Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
το ότι θα έβλεπα Disney με κακό μάτι θα το έλεγα στον παλιό εαυτό μου και δεν θα με πίστευα...
(μεταξύ άλλων πτώσεων από σύννεφα δηλαδή...)

Εξωγήινη ομορφιά για την "κυρία" της σειράς.

καταπληκτικη φαινεται η σειρα!
κοκινομαλλα, ε? οκ, θα την ανεχτουμε.

ωστοσο, τα καρδουλινια κι οι εξτρα ποντοι ειναι κυριως για το υπεροχο Don't make me over με την Dionne Warwick.

Fanboyικές ανατριχίλες και ιαχές στο Mandalorian e01, από αυτές που σε κάνουν να ντρέπεσαι λιγάκι ως ολόκληρος μαντράχαλος, και αυτές που διακωμωδούν συχνά-πυκνά οι Red Letter Media.

Εν τω μεταξύ η πόλη Mos Pelgo πρωτοαναφέρεται στα Lore Codex Entries του SWTOR. Ενδιαφέρον.

Fanboyικές ανατριχίλες και ιαχές στο Mandalorian e01, από αυτές που σε κάνουν να ντρέπεσαι λιγάκι ως ολόκληρος μαντράχαλος, και αυτές που διακωμωδούν συχνά-πυκνά οι Red Letter Media.

Εν τω μεταξύ η πόλη Mos Pelgo πρωτοαναφέρεται στα Lore Codex Entries του SWTOR. Ενδιαφέρον.

Ζήλια!!! Ζήλια!!!

Ξεκίνησα να βλέπω το Battlestar Galactica και απλά θέλω κάπου να το φωνάξω

Gaius Baltar πόσα κιλά μ@#$@@ς είσαι ρε;

@Hank Chinnaski Χαχαχα και που είσαι ακόμα! Από τους μεγαλύτερους παρτάκιδες που έχουν περάσει από την ΤV. Enjoy the series :cool:

@kara, σε κάθε σκηνή απόλυτο respect για το username.

Hank, παίξτε σε κάποια στιγμή το BSG drinking game. Κάθε φορά που θα βλέπετε την Kara θα τρέμετε.

Τι ιδέες πας και βάζεις ρε συ; Αυτό θέλει να έχεις στοκ. Μας κλείνουν και τις κάβες. Θα το δοκιμάσω απόψε.

Ένα σφηνάκι κάθε φορά που ακούς Frak, τρία όταν αναφέρονται οι Άρχοντες της Κόμπολ. Βάλε τον πιλότο. Θα σε πιάσει ανακλαστικό Παβλωφ με την Κάρα.

Ξεκίνησα να βλέπω το Battlestar Galactica και απλά θέλω κάπου να το φωνάξω

Gaius Baltar πόσα κιλά μ@#$@@ς είσαι ρε;

Θα το πεις για πολλούς αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα τους συμπαθείς. Μόνο το BSG το κατάφερε αυτό σε τέτοιο βαθμό.

Ωραίος ο Καουμπόι ΑϊΓιώργης, αλλά να ενημερώσω πως θα έχουμε νέα σεζόν Animaniacs μετά από 22 χρόνια.

A, οι φίλοι του Darkwing Duck δείτε -βασικά οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φίλοι το έχετε δει ήδη- οι ενθούζιαστς λοιπόν του Darkwing Duck δείτε το Ducktales s03e12 ΆΣΧΕΤΑ αν παρακολουθείτε τη σειρά.

Last edited:
Back