What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το Buffy μου ακουγόταν σαχλό και δόλωμα για ανώμαλους που κοιμούνται με χαρτονένια χενταοκόριτσα και φαντασιώνονται "δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες", όταν ήμουν μικρός και τρυφερός. Μετά, σε μια ευαίσθητη και χαμένη για πάντα περίοδο του ενήλικου βίου που πίστεψα για λίγο το χλωμό ψέμα της ευτυχίας, ένα καλοκαίρι μαγικό, χάζεψα την πρώτη και τη δεύτερη σαιζόν παρέα με τον Μεγάλο Έρωτα Νάμπερ Θρί, τον μεγάλο και φαρμακερό. Μου έλεγε τα καλύτερα. Βαριόμουν και δεν παλευόταν πολύ η σειρά (για σαχλαμαρίτσα με φραπέ και τριζόνια, ΟΚ) αλλά ήμουν αλλού για αλλού τότε, όλα μου φαίνονταν όμορφα, ροζ και χρυσά. <br><br>Μετά με πέρασε τρία χέρια ο οδοστρωτήρας της ζωής και έστρωσα χαρακτήρα. <br><br>Πφφφ, Μπάφι.<br><br>Twin Peaks, Mad Men, Breaking Bad, The Borgias. Σοβαρά πράγματα.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Χθες είχα χρόνο και τέλειωσα το House of cards season3 που το είχα αφήσει στην μέση γιατί με είχε απογοητεύσει. Μου έφερε στο μυαλό το The Wire, στο The Wire χτιζόντουσαν οι χαρακτήρες και η ιστορία στις 2 πολύ καλές πρώτες σεζόν ώστε να φτάσει στην season3 και 4 να είναι ένα αριστούργημα. Στο House of cards μάλλον έγινε το αντίθετο!! Φάνηκε τελικά πως δεν χτιζόταν σχεδόν τίποτα στις 2 πρώτες πολύ καλές σεζόν γι&#039;αυτό η τρίτη σεζόν ήταν αδύναμη πολύ. Παρόλα αυτά αξίζει πιστεύω να δει κάποιος τις 2 πρώτες σεζόν της σειράς.<br><br>Επίσης είδα Shannara chronicles episode 1-2. Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά πιστεύω πως βλέπετε η σειρά.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Twin Peaks, Mad Men, Breaking Bad, The Borgias. Σοβαρά πράγματα.<br></blockquote><br><br>Δεν έχει μέσα σε αυτήν τη λίστα το The Wire (BSG το ξέραμε ήδη). Γιατί καθόμαστε και του μιλάμε, είπαμε?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
<blockquote>Πφφφ, Μπάφι.<br><br>Twin Peaks, Mad Men, Breaking Bad, The Borgias. Σοβαρά πράγματα.<br></blockquote><br><br>Πολύ θα θέλαν οι σειρούλες σου να είχαν επεισόδια σαν τα The Body, Hush, OMWF και Restless βέβαια.<br>Δεν πειράζει, έχεις χρόνο μπροστά σου, ίσως μάθεις κάποια στιγμή.  :pP
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>όμορφα, ροζ και χρυσά.</blockquote><br><br>Μην γίνεις ποτέ διακοσμητής εσωτερικών χώρων.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Λολ αν το Μπάφυ είναι στυλιστικά/ θεματικά / σεναριακά σαν την μούφα ταινία και  την άθλια σειρά Έιντζελ καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι... Σε λίγο δηλαδή θα προτείνετε και κάνα Charmed του υπερταλέντου Άρον Σπέλινγκ.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://media3.giphy.com/media/cQtlhD48EG0SY/200.gif" alt="200.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Για το Jessica με ψήσατε. Προηγείται το Evil dead όμως.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Σαν γκρούπι-crusader-jwismymasternow του Μεγάλου Auteur της μικρής οθόνης, θα έπρεπε να απαντήσω στο παραπάνω με κατεβατά επιχειρημάτων γιατί θεωρείται η Μπάφυ ως μια απ&#039; τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών με τεράστια influence στο μέσο μέχρι και σήμερα, κάτι στο οποίο συμφωνούν κοινό και κριτικοί (ναι ρε, όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε κοινό και κριτικούς, problem?  :pP)<br>αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω, θα πάω για μπύρες πιο μετά και πρέπει να κάνω μπάνιο και να σιδερώσω τo JossWhedonIsMyMasterNow τισερτάκι μου. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Είχα προσπαθήσει και Firefly να δω κάποτε, εντελώς ντεμέκ ψευτοspace western ήταν ο πιλότος, το έκλεισα πικραμένος.<br><br>Γκου, το συμβόλαιο με τους Πατούληδες είναι για πολλά &#039;μυρια, πώς νομίζεις βγαίνουν τα Όκιουλους από εμάς, τα τίμια παιδιά της εργατιάς;<br><br>The Wire θέλω να δω γιατί διαβάζω τα καλύτερα, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη. Εδώ το Sopranos που μου αρέσει πολύ το ξεκίνησα πέρσι και ακόμα δεν έχω τελειώσει την πρώτη σαιζόν. Για να το θέσω αλλιώς, για να ταυτιστώ και να βυθιστώ σε μια σειρά, θέλω κομμάτια της ζωής μου μέσα, δεν μου κάνει καμία αίσθηση να βλέπω χαζοδράση και κυνηγητά με διαβόλους και καλλικαντζούρια ή "τρομοκράτες". <br><br>Το House of Cards έπρεπε να έχει τελειώσει στην 2η σαιζόν, θα ήταν άψογο. Η 3η, πράγματι, έγινε για το άρμεγμα και βλεπόταν εντελώς οριακά. Το True Detective ήταν αριστουργηματικό στην πρώτη σαιζόν και η δεύτερη βλεπόταν μόνο ως αντι-παράδειγμα "δημιουργικής" γραφής. Και το Peaky Blinders είναι δυνατό, αλλά ελάχιστες είναι εκείνες οι σειρές που μπορείς να χαρακτηρίσεις "απαραίτητες". Και το Californication μέχρι την τρίτη σαιζόν, μόνο αλήθεια έλεγε. Μετά μπήκε ο παράς στη μέση και κλάφτα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote> θα έπρεπε να απαντήσω στο παραπάνω με κατεβατά επιχειρημάτων γιατί θεωρείται η Μπάφυ ως μια απ&#039; τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών με τεράστια influence στο μέσο μέχρι και σήμερα, κάτι στο οποίο συμφωνούν κοινό και κριτικοί (ναι ρε, όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε κοινό και κριτικούς, problem?  :pP)</blockquote><br><br>Άρα εμμέσως πλην σαφώς λες ότι κινείται στα ίδια επίπεδα?<br>Εδώ είμαι μαν μου δεν πάω πουθενά, οπότε μπορέσεις κι έχεις όρεξη γράψε τίποτα, θα με ενδιέφερε να διαβάσω κανα επιχείρημα γιατί είναι τόσο γουάουα και τι χάνω. Δηλαδή τι κάνει διαφορετικά ή καλύτερα από Lost Boys, Fright Night κτλ. (ναι ξέρω είναι ταινίες αλλά δεν έχει σημασία). Καλά εδώ το true blood που πήγαν να περάσουν για σοβαρή βαμπιροκατάσταση το βρήκα βαρετό, είναι που είναι η θεματολογία cheesy και υπερκορεσμένη, αν δεν την προσεγγίσεις σοβαρά και προσεκτικά, πάει κάηκε ο χυλός. Επιχειρήματα του στυλ είναι μωράκι  η ατάλαντη των slasher teen-i-know-what-you-did-last-summer-whatevah movies, θα ρίπτονται στον Καιάδα με συνοπτικές διαδικασίες, που λέει κι ο Μποράτσος.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Οι κριτικοί ξέρουμε τι ηλικία είχαν?  :trollface:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
<blockquote><br><br>μπλα μπλα μπλα μπλα δεν έχω δει BSG και Wire.</blockquote>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
<blockquote><br><br><br>The Wire θέλω να δω γιατί διαβάζω τα καλύτερα, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη. <br></blockquote><br><br><blockquote><b>αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη</b></blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=UmtuRRhtGQw
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
,<blockquote> θέλω κομμάτια της ζωής μου μέσα, δεν μου κάνει καμία αίσθηση να βλέπω χαζοδράση και κυνηγητά με διαβόλους και καλλικαντζούρια ή "τρομοκράτες". </blockquote><br><br>Dude, you need a more interesting life.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
.<blockquote> Καλά εδώ το true blood που πήγαν να περάσουν για σοβαρή βαμπιροκατάσταση</blockquote><br><br>Έλα Αλέκο, τι κατάσταση πήγαν να περάσουν το True Blood? <br><br>Σοβαρή;<br><br>ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.<br><br>Δεν έχω ιδέα σε ποιους αναφέρεσαι όταν λες πως πήγαν να περάσουν το True Blood ως σοβαρό - αν τους γνωρίζεις προσωπικά, να τους κόψεις την καλημέρα. Το έχω δει από την αρχή μέχρι το τέλος, και τις 7 σεζόν, και ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να το χαρακτηρίσω σοβαρό.<br><br><blockquote>Οι κριτικοί ξέρουμε τι ηλικία είχαν?  :trollface:<br></blockquote><br><br>Αρκετά μεγάλοι για να θυμούνται σε τι χάλι βρισκόταν το σενάριο και κυρίως οι διάλογοι στην αμερικάνικη τηλεόραση πριν ασχοληθούν μαζί της Carter, Whedon και Sorkin. Φυσικά υπήρχαν φωτεινές εξαιρέσεις, πχ Twin Peaks, αλλά ούτε καν αυτές δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν "ρεύμα" και σχολή.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Το έχω δει από την αρχή μέχρι το τέλος, και τις 7 σεζόν, και ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να το χαρακτηρίσω σοβαρό.<br></blockquote><br><br>Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κάποιο από τα βιβλία στα οποία βασίστηκε; <br><span class="bbcode_spoiler">Εγώ όχι, αλλά εκεί μπορεί να είναι το σοβαρό  :silly:</span>
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote>όμορφα, ροζ και χρυσά.</blockquote><br><br>Μην γίνεις ποτέ διακοσμητής εσωτερικών χώρων.<br></blockquote><br>Ή διακοσμητής φόρουμ.<br><br>Oh, wait.<br><br><blockquote><br>Λολ αν το Μπάφυ είναι στυλιστικά/ θεματικά / σεναριακά σαν την μούφα ταινία και  την άθλια σειρά Έιντζελ καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι... Σε λίγο δηλαδή θα προτείνετε και κάνα Charmed του υπερταλέντου Άρον Σπέλινγκ.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://media3.giphy.com/media/cQtlhD48EG0SY/200.gif" alt="200.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>Για το Jessica με ψήσατε. Προηγείται το Evil dead όμως.<br></blockquote><br>Όπα. Έβρισες τον Έιντζελ?<br><br><b><i>ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΝΤΖΕΛ?</i></b><br><br>Θα μπορούσα να παραθέσω σελίδες με ατράνταχτα επιχειρήματα για την ύψιστη ύβρη που διετέλεσες μόλις και τι πρέπει να κάνεις για να εξιλεωθείς από το ποταπό αυτό παραστράτημα. Αλλά, καθότι είμαι λακωνικός άνθρωπος, θα αρκεστώ σε ένα πράγμα.<br><br>*pumps shotgun*<br><br><i>RUN.</i><br><br><span class="bbcode_spoiler">Η σειρά είναι κλάσεις ανώτερη της ταινίας.</span>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κάποιο από τα βιβλία στα οποία βασίστηκε; </blockquote><br><br>Όχι - ούτε βρίσκω το λόγο, εκτός κι αν έχουν και φωτογραφίες από τα δρώμενα - wink wink, nudge nudge.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
<strike>Γιεπ, χαλάρωσε και απόλαυσε το κλωτσομπουνίδι. </strike><br>Μικρός ήσουνα emo; :p<br><br>Α και η δεύτερη σαιζόν Trve Detective ήταν πολύ καλή. Αντι-παράδειγμα νομίζω παραπάει. <br>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote>Α και η δεύτερη σαιζόν Trve Detective ήταν πολύ καλή.</blockquote> <br><br>Πόσο χρονών είσαι;  :trollface:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ένα θα σου πω. Με τον Infamous είχαμε κάνει μαζί παρέλαση στο Γυμνάσιο
 
Top Bottom