρωμη. δεν βλεπω πολλα πραγματα απο μπατζετ, αλλά δε μας νοιαζει. ας ειναι ολα ψευτικα εφε, μας αρεζει το θεμα και θα το δουμε. αντονυ χοπκινς, ο ραμσευ μπολτον ο ψυχακιας (σιγα μην ξερω τ ονομα του) και κατι αλλοι. ξεκαθαρο οτι ο σπαρτακους ειναι η κορυφη που δεν θα ξεπεραστει ΠΟΤΕΣ, αλλά προφανως θα το δουμε.
18 ιουλιου, 10 ωριαια επεισοδια, ολα μαζι (μια χαρουλα, θα κατεβει παραυτα).
τρέιλε:

Εν τω μεταξύ τη σειρά την είχα αναφέρει πρώτη φορά τον Απρίλη, και μάλιστα είχες κάνει και react στο ποστ :Ρ

βρε ποιον απριλη? εδω δεν θυμαμαι τι ποσταρα εγω τον ιουνη, μη σου πω τον ιουλη.

Ωστοσο, βλεπεις οτι εκαμα το ιδιο σχολιο για τον σπαρτακο και τοτες και τωρα. τουλαχιστον δεν αλλαζω τις αποψαρες μου (οχι, που δεν θα βγαινε κατι καλο απ ολο αυτο...).

εντιτ: επισης παραδεξου, το χες ξεχασει οτι ηρθε η ωρα της. αρα καλα εκαμα.

Με αφορμή την τρέχουσα σεζόν του The Boys το παρακάτω σχόλιο.

Μου φαίνεται πως πολλοί αμερικανοί συγγραφείς σειρών έχουν ξεχάσει ότι πρέπει να γράψουν αυτό που λέμε fiction (μη πραγματικές ιστορίες) και έχουν μετατραπεί σε πολιτικούς αναλυτές. Παλιά οι αναφορές σε πραγματικά γεγονότα γινόταν με την μορφή της αλληγορίας ώστε να διατηρείται η συνοχή του εκάστοτε fictional universe. Πλέον οι τεμπελχανάδες γραφιάδες του The Boys κάνουν απευθείας αναφορές, τόσο ξεδιάντροπες και προφανείς που διαλύουν το όποιο immersion και suspension of disbelief.

Βασικά πιστεύω πως οι συγγραφείς πλέον ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ/ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να γράφουν fiction και για αυτό αναλώνονται αποκλειστικά σε σχολιασμό της επικαιρότητας και σε self-inserts του εαυτού τους και των απόψεών τους. Αλλά το θέμα είναι μεγάλο και σκέφτομαι να γράψω μέχρι και άρθρο για αυτό.

Cobra Kai τελευταία σεζόν παρτ 1 οφ 3, τα πρώτα 3μιση επεισόδια κλασικά ασχολούνται κυρίως με μλκίες, και μετά επίσης κλασικά στο φινάλε γίνεται ένα ντεμαράζ και λες πω ρε ποιος περιμένει ως το Νοέμβρη ξανά τώρα.

Back