Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελείωσα χθες το Shogun, εξαιρετικό.
Μια απορία μόνο, οι Ιάπωνες γιατί συμπεριφέρονται σαν να έχουν μόνιμη δυσκοιλιότητα;

Φορ φάξ σέηκ, στην τελευταία σκηνή του New Blood ο Dexter κυριολεκτικά πεθαίνει, πώς στο διάολο θα τον επαναφέρουν τώρα.

Φορ φάξ σέηκ, στην τελευταία σκηνή του New Blood ο Dexter κυριολεκτικά πεθαίνει, πώς στο διάολο θα τον επαναφέρουν τώρα.

Δεμαζνοιάζει!!! Ας τον κάνουν και ζόμπι! Αρκεί που επιστρέφει!

Κατά τη γνώμη μου, τεράστιο σεναριακό λάθος να τον "πεθάνουν" στο New Blood.

EDIT: Πολύ φοβάμαι πάντως πως εννοούν ότι θα επιστρέψει σε μορφή "οράματος", όπως έκανε σε όλες τις παλιές σεζόν ο πατέρας του...

Ξεκινησα να βλεπω τη νεα μου σειρα και ειμαι στο 7 επεισοδιο.https://www.ign.com/articles/tales-of-the-teenage-mutant-ninja-turtles-review-paramount-plus Ειναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ. Σε ολα τα επεισοδια οι χελωνες πολεμανε μια τρελη γιαγια που εχει φτιαξει εναν στρατο απο ρομποτ για να σκοτωσει τους μεταλλαγμενους. Εγω και foot ninja και ο υπηρετης μου Ο Hun οπως και το tigerclaw και οι Rocksteady Bebop δεν εχουμε πολεμησει αυτες τις χελωνεσ ακομα.
Στις σειρες του 1987 2003 και 2012 εμφανιζομαι απο το πρωτο επεισοδιο ενω εδω οπως και στην προηγουμενη το RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES του 2018 οχι. Αλλα το tales of the teenage mutant ninja turtles δηλαδη η καινουργια σειρα ειναι η χειροτερη απο ολεσ αφου δεν εχει καμια σχεση με εμενα και τους foot ninja !!! Θα πατωσει ειναι βεβαιο 100% . Ποιος θελει να δει αυτα τα πρασινα τερατα αν δεν τα δερνω εγω?

Πολύ δυνατό The Hour στο Ertflix. Βασικά είμαι ένα βήμα πριν να κόψω τις συνδρομές σε Disney+ και Netflix, σχεδόν πάντα στο Ertflix καταλήγω.

Πολύ δυνατό The Hour στο Ertflix. Βασικά είμαι ένα βήμα πριν να κόψω τις συνδρομές σε Disney+ και Netflix, σχεδόν πάντα στο Ertflix καταλήγω.
Έχει και την πιο φθηνή συνδρομή :p
(Πέρα από την πλάκα, πραγματικά έχει καλό περιεχόμενο το ertflix)

Σε αυτό το σημείο, το D+ το έχω ακόμα μόνο λόγω Scrubs, X-Files και Darkwing Duck.

Το Netflix θα κοπεί όταν ολοκληρωθεί το Cobra Kai.

Είδα πάντως το The Acolyte και μια χαρά πέρασα, δεν έχω ιδέα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο από ένα fan base που κατάπιε αμάσητα μπούρδες σαν το Obi One και το Assoka.

Είδα πάντως το The Acolyte και μια χαρά πέρασα, δεν έχω ιδέα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο από ένα fan base που κατάπιε αμάσητα μπούρδες σαν το Obi One και το Assoka.

Οι Αμερικάνοι πλέον κρίνουν τα πάντα από την σκοπιά της πολιτικής τους. Αν ο πρωταγωνιστής είναι μαύρος/γυναίκα θα κράζουν οι μεν και θα αποθεώνουν οι δε, αν ο πρωταγωνιστής είναι άσπρος/άνδρας θα αποθεώνουν οι μεν και θα κράζουν οι δε. Είναι απίστευτα κουραστικό, βασικά μπορείς να μαντέψεις τα reviews πριν καν βγει η σειρά/ ταινία.

Δεν θυμάμαι κανέναν να αποθέωσε obi και assoka. Μέτριες κριτικές πήραν. Μόνο το andor αναφέρεται θετικά.
Οι Αμερικάνοι πλέον κρίνουν τα πάντα από την σκοπιά της πολιτικής τους. Αν ο πρωταγωνιστής είναι μαύρος/γυναίκα θα κράζουν οι μεν και θα αποθεώνουν οι δε, αν ο πρωταγωνιστής είναι άσπρος/άνδρας θα αποθεώνουν οι μεν και θα κράζουν οι δε. Είναι απίστευτα κουραστικό, βασικά μπορείς να μαντέψεις τα reviews πριν καν βγει η σειρά/ ταινία.
Κράξιμο για το χορευτικό τελετουργικό (πραγματικά ποιος το σκέφτηκε), τις σεναριακές ευκολίες/βλακείες (ακόμα εξηγεί ο δάσκαλος στην μαθητευόμενη τι έγινε) και στην πόλη κακή επιλογή πρωταγωνίστριας τρώει. Γενικότερα θεωρείτε τόσο μέτριο που κάνεις δεν ασχολείται

To Obi το ίδιο κρα δεν είχε φάει; ειδικά για τα άθλια εφέ του.

Δεν θυμάμαι κανέναν να αποθέωσε obi και assoka. Μέτριες κριτικές πήραν. Μόνο το andor αναφέρεται θετικά.

Σε σύγκριση με την υποδοχή του Acolyte, μέτριες κριτικές = κατάπιαν αμάσητα. Ειδικά το Obi One άξιζε πολλούς τόνους κράξιμο.

Χθες είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου ολόκληρο επεισόδιο Baywatch. Άπαξ και άλλαζε κανείς την ηχητική επένδυση με αυτή του Badalamenti, τότες άνετα θα μιλάγαμε για spin-off του Twin Peaks.

Σε σύγκριση με την υποδοχή του Acolyte, μέτριες κριτικές = κατάπιαν αμάσητα. Ειδικά το Obi One άξιζε πολλούς τόνους κράξιμο.
Γιατί ρε συ? Επειδή 5 μαντραχαλοι δεν μπορούσαν να πιάσουν ένα κοριτσάκι ή γιατί δεν μπορούσαν να προσπεράσουν ένα οδόφραγμα που είχε ανοίγματα δεξιά και αριστερά :p

Anyway, ειμαστε εκτος θέματος. Εδω γράφουμε για Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής. Ας μεταφέρουμε την συζήτηση στο MCU topic 😜

Back