Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Soldier of Fortune σε όσους χλευάζουν τον Sean Bean ο ποίος δεν πεθαίνει αλλά κάνει τον πεθαμένο, ναι ακόμη και όταν τον σκίζουν άλογα στα 2, ακόμα και όταν του παλουκώνουν το κεφάλι, είναι σαν τα Ορκς στο Warhammer.

Bald_Killer_Clone wrote:
Μια άλλη σειρά, <b> Breaking Bad</b>...καλή? Απ' όσο ξέρω έχει να κάνει με έναν καθηγητή Χημείας ο οποίος έχει καρκίνο κ ξεκινάει την πώληση ναρκωτικών ουσιών. Το γεγονός τώρα, ότι ο κεντρικός ήρωας έχει καρκίνο, υπάρχει το προφανές spoiler ότι πεθαινει κάποια στιγμη...
</blockquote>

Mε τα χιλια. Ηθοποιαρες, σεναριο πληρως προσανατολισμενο, μαυρο χιουμορ, ωραια πλανα, ατμοσφαιρα και εξελιξη χαρακτηρων.

Επισης παρουσιαζει με πολυ χιουμορ την αμερικανικη επαρχια. Εδω θυμιζει fargo ( των coen ).

Μόλις τελείωσα τον 6ο κύκλο του SOA :worship:

WTF ?????? Είχα καταλάθος δει ένα spoiler, αλλά δεν περίμενα τόσο μπέρδεμα στο τέλος... Πωωωω... μακελίδι... :smash:

Alucard wrote:
Μόλις τελείωσα τον 6ο κύκλο του <b><span style="color:#00bb00"><span style="font-size:5">SOA</span></span></b> :worship:

</blockquote>

Βγήκε και σε σειρά το Shadows Of Amn? :lol: :lol:

JonIrenicus13 wrote:

Alucard wrote:
Μόλις τελείωσα τον 6ο κύκλο του <b><span style="color:#00bb00"><span style="font-size:5">SOA</span></span></b> :worship:

</blockquote>

Βγήκε και σε σειρά το Shadows Of Amn? :lol: :lol:</blockquote>

Kek, δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό που έγραψες ! Wiki FTW ! :thumbsup:

Ρε καρντασια προτεινετε τιποτα sci-fi να ικανοποιησω την διψα μου. Καινουργιο, παλιο, δε με νοιαζει, αρκει να μην ειναι μεγαλη παπατζα και νιωσω πως εχασα τον χρονο μου :whistle: .

Εχω δει Firefly, Stargate (atlantis, universe, sg1), Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε), Fringe. Επισης μη μου προτεινετε Star Trek.

Και κανα δυο κριτικες απο σειρες που ειδα/βλεπω τωρα προσφατα:
<b>Silicon Valley</b>: Meeeeh, απλα meh. Οκ μερικα εξυπνα αστεια που θα γελασουν οσοι ασχολουνται με προγραμματισμο, καλουλι soundtrack και επιτελους σιτκομ χωρις το σπαστικο γελιο-sample απο πισω. Κατα τ'αλλα περα απο κανα 2 σκηνες που οντως επιασα τον εαυτο μου να γελαει δυνατα τιποτα το τρομερο. Ουτε το καστ ουτε το σεναριο.

<b>True Detective</b>: Τρομερο! Ο ΜακΚοναχη κανει σχεδον carry ολη τη σειρα (οχι νταξει και ο Woody καλος ειναι). Εχει μια παραξενη "Νουαρίλα" που το κανει πολυ ωραιο. Μεγαλα γεματα επεισοδια που δε βαριεσαι με τιποτα. Λιγο προς το τελος κανει μια ψιλοκοιλια, αλλα no big deal.

<b>Black Sails</b>: Αλλη μια μετριοτητα κατ'εμε. Ομορφα σκηνικα, ομορφα κουστουμια, ομορφα εφε, καλη σκηνοθεσια. Μετριο καστ (μετριο στην υποκριτικη δηλαδη γιατι απο τα αλλα σκιζουμε :spiteful: ), μετριο πλοτ. Πραγματευεται παντως ωραια την ολη φαση των πειρατων, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ (οπως οτι βγαινει στις μερες μας, ελεος), και δειχνει κυριως πως οι πειρατες δεν ηταν και μαμω τα παιδια ωσαν τον Τζακ Σπαροου, αλλα ληστες, κλεφτες, βιαστες και λοποδητες :lol: . Πολυ ομορφο οπενινγκ και μουσικη γενικα. Α επισης εχει βαλει το χερακι του ο Michael Bay και νομιζω φαινεται :lol: .

nihilus wrote:
Ρε καρντασια προτεινετε τιποτα sci-fi να ικανοποιησω την διψα μου. Καινουργιο, παλιο, δε με νοιαζει, αρκει να μην ειναι μεγαλη παπατζα και νιωσω πως εχασα τον χρονο μου :whistle: .

Εχω δει Firefly, Stargate (atlantis, universe, sg1), Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε), Fringe. Επισης μη μου προτεινετε Star Trek.
</blockquote>

Εχει ξεκινήσει μια καινούργια σειρά, http://www.imdb.com/title/tt3155320/?ref_=nv_sr_1" class="bbcode_url">Extant. Δεν την έχω δει απλά μιας κ ζητάς κάτι σε sci fi.

nihilus wrote:
Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε),...Εχω δει Fringe</blockquote>

Ζεις ήδη σε ένα παράλληλο σύμπαν αντί-ύλης όπου το Fringe δεν είναι η χειρότερη σειρά των τελευταίων είκοσι χρόνων, όποτε ό,τι και να σου προτείνουμε θα σου φανεί μπανάλ.

Κοίτα, χειρότερη δεν τη λες, χαμένη ευκαιρία όμως τη λες.

Great0ldOne wrote:

nihilus wrote:
Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε),...Εχω δει Fringe</blockquote>

Ζεις ήδη σε ένα παράλληλο σύμπαν αντί-ύλης όπου το Fringe δεν είναι η χειρότερη σειρά των τελευταίων είκοσι χρόνων, όποτε ό,τι και να σου προτείνουμε θα σου φανεί μπανάλ.</blockquote>

Αυτο που λεει ο Μαβερικ βασικα. 1η 2η σεζον καλες ητανε. 3η αρχισε να γινεται αισχος (οκ για να ειμαι ειλικρινης το βλεπα γιατι ειχε 2 ολιβιες η μια πιο ωραια απο την αλλη :lol: ). Απο 4η ειδα 3 επεισοδια και το παρατησα. Οποτε ναι δεν τελειωσα ποτε το Fringe.

Τωρα το battlestar ρε γαμωτο...δε ξερω, πηγαινε αργα αρκετα...πολυ σαπουνοπερα, απλα στο διαστημα ξερω γω. Οκ αντικειμενικα ισως και να σκιζει, εμενα δε μου κανε κουκου.

Π.Σ. Ενδιαφερον κονσεπτ φαλακρε, θα το ψαξω. Ελεκτρο δε ξερω το ειχα τσεκαρει αυτο και δε μου φανηκε τοσο σοι.

Διάβαζα χθες το θρεντ, πήρε το μάτι μου αυτό εδώ "Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε)"
έκλεισα το πισί και πήγα μια βόλτα να ηρεμήσω. Γύρισα πριν λίγο.

Bathory wrote:
Διάβαζα χθες το θρεντ, πήρε το μάτι μου αυτό εδώ "Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε)"
έκλεισα το πισί και πήγα μια βόλτα να ηρεμήσω. Γύρισα πριν λίγο.</blockquote>

Που να σας πω την γνωμη μου για το Star Trek και το Babylon 5 δηλαδης :rofl:

Τι συγκρίνεις τώρα ρε μαν! Τελείως διαφορετικές σειρές, με διαφορετικό χαρακτήρα η κάθε μία και διαφορετικούς στόχους. ΠΑΟ του Ζέλικο με ΠΑΟ του Πεδουλάκη, τζιτζί και τα δύο αλλά είναι ξεκάθαρο τι υπερέχει.

Τελειωσα την πρωτη season των σονς οφ αναρχι (πολυ καλο ξεκινημα)
8,5/10

Ειδα και το The Returned (δινει εμφαση στους χαρακτηρες και το μυστηριο που καλυπτει την περιοχη)
8/10

Bathory wrote:
Τι συγκρίνεις τώρα ρε μαν! Τελείως διαφορετικές σειρές, με διαφορετικό χαρακτήρα η κάθε μία και διαφορετικούς στόχους. ΠΑΟ του Ζέλικο με ΠΑΟ του Πεδουλάκη, τζιτζί και τα δύο αλλά είναι ξεκάθαρο τι υπερέχει.</blockquote>

Δεν συγκρινα τιποτα, απλα τρεφω μερικες πολυ "μη-δημοφηλείς" αποψεις για τις εν λογω σειρες και επειδη ειναι σειρες που συνηθως το κοινο τους ειναι (σχεδον) φανατιλες εχω βρεθει σε παρομοιες συζητησεις και ξερω τα αποτελεσματα :lol:

ειδα το true detective. η σκεψη ηταν να της δωσω μια ευκαιρια, μπας και δω κανενα επεισοδιο να περασει η ωρα.
εφαγα κολημα. τι ηταν αυτο το διαμαντι;
σε αντιθεση με το last ship που ηταν η προηγουμενη αποπειρα να εκτελεσω λιγο χρονο. εκανα εμετο απο την αμερικανιλα.
δεν τα μπορω καθολου αυτα τα "για την πατριδα" και τα "ευτηχως που υπαρχουμε και εμεις".
ειδα δυο επεισοδια και τελος.

το true detective εδειξε κοινωνικη σαπιλα κτλ. ειναι καλη φαση να βλεπεις χαρακτηρες που εχουν κοινες αποψεις με τις δικες σου.
και επιτελους λιγο γυμνο το οποιο δεν υπαρχει για να καλυψει τα κενα της σειρας, αλλα για να σπασει λιγο η ενταση και να αναψεις κανενα τσιγαρο.
εφαγα τα νυχια μου.

Όου γιες. Επικούρα. Δες και Φάργκο τώρα. :thumbsup:

tony wrote:
Ειδα και το The Returned (δινει εμφαση στους χαρακτηρες και το μυστηριο που καλυπτει την περιοχη)
8/10</blockquote>

Στεγνό δεκάρι για μένα.Δεν ξέρω βέβαια αν αναφέρεσαι στη γαλλική έκδοση ή στην αμερικανική,γιατί εγώ έχω δει μόνο την πρώτη που είναι και η original.

Το Les Revenants εννοεί (πολύ καλό), το The Returned δεν έχει παιχτεί ακόμα. Τώρα γιατί δεν το έγραψε στα γαλλικά δεν ξέρω.

Back