Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To είδα και γω το νέο επεισόδιο του Walking Dead και...ξενέρωσα  :whatever:

Bγήκε ΚΑΙ το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν Better Call Saul χθες.<br><br>Εκεί που δεν είχα τι να δω ξαφνικά έσκασαν όλα μαζεμένα, ντροπής πράματς.

<blockquote>Εκεί που δεν είχα τι να δω</blockquote><br>ΛΟΛ.<br><br>Vinyl και Better Call Saul, απ&#039; τις σειρές-ορισμούς του "Να μαζευτούν όλα τα επ και θα πέσει binge-watching στο τέλος" για &#039;μένα.

btw το Νέτφλιξ έχει το πρώτο επ της δεύτερης σεζόν του Better Call Saul και με ελληνικούς υπότιτλους.

Το Vinyl, με το δίωρο πιλότο σκηνοθετημένο από το Σκορσέζε, ήταν πραγματικά τρομερό. Ο Καναβάλε περίμενε μια ζωή για να βγει στο προσκήνιο. Φίλτρα/χρώματα από Mean Streets και η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ο τσογλανάκος ο Jesse Jagger, φτυστός ο πατέρας του, ο άθλιος. Με Walking Dead και Saul μπόνους; ΖΩΑΡΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΞΩ, ΦΟΡΕΒΕΡ ΑΛΟΟΥΝ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟ.

<blockquote> θα σκαλώσει από το πρώτο 5λεπτο του επεισοδίου  </blockquote><br><br>Εννοείς εκεί που κάθε νορμάλ άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, ήδη χαστουκίζει τον εαυτό του για να μείνει ξύπνιος ενώ στην οθόνη ο τριτοξάδερφος του Ταμτάκου προσπαθεί να μαστουρώσει;

<blockquote><br><blockquote> θα σκαλώσει από το πρώτο 5λεπτο του επεισοδίου  </blockquote><br><br>Εννοείς εκεί που κάθε νορμάλ άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, ήδη χαστουκίζει τον εαυτό του για να μείνει ξύπνιος ενώ στην οθόνη ο τριτοξάδερφος του Ταμτάκου προσπαθεί να μαστουρώσει;<br></blockquote><br><br>Λίγο πριν ο νορμάλ άνδρας της ιστορίας σου pausάρει την σειρά για να φύγει για μανικιούρ-πεδικιούρ αγκαζέ με το σύμφωνο συμβίωσής του, ακριβώς.

Walking Dead θα το βλέπω για όσο παίζει, μου άρεσε πολύ το χτεσινό επεισόδιο αλλά θα πρέπει να σταματήσουν τις "από μηχανής θεός" σκηνές.<br><br>In other news, we can all agree to establish Eretria as our new Goddess. GO TEAM ROVER!  :drinks:

Έβαλα Kodi στο tablet και ξεκίνησα να βλέπω μια σειρά που είχα δει ελάχιστα στην ελληνική τηλεόραση κατά το παρελθόν και μου είχε αρέσει αλλά δεν είχα καθίσει σοβαρά να τη δω. Λέγεται Chuck. Ξεκίνησα από την αρχή και έφτασα στη 4η σεζόν. Για το είδος της είναι ότι καλύτερο (και τρομερά υποτιμημένη) έχω δει, μαζί με το Burn Notice. Καλύτερος πρωταγωνιστής στη 2η σειρά, καλύτερη συμπρωταγωνίστρια στη 1η σειρά. Ειλικρινά έχω πάθει μεγάλη πλάκα με την Yvonne Strahovski! Είναι κυριολεκτικά απίστευτη γκόμενα (και συμπατριώτισσα από Αυστραλία) στη σειρά αυτή! Και παίζει στο ρόλο της Miranda στα γνωστά Mass Effect 2,3...<br>

Χαχα, Τσακ, που το θυμήθηκες τούτο. Απ&#039; το πρώτο επεισόδιο το έβλεπα θυμάμαι, πάντα φίλγκουντ και χαβαλές η φάση. Intro απ&#039; τη μπαντάρα Cake, Υvonne και πολύ γέλιο από Τσακ-Μόργκαν-Κέισι.<br>Ωραίες εποχές. :cool:

Από ότι διάβασα, το 2012 τελείωσε μετά από 5 σεζόν (κυριολεκτικά στο τσακ), οπότε δεν είναι και τόσο παλιά... Πλακα πλάκα όμως, μιλάμε για 4 χρόνια πριν! Ήμουν φαντάρος όταν τελείωσε! Εξαλλου είμαι της άποψης ότι πρώτα βλέπεις τα παλιά έργα και μετά πας στα πιο καινούργια... Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις και για τα επόμενα επεισόδια... Η σειρά είναι όπως τα λες , καμία σχέση δηλαδή με κάτι βαριά Sons of Anarchy, Breaking Bad... Μου αρέσει πολύ και επειδή το αξίζει σκέφτομαι να αγοράσω μέχρι και το boxset άμα το βρω σε καλή τιμή...<br>

Όντως δεν είναι παλιά, απλά μάλλον σε μένα φαίνεται παλιά για κάποιο λόγο.<br><br>Agent Carter συνεχίζει κανένας; Πολύ καλά όσα επ έχουν βγει, είχα ξεχάσει πόσο φοβερή και jazzy αισθητική και αναπαράσταση εποχής έχει η σειρά.<br>Και η Hayley Atwell δεν υπάρχει.-

Ρε σεις βγαίνει και το νέο Vikings αύριο.<br><br>Τι ομοβροντία ειν τούτη ξαφνικά.

<blockquote><br>Ρε σεις βγαίνει και το νέο Vikings αύριο.<br></blockquote><br><br>Και τελείωσα την τελευταία σαιζόν πριν 3 βδομάδες. :drinks:

Να πω καθυστερημένα για το Chuck.<br>Από τις αγαπημένες μου σειρές, πολύ καλή μίξη δράσης/χιούμορ, ανάλαφρη και ξεκούραστη. Τίμια σε αυτά που προσφέρει. Λίγο προς στο τέλος κρέμασε ειδικά με την ιδέα του Intersect και ποιος τον έχει, καλώς το τέλειωσαν στην 5η σαιζόν. Το κάστ ήταν εξαιρετικό, ενώ είχε και καλά guest. Τα σκηνικά στο Buy More ήταν καλύτερα από οποιαδήποτε αποστολή. Eye candy η Strahovski για τους άντρες, ο Captain Awesome για τις γυναίκες  :drinks:

Κυριολεκτικά όμως eye candy για τις γυναίκες ο Awesome! Εμένα το σκηνικό στο buy more με έχει κουράσει λιγο, αλλά δικαιολογείται σεναριακά και έχει πλάκα, οπότε μικρό το κακό. Η Yvonne Strahovsky φυσάει απίστευτα! Λόγος να βλέπεις τη σειρά όπως και ότι ενσαρκώνει εξαιρετικά το ρόλο της. Απορώ γιατί δεν έχει παίξει σε περισσότερες σειρές, ταινίες, ...<br>

Πόσο περισσότερο να παίξει από τον α&#039; γυναικείο ρόλο σε μία σειρά κομμένη και ραμμένη στον α&#039; αντρικό ρόλο  :hmm:

<blockquote><br>Πόσο περισσότερο να παίξει από τον α&#039; γυναικείο ρόλο σε μία σειρά κομμένη και ραμμένη στον α&#039; αντρικό ρόλο  :hmm:<br></blockquote><br>Εννοώ και σε άλλες σειρές, ταινίες, οπότε το διόρθωσα... Επιπλέον, δεν συμφωνώ ότι ο ρόλος της ήταν συνοδευτικός του α&#039; ανδρικού ρόλου. Θεωρώ ότι η συμμετοχή των 2 πρωταγωνιστών στη σειρά ήταν ισόποση...<br>

A ok. Έχει παίξει κάποια επ στο Dexter και στο 24 (reboot). Για μένα πάντα θα είναι η Sarah, έτσι την έλεγα και όταν έπαιζα Mass Effect 2. Υπάρχει κι ένα επ στο Chuck, δεν ξέρω αν το έχεις δει ακόμα, που το παίρνει πάνω της. Φοβερό επ. σαν τη Lara Croft ήταν.<br><br>Edit Εμ ένα ένα κάνεις τα Edit. H Σειρά είναι όλη ο Chuck. Αυτός πρωταγωνιστεί, αυτούς τους δένει και γι αυτόν ξεκάθαρα έχει γραφτεί το σενάριο και προχωράει η πλοκή. Υπάρχει η οικογένειά του, η δουλειά του και τα θέλω του. Η Sarah καλύπτει κάποια αλλά χωρίς τον Chuck δεν ορίζεται και δεν μας απασχολεί. Σε όλα τα επ ένα flashback υπάρχει για τη ζωή της. Απλώς υπάρχει χημεία και παίζει αρκετά δυνατά και δεν περιορίζεται ως αξεσουάρ. Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Αλλά αρχή μέση και τέλος είναι ο Chuck.

Tην Παρασκευή επίσης βγαίνει η νέα σειρά του τεράστιου Judd Apatow στο νέτφλιξ (δηλαδή και τα 10 επ με τη μία), το οποίο έχει πάρει ήδη πολύ καλές κριτικές.<br>http://www.hitfix.com/whats-alan-watching/judd-apatow-on-love-girls-trainwreck-freaks-and-geeks-what-ifs

Back