Ρε καρντασια προτεινετε τιποτα sci-fi να ικανοποιησω την διψα μου. Καινουργιο, παλιο, δε με νοιαζει, αρκει να μην ειναι μεγαλη παπατζα και νιωσω πως εχασα τον χρονο μου

.
Εχω δει Firefly, Stargate (atlantis, universe, sg1), Battlestar Galactica (δεν το τελειωσα, δε μαρεσε), Fringe. Επισης μη μου προτεινετε Star Trek.
Και κανα δυο κριτικες απο σειρες που ειδα/βλεπω τωρα προσφατα:
<b>Silicon Valley</b>: Meeeeh, απλα meh. Οκ μερικα εξυπνα αστεια που θα γελασουν οσοι ασχολουνται με προγραμματισμο, καλουλι soundtrack και επιτελους σιτκομ χωρις το σπαστικο γελιο-sample απο πισω. Κατα τ'αλλα περα απο κανα 2 σκηνες που οντως επιασα τον εαυτο μου να γελαει δυνατα τιποτα το τρομερο. Ουτε το καστ ουτε το σεναριο.
<b>True Detective</b>: Τρομερο! Ο ΜακΚοναχη κανει σχεδον carry ολη τη σειρα (οχι νταξει και ο Woody καλος ειναι). Εχει μια παραξενη "Νουαρίλα" που το κανει πολυ ωραιο. Μεγαλα γεματα επεισοδια που δε βαριεσαι με τιποτα. Λιγο προς το τελος κανει μια ψιλοκοιλια, αλλα no big deal.
<b>Black Sails</b>: Αλλη μια μετριοτητα κατ'εμε. Ομορφα σκηνικα, ομορφα κουστουμια, ομορφα εφε, καλη σκηνοθεσια. Μετριο καστ (μετριο στην υποκριτικη δηλαδη γιατι απο τα αλλα σκιζουμε :spiteful: ), μετριο πλοτ. Πραγματευεται παντως ωραια την ολη φαση των πειρατων, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ (οπως οτι βγαινει στις μερες μας, ελεος), και δειχνει κυριως πως οι πειρατες δεν ηταν και μαμω τα παιδια ωσαν τον Τζακ Σπαροου, αλλα ληστες, κλεφτες, βιαστες και λοποδητες :lol: . Πολυ ομορφο οπενινγκ και μουσικη γενικα. Α επισης εχει βαλει το χερακι του ο Michael Bay και νομιζω φαινεται :lol: .