What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,684
Ταρατατζούμ ταρατατζούμ.

NEΟ SPIN-OFF TOY ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, με πρωταγωνιστή τον Bud και όλους τους υπόλοιπους να δέχονται να έχουν μικρούς ρόλους επίσης.

http://uk.eonline.com/news/680827/it-s-official-married-with-children-reunion-is-in-the-works

<blockquote>It's Official! Married With Children Reunion Is in the Works

The Bundys are baaack!

I can exclusively reveal that a Married With Children reunion is in the works.

David Faustino, who played Bud on the sitcom, says he's developing a "spin-off" of the series.

"Sony has it. They're excited about it," Faustino told me last night at the premiere of his former co-star Christina Applegate's new comedy Vacation (in theaters tomorrow, July 29). "They're working out some legal issues that we hope they work out."

The best part?

"The whole cast, including Christina, is down to do little bits in it," Faustino said, adding, "The idea would be a pilot for a spinoff. That's all I can say right now. It involves me and few other people."

The show, which ran for 11 seasons on Fox until 1997, centered around the very dysfunctional Bundy family with Ed O'Neill as shoe salesman Al and Katey Sagal as his wife Peggy.

"All of us have said we would all be there for [Faustino]," said Applegate, who played the Bundys' daughter Kelly.

Asked what she thinks her character would be up to these day, Applegate said. "Kelly Bundy probably has like 10 kids. I'm sure of it."

Married With Grandchildren, anyone?</blockquote>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Μεγάλη μπόμπα τα νέα σου Χελιόν!

Σε άλλα νέα τώρα, βγήκε αυτό το (πολύ πιθανό) έπος στο νέτφλιξ με το α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο καστ. Φρέσκο, σημερινό. Σαν τα καρπούζια που πουλούσε ο Βαγγέλης με το αμάξι-καρότσα-ντουντούκα πριν λίγο κάτω απ' το σπίτι μου και με ξύπνησε γαμώ το κερατό μου γαμώ.
http://www.imdb.com/title/tt4341500/?ref_=tt_ov_inf

8 μισάωρα επεισόδια τίγκα στην καφρίλα και 80ίλα. Αυτά είναι!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Αν και τα παιδιά μου πρότειναν το Battlestar Galactica, άρχισα να βλέπω το Farscape. Αν και λίγο πρωτόγονη sci-fi σειρά έχει καλό ρυθμό και με ξετρελαίνει η ερμηνεία της Claudia Black που έχει το ίδιο ύφος με την Morrigan του Dragon Age όπου έκανε το voice-over! Αν και όχι ιδιαίτερα ωραία είναι πραγματικά απίστευτη!
 

nikoladim

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
101
Εχοντας τελειωσει το True Detective season 1, και βλεποντας πως η 2 σεζον είναι πραγματικα μετρια, μπορει να προτεινει κανεις κατι αντιστοιχο? Δεν είναι απαραιτητο να πλησιαζει το επος της πρωτης σεζον, αλλα να είναι εστω αξιολογη. Εκτος από το Twin Peaks το οποιο το εχω δει! Ευχαριστω.

ΥΓ: ειδα το http://www.imdb.com/title/tt3253930/ , αρκετα αξιολογη ταινια και κατά καποιο τροπο είναι το TD της Ισπανιας.
YΓ2: ειδα το MR Robot μεχρι επεισοδιο 3, μου αρεσε αρκετα. Καιρο ειχα να δω τοσο "αναρχικη" σειρα.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Justified εχεις δει; Δεν ειναι ακριβως true detective, αλλα ειναι πολυ καλη σειρα.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Εχει τελειωσει στις 6 σεζον των 13 επεισοδιων.
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
Αν θελετε καλο sitcom, Arrested Development. Ειναι φοβερο και αρκετα προτοτυπο
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Δυο λογάκια για το TD,με επιφύλαξη βέβαια,εν αναμονή του τελευταίου επεισοδίου.Η 2η σεζόν ήταν όντως λίγο meh σε σχέση με τις υποσχέσεις που άφησε αρχικά,αλλά προσωπικά σε καμία περίπτωση δε συμμερίζομαι τη γενική κατακραυγή.Νομίζω ότι απλά τους περισσότερους τους ξένισε η αλλαγή στο ύφος.Δεν έχουμε πλέον ένα character drama,αλλά μια κλασική detective story με (πάρα) πολλά στοιχεία noir.Και αυτό η δεύτερη σεζόν το κάνει πολύ καλά κατ'εμέ.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Πεστα ρε ραζ γιατί πολύ ό,τι να 'ναι hate έπεσε. Μια χαρά ήταν η σεζόν.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,296
Έσκασε wallpaper σήμερα και στις 19 Σεπτεμβρίου έρχεται η συνέχεια

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://downloads.bbc.co.uk/tv/isite-static/doctorwho/wallpapers/s09/series-9-iconic/series-9-wallpaper-16x9.jpg" alt="series-9-wallpaper-16x9.jpg" class="bbcode_img" /></span>
https://www.youtube.com/watch?v=bB8fh4QUy-A

Α ναι παίζει και η Άρρυα Στάρκ κι επίσης περιμένω ο Capaldi να δώσει μαθήματα υποκριτικής. Κάπου είχε πει ότι στην πρώτη σαιζόν δεν ήθελε να είναι καλός κι έτσι δεν τα έδωσε όλα. Άρα στη δεύτερη λογικά θα βγει το απόλυτο ιμμέρσιο σε σημείο που θα γίνουμε ένα όπως με το Tennant ε και με τον Smith αλλά προς το τέλος.

Ας θυμηθούμε και μια σκηνή που έκανε τους φανς να θυσιάσουν υποψήφιους μελλοντικούς απογόνους!
https://www.youtube.com/watch?v=0e71KWwE5Fk
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Τρέχουν σαλάκια για τον 9η σεζόν του δόκτωρα, την περιμένω εναγωνιώς! Ο Capaldi ήταν πολύ καλός στην 8η πάντως.
Ρε συ στο 0:44 αυτή η γυναίκα η Missy απ' την 8η σεζόν δεν είναι?
<span class="bbcode_spoiler">Δεν την είχε σκοτώσει ένας cyberman?</span>

To δεύτερο βιντεάκι είναι απ' τις πολύ αγαπημένες μου σκηνές του δόκτωρ (απ' τα καινούργια τουλάχιστον) μαζί με το λόγο του Matt στο Akhaten - είναι η σκηνή που λάτρεψα πραγματικά τον Matt!! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
https://www.youtube.com/watch?v=GoVLhUxhdSw

Ιν άδερ νιουζ, βλέπω σιγά σιγά τα παλιά επεισόδια του Doctor Who, τώρα είμαι στα μέσα της τρίτης σεζόν και επειδή βαριέμαι να ξεκινήσω καμιά "σοβαρή" σειρά, έπιασα το ευτυχισμένοι μαζί <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Σχετικά με το TD 2

Αν δεν ήταν το 2 ή αν δε λεγόταν TD θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα... Καλώς ή κακώς, όταν επιλέγεις να συνεχίσεις κάτι, έρχεσαι σε ευθεία σύγκριση με το προηγούμενο. Όπως και να το κάνουμε, σαν το 1 δεν είναι. Μπορεί να μου αρέσει και μένα το 2, δεν είμαι στους haters, αλλά ο πήχης με το 1 πήγε πολύ ψηλά.
Έκανε τρομερή εντύπωση το 1 και ειναι λογικό όλοι να περίμεναν κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο. Στο 2 το πήγαν πολύ αλλού το πράγμα. Θα διαφωνίσω όμως, ως προς το ότι ήταν detective story, γιατί, μέχρι και το 5ο τουλάχιστον επεισόδιο, η ιστορία της δολοφονίας είχε μείνει στα αζήτητα και ασχολούμασταν με το πως θα δει το παιδί ο ένας, αν είναι γκέι ο άλλος, αν είναι έτσι η μία ή αν έχασε τα λεφτά ο άλλος. Δεν ήταν στην υπόθεση όσο το προηγούμενο. Επέλεξε άλλο μονοπάτι. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι...

TL;DR Ωραίο και το 2, αλλά, αν τα συγκρίνει κάποιος, χάνει από το 1 χαλαρά.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Δε νομίζω ότι είπαν ποτέ πως θα κρατούσαν ίδιο στυλ ή τόνο σε κάθε σεζόν.Ένας λόγος που έκαναν τις σεζόν αυτοτελείς υποθέτω ήταν και η ελευθερία που προσφέρει το συγκεκριμένο format.Επίσης,δεν πιστεύω πως οι σεζόν είναι άμεσα συγκρίσιμες,αφού είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Σαν detective story,προσωπικά επιμένω πως το 2 ήταν πολύ πιο focused.Δεν είχε μονολόγους Μακόναχι π.χ. ή άλλα distractions όπως τα οικογενειακά του Μάρτι,που έπιαναν πολύ περισσότερο χρόνο στο 1.Η υπόθεση προχωρούσε αργά,αλλά σταθερά.Προβλήματα στο pacing σαφώς και υπάρχουν,εννοείται αυτό,όπως και ανεπαρκής εμβάθυνση στους χαρακτήρες κατ'εμέ (με βάση το potential που είχαν).
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Δεν πιστεύω πως χρειάζεται να πουν κάτι οι παραγωγοί, για να συγκρίνει ο κόσμος... Ας το έλεγαν True Drama. Και τα Final Fantasy διαφορετικά είναι κάθε φορά, αλλά η σύγκριση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Όχι, ως προς τα σημεία, αλλά ως προς αυτό που περιμένει να πάρει ο καθένας από τη σειρά.

Έχουμε εντελώς ανάποδη άποψη, χεχε, <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />. Εγώ νομίζω πως το 2 το παράχεσε με τα ενδοοικογενειακά.
Έχουμε πόσα επεισόδια που βλέπουμε την προσωπική ζωή του αστυνομικού με το παιδί του και πώς ζορίζεται να τα βγάλει πέρα.
Έχουμε το Βινς να μην μπορεί να κάνει παιδί, πράγμα που πραγματικά είναι ότι πιο αχρείαστο σε όλη τη σειρά...
Έχουμε τον αστυνομικό που είναι γκέι, πηδάει την άλλη, την αφήνει έγκυο, βγαίνει με τη μαμά της για φαγητό και πάνω από όλα, 15 λεπτά το βλέπουμε να μαλώνει με τη μάνα του για τα λεφτά που του έφαγε. Δλδ, έλεος. Τι μας νοιάζει; Πιο τόλμη και γοητεία πεθαίνεις.
Και έχουμε και την Ελληνίδα να το παίζει "ούτε και αυτή ξέρει τι" με τα ψυχολογικά της.

Αυτά τα λέω, όχι για να συγκρίνω με το 1, αλλά για να τονίσω τα προσωπικά στοιχεία που βάλανε σε κάθε χαρακτήρα και χαράμισαν 5 επεισόδια... Ναι, καλό το να δεθείς με τους ήρωες για το προσωπικό δράμα που κουβαλάει ο καθένας, αλλά, το κέρατό μου, έχεις 8 επεισόδια σειρά και στα 4 πρώτα νιώθω ότι βλέπω άλλη σειρά.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Alucard wrote:
Έχουμε εντελώς ανάποδη άποψη, χεχε, <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />. Εγώ νομίζω πως το 2 το παράχεσε με τα ενδοοικογενειακά.
Έχουμε πόσα επεισόδια που βλέπουμε την προσωπική ζωή του αστυνομικού με το παιδί του και πώς ζορίζεται να τα βγάλει πέρα.
Έχουμε το Βινς να μην μπορεί να κάνει παιδί, πράγμα που πραγματικά είναι ότι πιο αχρείαστο σε όλη τη σειρά...
Έχουμε τον αστυνομικό που είναι γκέι, πηδάει την άλλη, την αφήνει έγκυο, βγαίνει με τη μαμά της για φαγητό και πάνω από όλα, 15 λεπτά το βλέπουμε να μαλώνει με τη μάνα του για τα λεφτά που του έφαγε. Δλδ, έλεος. Τι μας νοιάζει; Πιο τόλμη και γοητεία πεθαίνεις.
Και έχουμε και την Ελληνίδα να το παίζει "ούτε και αυτή ξέρει τι" με τα ψυχολογικά της.</blockquote>

Όντως έχουμε ανάποδη άποψη.Όλα αυτά που περιγράφεις πιάνουν πάρα πολύ λίγο χρόνο κι ένα από τα προβλήματα της σεζόν για μένα είναι ότι δεν αναλύθηκαν αρκετά,με τους χαρακτήρες τελικά να καταλήγουν (με εξαίρεση ίσως το Ρέι) σχεδόν χάρτινοι.Για αυτό δε σου κάνουν καμία εντύπωση και σου φαίνονται σαν άσχετα γεγονότα,επειδή δεν αναπτύχθηκαν τα storylines ώστε να βγάζουν νόημα.Δεν του βγήκαν του Pizzolatto οι πολλοί χαρακτήρες.Προσωπικά είχα παραιτηθεί από αυτό εδώ και 2-3 επεισόδια.Φαινόταν ότι δε θα βγάλει πουθενά.Οπότε επικεντρώθηκα στο story (το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την πρώτη σεζόν).

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μπορεί να το βλέπουμε ανάποδα, αλλά στην ουσία η σκέψη μου καταλήγει σε αυτό που μόλις, πολύ σωστά, έγραψες.

Δε γίνεται σε 8 επεισόδια να αναλύσεις όσο χρειάζεται όλο αυτό που ανέπτυξες με τους χαρακτήρες. Είναι πολύ λίγα τα επεισόδια. Αυτό με χάλασε και μένα. Αν η σεζόν είχε 24 επεισόδια, μπορεί και τότε να μην έφταναν, ας το έκανε. Τώρα, στα 8 επεισόδια, πολύ απλά, δε γίνεται. Και εκεί έρχεται η γκρίνια, γιατί αναλώνει πολλή ώρα από τη σειρά για να αναλύσει κάτι που στην τελική δεν αναλύεται σε τόσο λίγο, με αποτέλεσμα αρκετό χαμένο τηλεοπτικό χρόνο (εκεί αναφερόμουν για τα 5 πρώτα επεισόδια).
Το κακό της σειράς δεν είναι το στόρυ, για μένα, το κακό είναι ότι προσπάθησαν για κάτι πολύ μεγάλο και έπρεπε από την αρχή να ξέρουν ότι δε βγαίνει σε 8 επεισόδια. Άργησε πολύ να μπει στη δολοφονία. Ουσιαστικά, μόνο μετά το μακελιό στους δρόμους, ξεκινάει η σειρά να ασχολείται με την υπόθεση. Πιο πριν ξύσματα... Μακάρι να το έκαναν περισσότερα επεισόδια και να ήταν, στην τελική, ό,τι πραγματικά είχαν στο νου τους...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τίποτα παιδιά, το TD2 αποτυγχάνει παταγωδώς για εμένα σε όλα τα μέτωπα, κι ας λεγόταν A Funky Crime Story in 90's LA.

To γράψιμο είναι κτηνωδώς απαράδεκτο, το τελικό σενάριο είναι μια κοινότοπη κακοκοπιά του "Chinatown" και η καλή φωτογραφία και οι φιλότιμες προσπάθειες των ηθοποιών δεν το σώζουν με την καμία. Κανένας χαρακτήρας δεν με συγκινεί ή έστω να μου δημιουργεί μια αμυδρή συμπάθεια, αντίθετα απολαμβάνω κάθε νέο επεισόδιο ως φρικτή κομεντί.

Πολύ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το Mr. Robot, ήρθε από το πουθενά και πιάνει όμορφα το zeitgeist μας. Χωρίς να είναι κάτι ΖΟΜΦΑΓΚΑΟΥΑΣΟΥΠΕΡ περνά η ώρα πολύ ευχάριστα. Το TD2 βούλιαξε πανηγυρικά το franchise. Ο Pizzolato θα δυσκολευτεί πολύ να ξαναπουλήσει ο,τιδήποτε!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μόλις τελείωσα το 12 Monkeys. Ενδιαφέρον, ανάλαφρο και μια μικρή δόση αγωνίας. Όποιος στέρεψε από sci fi... ας του ρίξει μια ματιά.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φαπ.
φαπ.
ΦΑΠ.
<span style="font-size:5">ΦΑΠ.</span>

πιαστε τα ζεβασόφτ. αχα... ναι, σ ενα λεπτο μεσα. πρηματσιούρ ετζακιουλέισο.
σκορτσεζε. και μικ τζαγκερ. δημιουργουν τηλεοπτικη σειρα.
VINYL.
αυτα ειναι.

https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI
 
Top Bottom