Τα σπάει ο DD. Θρυλικό ελληνικό theme song btw.
Και τρελή παιχνιδάρα στο Gameboy.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα σπάει ο DD. Θρυλικό ελληνικό theme song btw.
Τα σπάει ο DD. Θρυλικό ελληνικό theme song btw.
Kαι εγώ δεν έβγαζα ούτε τη πρώτη πίστα, αλλά είχε ευτυχώς 2-3 "πρώτες πίστες" να διαλέξεις νομίζω, οπότε έβλεπα λίγη ποικιλία.Πρέπει να μου έχει σπάσει και κάνα-δυο GameBoy (μια ζωή άμπαλος στα platform).
Αν ειχε βγει και σε pc θα το ειχα παιξει αλλα τοτε οταν κυκλοφορησε ουτεpc ειχα ουτε gameboy. Ετοιμαζεται νεα σειρα dark wing duck Disney Teases Major Darkwing Duck News for 2022Kαι εγώ δεν έβγαζα ούτε τη πρώτη πίστα, αλλά είχε ευτυχώς 2-3 "πρώτες πίστες" να διαλέξεις νομίζω, οπότε έβλεπα λίγη ποικιλία.
Τουλάχιστον δεν ήταν δικιά μου η κασσέτα.
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΕΔΩ?
Μου αρέσει το πώς διαχειρίζεται η Disney τις Πάπιες της στη τηλεόραση, οπότε πιστεύω θα είναι καλό!Αν ειχε βγει και σε pc θα το ειχα παιξει αλλα τοτε οταν κυκλοφορησε ουτεpc ειχα ουτε gameboy. Ετοιμαζεται νεα σειρα dark wing duck Disney Teases Major Darkwing Duck News for 2022
Ξεκινησα εδω και 1 βδομαδα και 4 μερες και βλεπω το Darkwing Duck. Ειναι ενας μεταλλαγμενος ηε εξωγηινος παπια ηρωας που κυνηγαει τους κακκους. Κατι σαν τον Phantom Duck. Εχω δει 22 επεισοδια και εχει συνολικα 93. Ειναι παλια σειρα του 1991 και εμφανιζονται πολλοι χαρακτηρες απο τα Ducktales. Το συζητησαμε και με 2 φιλους μου που ειχαμε βγει πριν μερες και ο ενας αρχισε και αυτος να το βλεπει και λεει οτι ειναι ευχαριστημενος μεχρι τωρα ειναι πολυ καλο.
και εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί η επιστροφή στο futurama περισσότερο ξεζούμισμα IP ακούγεται παρά ότι έχουν κάτι καινούργιο να πούνε. Αλλά δεν είμαι απογοητευμένος από το Disenchantment, μια χαρά σειρά είναι, οκ δεν στέκει στο επίπεδο τού futurama αλλά και τι στέκει σε αυτό το επίπεδο;κάτι οι απογοητευτικές δουλειές του Matt Groening πρόσφατα (π.χ. Disenchantment), κραταώ πολύ μικρό καλάθι.
Σωστό κι αυτό. Ίιιισως οι πρώτες 3 σεζόν Rick & Morty, αν θέλουμε να είμαστε (πολύ) γενναιόδωροι. Και φυσικά το αγαπημένο μου BoJack Horseman αλλά σε εντελώς διαφορετικό στυλ.οκ δεν στέκει στο επίπεδο τού futurama αλλά και τι στέκει σε αυτό το επίπεδο;