Το σημείο που πραγματεύεται είναι κλειστοφοβικό και ίσως θα ήταν πολύ να μείνει εκεί, ήθελαν σίγουρα να το αποφορτισουν γρήγορα κατ'εμέ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στο 6ο The Mandalorian, o Richard Ayoade (o Moss από το ΙΤ Crowd) δίνει τη φωνή του σε ένα Droid![]()
Το Final space έχει μεγαλειώδεις στιγμές και προχωράει το κεντρικό arc ακριβώς μέσα από αυτές τις τρελοπεριπετειες. Αν δεν κλάψει η ψυχούλα σου με το τέταρτο επεισόδιο, τότε άφησέ το.
Όχι, καθόλου. Ήταν στεγνή καφριλα μαζεμένη με gags και memes. Προσωπικά μου άρεσε ακόμη και ο over-the-top χαρακτήρας του Gary, οπότε σε αυτό το σημείο είναι περί ορέξεως.
Εύκολα στους τρεις χειρότερους χαρακτήρες που πέρασαν από τη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Ευτυχώς στη δεύτερη σεζόν είναι λιγότερο ενοχλητικός ως τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή.
Δεν ξέρω αν θα αντέξω ως το φινάλε για να δω αν και πώς δένουν οι αποσπασματικές περιπέτειες μεταξύ τους αλλά ως το κομβικό τέταρτο επεισόδιο νομίζω μπορώ να φτάσω.
Αλλιώς θα μπει στο backlog of doom μαζί με το Disenchantment, που επίσης παράτησα μετά το 2ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και προς το παρόν δεν μου λείπει καθόλου.