Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


Chronomancy wrote:
Φίλε Μυκονιάτη καταρχάς μου κάνει εντύπωση που ξέρεις από γυναίκες :trollface: [</blockquote>

You got me there. :trollface:


Chronomancy wrote:
Οι ενστάσεις μου είναι στον εξοπλισμό, τον τρόπο μάχης τόσο ατομικά όσο και ομαδικά </blockquote>
Μένω ευχαριστημένος που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν φοράνε κράνη με κέρατα. Άμα πια με αυτό (το ανιστόρητο) κλισέ. Συμφωνούμε για την μάχη πάντως, από την season 2 και μετά μιλάμε για ΣΙΛΝΤ-ΟΥΟΛ: Η Τηλεοπτική Σειρά.


Chronomancy wrote:
άσε τους Άγγλους για καμιά σειρά Saxons, είναι σα να βλέπεις μηχανοκάγκουρες</blockquote>
Here:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Kingdom_%28TV-series%29





 
Και το πήγανε στο άλλο άκρο. Δεν φοράνε καθόλου κράνη και οι mail πανοπλίες είναι για διακόσμηση σε κάνα μπουστάκι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Τα βιβλία τα έχω διαβάσει μέχρι και το Pagan Lord και είναι πάρα πολύ καλά. και η σειρά λογικά αφού θα είναι BBC θα είναι ποιοτική.
Το History Channel καλύτερα να παραμείνει στις δημοπρασίες και τις αποθήκες.

Τρανό παράδειγμα. Εκεί που σφάζονται άγγλοι-bikers οι προ-τσαγιού φλώροι εκτός του ότι φοράνε εξοπλισμό μερικών αιώνων μετά χρησιμοποιούν τις ασπίδες για ειρηνικές περιόδους και στον πόλεμο τους βλέπεις να την ανοίγουν προς τα κάτω και να μένουν εκτεθειμένοι.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152698744156279
 
Ισχύει πως το σκηνικό με τη μάχη στο ποτάμι ήταν σα να παίζεις μάχη στα Total War στο Easy και με άθλια Opponent ΑΙ. Δωράκι.

Πάντως οι πληροφορίες λένε πως η τελευταία σεζόν Vikings κάνει χειρότερα νούμερα απ'ότι οι πρώτες 2 στην Αμερική. Παρ'όλα αυτά πριν 2-3 εβδομάδες η σειρά ανανεώθηκε και για 4η σεζόν, οπότε θα έχουμε πράμα να βλέπουμε ως του χρόνου τουλάχιστον.
 
Εξαιρετική σειρά με απολαυστικότατο και έξυπνο διάλογο το Orange is the new black. Πολύ κριτική ματιά στην κοινωνία των ΗΠΑ και το prison system τους.
 
Η πρώτη σειρά που έφτιαξε η sony για το playstation(μαλών περνούν βάρια ναρκωτικά εκεί δεν εξηγείται αλλιώς)
https://www.youtube.com/watch?v=F8qukpfAolY
Καλή φαίνεται,αν και θα μπορούσαν να την κάνουν καλύτερη με τα τόσα λεφτά που έχει η sony. Η σειρά βασίζεται στο comic powers.
Τέλος πάντων όσοι βλέπατε τους heroes και περιμένετε την νέα mini σειρά,ρίξτε του μια ματιά μπορεί να σας αρέσει( η πρώτη seasson κυκλοφόρησε 10 μαρτιου στην αμερικη άρα ίσως να μπορέσετε να την βρείτε κάπου)
 
<span style="font-size:1">Banshee</span>
<span style="font-size:2">Banshee</span>
<span style="font-size:3">Banshee</span>
<span style="font-size:4">Banshee<span style="font-size:4"></span></span>
<span style="font-size:5">Banshee</span>
<span style="font-size:6">BANSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE</span>
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Τι γαμάτη σειρά !!!!!!!!!!! :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:
Μόλις τελείωσε ο 3ος κύκλος... Πού είναι το controler από την ταινία να πατήσω Fast Forward????
 
kai proctor ρε αλουκαρδε :mosh:
 


tony crow wrote:
kai proctor ρε αλουκαρδε :mosh:</blockquote>

oh man, το βλέμμα του στην τελευταία σκηνή... Τι να περιμένεις; Τι;

 
Ποιος Πρώκτορ; Αυτός από τη μεγάλη των μπάτσων σχολή;
 


Alucard wrote:


tony crow wrote:
kai proctor ρε αλουκαρδε :mosh:</blockquote>

oh man, το βλέμμα του στην τελευταία σκηνή... Τι να περιμένεις; Τι;</blockquote>

αυτο το βλεμα στην τελευταια σκηνη τα λεει ολα
[video width=425 height=344 type=youtube]BpClbMGO9rw[/video]



 
Κοπανηθηκα σαν βλαμμενο σημερα με το Flash. Δεν ξερω ποσοι γουσταρουν τη σειρα εδω περα, αλλα εγω εχω παθει καραπλακαρα μαζι της.
Δεν ειναι και λιγο πραγμα να εχεις Eobard Thawne και Gorilla Grodd στη μικρη οθονη, ΤΟΣΟ πετυχημενα.
 
Βρήκα επιτέλους χρόνο να δω την 4η σεζόν του Arrested Development.Τρομερά underrated,το επίπεδο αφήγησης άγγιξε δυσθεώρητα ύψη,ακόμη κι αν δεν ήταν τόσο αστεία όσο η 2η ή η 3η.Όπως και να έχει,η σειρά είναι (και παραμένει) too meta for its own good.Περιμένουμε ελπίζοντας την 5η σεζόν και την ταινία που φημολογείται πως είναι στα σκαριά.

Επίσης ξεκίνησα το Freaks and Geeks.Υπέροχη δραμεντί.Πραγματικά κρίμα που καλά καλά δεν έβγαλε ούτε σεζόν.Απορώ γιατί δεν το είχα δει τόσο καιρό.
 


Raz wrote:
Επίσης ξεκίνησα το Freaks and Geeks.Υπέροχη δραμεντί.Πραγματικά κρίμα που καλά καλά δεν έβγαλε ούτε σεζόν.Απορώ γιατί δεν το είχα δει τόσο καιρό.</blockquote>

O counselor και ο μπαμπάς της πρωταγωνίστριας όλα τα λεφτά.

Edit https://www.youtube.com/watch?v=CerQC6GtK-s" class="bbcode_url">proof

 
Χαχα,Kara σήμερα είδα αυτό το επεισόδιο.Φοβερός ο σύμβουλος όντως.Κι ο πατέρας φάση.Μέχρι στιγμής αγαπημένη σκηνή είναι αυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=lSwGS1kcXO0
 
Εντάξει, χαρακτηριστικό στυλάκι Judd Apatow είναι η φάση. Oι ταινίες-σειρές του προφανώς δεν αρέσουν σε όλους. Εγώ τον γουστάρω αρκετά.
Πολλές μέτριες ταινίες του είδους θα ήθελαν να είναι Freaks and Geeks.
 


Raz wrote:
Βρήκα επιτέλους χρόνο να δω την 4η σεζόν του Arrested Development.Τρομερά underrated,το επίπεδο αφήγησης άγγιξε δυσθεώρητα ύψη,ακόμη κι αν δεν ήταν τόσο αστεία όσο η 2η ή η 3η.</blockquote>


Διάβαζα πως ουσιαστικά δεν μπορούσαν να "κλείσουν" όλους τους ηθοποιούς μαζί την ίδια περίοδο για γυρίσματα σαν κανονική σειρά, οπότε τους έφερναν τμηματικά, όποτε βόλευε το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις του καθενός. Για αυτό η αφήγηση εστιάζει σε έναν χαρακτήρα ανά επεισόδιο (με εμφανίσεις από ακόμα 2-3 το πολύ κάθε φορά). Όντως αρκετά λιγότερο αστεία σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες. Άλλη δυναμική τελείως το να τους έχεις όλους μαζί σε μια σκηνή από το να εστιάζει το στόρι στον καθένα ξεχωριστά.

Μόνο στα επεισόδια του Gob μπορώ να πω πως γέλασα περισσότερο, ίσως μόνο αυτός να έχει το ύφος και την ιδιοσυγκρασία για να "κρατήσει" μόνος του επεισόδιο κωμικής σειράς.

Για 5η σεζόν και ταινία δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται, πάντως όλοι οι ηθοποιοί δήλωσαν πως προφανώς είναι μέσα αν και όποτε κανονιστεί κάτι τέτοιο.

 
Cercaphus,δεν είναι ακριβώς κωμωδία η φάση.Δεν ξέρω τι έχεις δει ακριβώς (αν είναι μόνο τα videάκια που ποστάραμε δεν είναι επαρκές δείγμα).Γούστα είναι αυτά βέβαια,αλλά δώσε μια ευκαιρία.Αν δε σε κρατήσει το πρώτο επεισόδιο,τότε ΟΚ.

Bathory,η φάση είναι ότι προσωπικά δεν είμαι κανένας τρελός fan του Appatow.Από τις ταινίες που έχει γράψει ή σκηνοθετήσει καμία δε θεωρώ κάτι φοβερό (ως παραγωγός είναι άλλο θέμα).Θεωρώ πάντως ότι το Freaks and Geeks είναι πολύ πάνω από ότι έχει κάνει και γενικά εξαιρετική σειρά.

Hellion,τα είχα διαβάσει κι εγώ όλα αυτά.Πιστεύω ότι τους βγήκε πάντως αυτό με την παράλληλη αφήγηση,έστω κι από σπόντα γιατί οι background λεπτομέρειες είναι κάτι που ταιριάζει στο κλίμα του AD,ενώ η ιστορία έδενε ωραία επεισόδιο με το επεισόδιο.Αυτό ήταν που το κράτησε κιόλας,γιατί το χιούμορ ήταν όντως κάπως πεσμένο.Όσο για 5η σεζόν και ταινία,δεν υπάρχει τίποτα επίσημο,αλλά ελπίζουμε.Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι θα γίνει.
 
Πω μόλις είδα το νέο επεισόδιο από το Black Sails και ήταν <b><span style="font-size:4">Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο !!!!</span></b>.Όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρον :thumbsup:
 
Της πουτάνας στο Vikings πάλι.

Δεν ξέρω αν έχω chaotic alignment καταβάθος τελικά αλλά απολαμβάνω πολύ περισσότερο αυτά τα επεισόδια στα οποία επικρατεί ένας χαμός και όλοι φέρονται σα σεληνιασμένοι και κάνουν ότι νά'ναι παρά τα straightforward σκηνικά "πάμε εκεί, παίζουμε ξύλο, νικάμε, φεύγουμε χαρούμενοι".

Για να δούμε και το τελευταίο Better Call Saul. Εξελίσσεται σε μεγάλη σειράρα κι αυτό.
 
Back
Top