What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Δεν είναι άσχημες η τιμές,αν και το basic πακέτο είναι λίγο μουφα <br>Μήπως ξέρει κάποιος αν  το ελληνικό netflix έχει διάφορες σε σχέσει με της άλλες χώρες όπως λιγότερες ταινίες/σειρές ?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,289
Καλά με τέτοιεςς χρεώσεις να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.<br>Ή στριμάρεις ή δεν στριμάρεις και κάθεσαι στα αυγά σου. Σιγά μην πληρώσω για ποιότητα που κανονικά θεωρείται δεδομένη. Αν ήταν έτσι να μπει και στους κινηματογράφους τέτοια χρέωση.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Όταν έμενα στο εξωτερικό και ήμουν πιο μικρός, πρέπει να είχα διαβάσει 1-2 βιβλία Shannara, χωρίς να μου κάνουν κάποια εντύπωση. Ωστόσο η σειρά του ΜΤΥ φαίνεται "εντυπωσιακή". Θα τη παρακολουθήσω λίγο για να δω αν αξίζει μακροπρόθεσμα.<br><br>Για το Legend of the Seeker που έχει βασιστεί στα βιβλία της σειράς Sword of Truth, το μόνο που έχω να πω είναι πως επρόκειτο για μια τρισάθλια παραγωγή, πράγμα αναμενόμενο - in hindsight - αφού παραγωγός/σκηνοθέτης ήταν ο υπεύθυνος για παραγωγές επιπέδου Xena! Πολύ μεγάλη απογοήτευση και πατάτα...<br><br>Το Wheel of Time παίζει να είναι η (πιο) αγαπημένη μου σειρά βιβλίων medieval fantasy και θα τα έβλεπα σίγουρα με μεγάλη ευχαρίστηση σε σινεμά, αλλά λόγω πολυπλοκότητας και έκτασης μάλλον θα τους ταίριαζε μια τηλεοπτική επεισοδιακή μορφή ~10 ωρών ανά σαιζόν στα πρότυπα του GoT. Αν και το κόβω χλωμό να συμβεί οτιδήποτε στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, λόγω νομικών προβλημάτων και αντεγκλήσεων. Και είναι πολύ κρίμα, γιατί είναι καταφανέστατα η προσφορότερη περίοδος και μάλιστα υψηλής ζήτησης για fantasy σειρές και είναι το μεγαλύτερο brandname χωρίς κάποιο deal τηλεοπτικών δικαιώμάτων ακόμα...<br><br>Εδώ ένα άρθρο με τις νεότερες εξελίξεις και ένα prequel που κυκλοφόρησε - μετά από 10 χρόνια μόνο για νομικούς λόγους - εντελώς στα μουλωχτά! <br><br>http://www.wired.com/2015/02/wheel-of-time-tv-pilot/
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Γράφτηκα στο Netflix, κυρίως από περιέργεια. Τελούσα υπό την εσφαλμένη εντύπωση πως θα λειτουργούσε αντίστοιχα με το Steam, με μια τεράστια, ολοένα εμπλουτιζόμενη βιβλιοθήκη για streaming. Τελικά λειτουργεί περισσότερο σαν το Nova π.χ., με διαφορετικό περιεχόμενο κάθε μήνα. Επί του παρόντος ας πούμε, έχει το φοβερό Narcos και το Beasts Of No Nation (πραγματικά εξαιρετική δουλειά από τον Fukunaga, φλερτάρει με την αισθητική του Apocalypse Now σε πολλά σημεία) αλλά από φίλμ είναι ιδιαίτερα φτωχό και επικεντρωμένο σε αμερικανιές του χειρίστου είδους.<br><br>Είμαι περίεργος να δω αν ας πούμε θα δίνει Game of Thrones, Walking Dead και τα σχετικά όταν αυτά ξεκινήσουν. 10Ε για καλή ποιότητα, υπότιτλους και ας πούμε την "ηθική" του όλου θέματος, είναι ΟΚ τιμή. Αλλά αν είναι να έχει έτσι Μαρβελοτρασιάρικο/σκορποχώρι περιεχόμενο, για εμένα δεν αξίζει.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Αλλά αν είναι να έχει έτσι Μαρβελοτρασιάρικο/σκορποχώρι περιεχόμενο, για εμένα δεν αξίζει.<br></blockquote><br>Αν αυτο παει για τα Daredevil/Jessica Jones που ειναι τα μοναδικα παραγωγης netflix τοτε με ολο το θαρος σου λεω πως δεν εχεις ιδεα πραγματικα. Δεν ειναι superhero σειρες. Απλως δες πρωτο επισοδειο εκαστο και θα καταλαβεις
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
<blockquote><br>Τελικά λειτουργεί περισσότερο σαν το Nova π.χ., με διαφορετικό περιεχόμενο κάθε μήνα.<br></blockquote><br><br>Παιδιά σας κλέβουνε. Γενικώς το netflix δεν αλλάζει τις σειρές που έχει διαθέσιμες, με μερικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα εδώ είχε όλες τις ταινίες της Pixar, αλλά σταμάτησε να της έχει διαθέσιμες γιατί άρχισαν να τις εμφανίζουν τα κανάλια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Εξυπακούεται ότι μεγάλες παραγωγές τύπου HBO και άλλων δορυφορικών καναλιών των ΗΠΑ δεν υπάρχουν και ούτε παίζει να υπάρξουν για αρκετό καιρό ακόμη. Από ταινίες έχει αρκετή τρασίλα, αλλά έχει και μερικά old-time classics (Chinatown κτλ.). <br><br>Το Jessica Jones ο Στέφανος θα το λατρέψει.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχω ιδέα. Μπορεί και να είναι φοβερά. Αλλά πρέπει να ξεπεράσω το ψυχολογικό/αλλεργία με ο,τιδήποτε φέρει στάμπες από κόμικ/Μάρβελ/γουατέβερ. Είναι και το άλλο πρόβλημα στη μέση, αυτό του χρόνου. Πλέον είναι τόσο περιορισμένος, που αν παρακολουθήσω δυο σειρές μέσα σε ένα χρόνο, είναι ένα μικρό θαύμα. Γι&#039; αυτό με αυτοπεριορίζω μόνο σε εκείνα που με φωνάζουν από τριάντα χιλιόμετρα. Σίγουρα χάνω αξιόλογο υλικό, αλλά πρέπει να κρατήσω και κάτι για τη σύνταξη <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Jessica Jones = neo-noirηδές, psychological thriller με πολλά ουίσκια. Η κεντρική ήρωας είναι functional alcooholic (αν δεν σε τραβήξει αυτό, τότε πάσο). :silly:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,090
ΛΟΛ, όντως δεν έχει ιδέα καθόλου ο Στέφανος, χαχα.<br>Κρίμας.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
<blockquote><br><br>Είμαι περίεργος να δω αν ας πούμε θα δίνει Game of Thrones, Walking Dead και τα σχετικά όταν αυτά ξεκινήσουν. 10Ε για καλή ποιότητα, υπότιτλους και ας πούμε την "ηθική" του όλου θέματος, είναι ΟΚ τιμή. Αλλά αν είναι να έχει έτσι Μαρβελοτρασιάρικο/σκορποχώρι περιεχόμενο, για εμένα δεν αξίζει.<br></blockquote><br><br>Walking dead, house of cards κ.α. και τώρα μπορείς να δεις με zenmate. GOT δε πολυπαίζει να δούμε σύντομα από νετφλιξ, γιατί απ&#039; όσο γνωρίζω το HBO έχει δικό του site που προβάλει τις σειρές του κατόπιν συνδρομής. <br>Από κει και πέρα όπως έχει ξεκαθαρίσει και το ίδιο το support του νετφλιξ, η απουσία κάποιων σειρών και ταινιών από το επίσημο- και το τονίζω αυτό- site στην Ελλάδα, οφείλετε κυρίως στo licensing σε novα otetv κτλ. Έχουν δεσμευθεί πως θα εμπλουτιστεί ο κατάλογος και όταν λήξουν οι συμφωνίες με αυτά τα κανάλια θα μπορούμε να δούμε τις σειρές που λείπουν τώρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πλάγια μέσα, ενώ θα προστεθούν και ελληνικοί υπότιτλοι. Προς το παρόν όμως ακόμα και χωρίς zenmate το να μπορείς να δεις σειρές όπως τα Daredevil, Jessica Jones, Sense8, Luther, Narcos , νομίζω πως αξίζει την συνδρομή. Άλλωστε ένας ολόκληρος μήνας δωρεάν δεν και λίγο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Bathory, ο Στέφανος έχει πέσει δυστυχώς στην παγίδα της τρίτης ηλικίας και κοιτάει με τα δικατοπτρικά γυαλιά του την ταμπέλα για να αποφασίσει αν θα του αρέσει ή όχι. Συνήθως πέφτει μέσα, άλλες φορές προσπαθεί να δικαιολογήσει με προσωπικές εμπειρίες ότι τα πάντα ήταν καλά (βλ. PipBoy). Γηρατειά ρε συ. :pP<br><br>Netflix topic<br>Ενδεικτικά στο Ην. Βασίλειο μερικά από τα μεγάλα/γνωστά ονόματα σειρών που έχει το Netflix είναι: Breaking Bad, Once Upon A Time, Dexter, Luther, Doctor Who (7 series), How I Met your Mother, Homeland, Sons of Anarchy, Gotham, Brooklyn Nine-Nine, It&#039;s Always Sunny in Philadelphia, Orange is the New Black, Archer, BoJack Horseman, Prison Break, Spartacus, Californication, Suits, 24, Borgia, House MD, Lie to Me, Gossip Girl, From Dusk till Dawn, The Tudors (πάει κι έρχεται αυτό), Fargo, House of Cards, Narcos, Black Adder, The Thick of It, <b>BATTLESTAR GALACTICA</b> κτλ. Παλαιότερα είχε και το IT Crowd, Father Ted αλλά λόγω συμφωνιών με τα τηλεοπτικά προγράμματα τα έχουν βγάλει (μπορεί προσωρινά).<br><br>Τώρα από ταινίες υπάρχουν ταινιάρες όπως το Capote, Dallas Buyers Club, 12 Angry Men, Chinatown, Still Alice, Anchorman 2 (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ) μέχρι τεράστιες φόλες τύπου The Ridiculous 6. Στο ενδιάμεσο υπάρχουν και ευχάριστα ταινιάκια όπως αρκετές της Marvel, Kick-Ass 2 κτλ. <br><br>Και αυτά είναι μόνο οι σειρές και αυτές που βλέπω αυτήν τη στιγμή μπροστά στην οθόνη μου χωρίς να ψάξω περισσότερο. Η υπηρεσία είναι on-demand streaming πληρώνεις τη συνδρομή και βλέπεις ό,τι θέλεις. Δεν προβάλει σταθερό πρόγραμμα όπως η Nova. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι αυτό που κάνει στην Ελλάδα η εταιρεία είναι κανονικό άρμεγμα και θα περίμενα αρκετά για να δω ποιες ταινίες και σειρές θα έρθουν στη χώρα. Σίγουρα πάντως θα είναι πολύ καλύτερη επένδυση από όλη την τρασίλα που θυμάμαι ότι είχε η ελληνική τηλεόραση.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
H σειρά-ύμνος στον λειτουργικό αλκοολισμό και την ολική ματαιότητα των πάντων λέγεται Mad Men και προφανώς δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. <br><br>Γενικά, λόγω γήρατος και παραξενιάς και ενδελεχούς καψίματος με όλα αυτά στην πρώτη νιότη μου, με ξενερώνουν πάρα πολύ τα υπερφυσικά στοιχεία. Υπερδυνάμεις, θεοί, δαίμονες κτλ. μου φαίνονται εντελώς εφηβικά. <br><br>Φυσικά υπάρχουν οι εξαιρέσεις όπου πας συνειδητά για φέσι και τα δέχεσαι όλα και τα απολαμβάνεις (π.χ. Star Wars) αλλά να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άγνωστο και νέο το οποίο δεν έχει να κάνει με έγκλημα/ναρκωτικά/ηθική χρεωκοπία του δυτικού κόσμου/τη ζωή στα μαύρα και χαμηλά και αντίθετα, στραφταλίζει με υπερδυνάμεις, απλά δεν το &#039;χω. Μπορεί πολλές σειρές να είναι πολλάν αξιόλογες, αλλά τους Don Draper, Hank Moody και Walter White δεν τους αλλάζω με τίποτα, τον καθένα για πολύ συγκεκριμένους λόγους <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,090
Στέφανε, από περιέργεια, Galactica έχεις δει;<br>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Όχι ακόμα, ακούω τα καλύτερα απ&#039; όλους, οπότε στη σύνταξη, θα το επιχειρήσω. Ίσως το ξεκινήσω και τώρα, περιμένοντας να ξεκινήσουν τα Walking Dead/GoT <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,090
Πες το ρε παιδί μου νωρίτερα, κάθομαι και διαβάζω ποστς σου για σειρές χωρίς να έχεις δει BSG.  :silly:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ να τον κρατήσει, πάνω από μισή ώρα. Εγγυημένα. <br><br>Τώρα για τον ξεπεσμό του δυτικού κόσμου, έχει διάφορα όμορφα τόσο το Daredevil όσο και το Jessica Jones, αλλά δεν βλέπονται cause superpowers. Πάμε να παίξουμε όλοι Fallout 4 τώρα, για το δυνατό σενάριο. :kappa:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,090
<blockquote><br>Δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ να τον κρατήσει, πάνω από μισή ώρα. Εγγυημένα. </blockquote><br><br>Γιατί το λες αυτό; Δεν θα πιάσει τους κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικούς συμβολισμούς;  :hmm:<br><br>Ή απλά θέλει το σκάιφάι του να είναι παιδική χαρά σαν το SW;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
<blockquote><br><blockquote><br>Δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ να τον κρατήσει, πάνω από μισή ώρα. Εγγυημένα. </blockquote><br><br>Γιατί το λες αυτό; Δεν θα πιάσει τους κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικούς συμβολισμούς;  :hmm:<br></blockquote><br><br>Δεν θα τους βρει ενδιαφέροντες. Άλλωστε όλο το παραπάνω ξετυλίγεται σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια της σαιζόν, δεν είναι έτοιμο φάτσα-φόρα στον πιλότο για να εδραιώσει ενδιαφέρον και να κρατήσει κάποιον ως το αποκλειστικό στοιχείο. Το αρχικό αγκίστρι είναι το quest for survival, ενάντια σε δυσοίωνες συνθήκες, και τι επιπτώσεις έχει αυτό στη ψυχοσύνθεση του κάθε χαρακτήρα. Μετά κάποιοι το πήρανε αυτό και το μετέφεραν σε άλλο μονοπάτι με ζόμπια. Oooooooooooooooooooooooooooooooh, waaaaaaaaaaaait a minute. :silly:<br><br>(να σημειώσω εδώ ότι δεν έχω δει το Walking Dead the series, μόνο και μόνο διότι θεωρώ το comic κλάσεις ανώτερο, αν και έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά πλέον)
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,090
Σύμφωνοι, αλλά υπάρχουν τόσα σφηνάκια αυτών (εστιάζω κυρίως στα Gaius (όχι του Germanicus) struggles απ&#039; τα miniseries) που σε επόμενες σεζόν γιγαντώνονται, το αγκίστρι δεν είναι ίδιο για όλους.<br>Άσε που μπορεί να ταυτιστεί με τον αλκοολισμό του Saul ξέρω &#039;γω.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote>αλλά να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άγνωστο και νέο το οποίο δεν έχει να κάνει με <u>έγκλημα/ναρκωτικά/ηθική χρεωκοπία του δυτικού κόσμου/τη ζωή στα μαύρα και χαμηλά και αντίθετα,</u> στραφταλίζει με υπερδυνάμεις, απλά δεν το &#039;χω. </blockquote><br><br>Έτσι ακριβώς θα περιέγραφα το Daredevil, θα πρόσθετα οργανωμένο έγκλημα και ξεπεσμός του Hell&#039;s Kitchen. Επίσης μπορεί να σε ξαφνιάσει αυτό που θα γράψω αλλά ο Daredevil δεν έχει υπερδυνάμεις. Τι να κάνουμε τις τσιγκουνεύτηκαν σε αυτόν όταν έλουζαν τους άλλους. Απλός τυφλός δικηγόρος είναι που παραδόξως τρώει πολύ ξύλο στη σειρά που πρωταγωνιστεί.<br><br>Η Jessica Jones έχει κάποια από τα παραπάνω αλλά θίγει άλλα θέματα. Το ότι έχει δυνάμεις μικρή σημασία έχει στη σειρά και δεν την εμπόδισαν να γίνει θύμα του κακού. Δεν εστιάζει στο υπερφυσικό αλλά αλλού και είναι πολύ πολύ μαύρο τόσο για Marvel όσο και για σειρά γενικότερα.<br><br>Για BSG δεν γράφω τίποτα τα λόγια είναι περιττά.
 
Top Bottom