What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,255
Ολίγον meh το σηζον φινάλε του "The Boys"

Καλά που το ανέφερες, το είχα ξεχάσει τελείως ότι βγαίνει σήμερα. Θα το δω το βράδυ.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Not terrible, not great.

Προσπάθησαν πολύ να δημιουργήσουν υπόβαθρο για την επόμενη season σε ένα μόλις επεισόδιο και βγήκε λίγο βεβιασμένο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Ναι φάνηκε να το "τρέχουν" αρκετά το επεισόδιο σε σχέση με τα προηγούμενα της σεζόν. Ορισμένες σκηνές δηλαδή κρατάνε με το ζόρι 10-15 δευτερόλεπτα, δεν τους δίνουν καθόλου χώρο να αναπνεύσουν. Στην καλύτερη περίπτωση έπρεπε να αυξήσουν τη διάρκεια κατά 10-15 λεπτά έστω, στη χειρότερη να το σπάσουν σε 2 επεισόδια. Αλλά ένηγουεη.

Ορισμένες πολύ άκυρες αποφάσεις από τους χαρακτήρες στο επεισόδιο, επίσης.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Το να συμμαχήσει στα καλά καθούμενα ο Butcher με τον Homelander of all people για να νικήσουν τον Soldier Boy (τη στιγμή που ο Homelander είναι έτοιμος να εξαϋλωθεί από τον SB) ήταν πλήρως παράλογο και out-of-character με βάση το πώς σκιαγραφείται ο χαρακτήρας του εδώ και 3 ολόκληρες σεζόν. "Συνειδητοποίησε ξαφνικά πως νοιάζεται περισσότερο για τον μικρό παρά μισεί τον HL", θα πει κάποιος, αλλά αυτό είναι load of bull. Μέχρι και τη ζωή του θυσίασε παίρνοντας Temp V για να νικήσει τον HL, αλλά τελικά πήγαν όλα στράφι έτσι για τα λολς.

Τέλος πάντων. Τουλάχιστω με αυτά και με αυτά θα δούμε περισσότερο Homelander, μακράν ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας της σειράς.

ΥΓ.

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Θες να πεις ότι δεν σε έχει συνεπάρει το πως ανακαλύπτουν αργά αλλά σταθερά ο Γάλλος με την Γιαπωνεζούλα την ευτυχία; Δεν θα ήθελες μία σπίνοφ σειρά μόνο με αυτούς να ζουν σε καμιά φάρμα ή κάτι τέτοιο; Ή με τον Χιούι τίποτα να τρέχει πίσω από το νινί της Στάρλαϊτ σαν τον Τομ και τον Τζέρι; Δεν βάζω καν τον Ψάρη στην κουβέντα..
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Ότι και να λέτε. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

the-boys-todd.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Εγω θα περιμενω το επομενο season. Δεν θελω να κακολογησω τα Boys απο τωρα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ενώνω τη φωνή μου με όσους βρήκαν το τελευταίο επεισόδιο The Boys ελαφρώς απογοητευτικό.

Αφενός όλα αυτά που λέει ο Hellion ήταν όντως out of character και ξεκάθαρα έγιναν ώστε το show να go on, αντί να έχουμε κάποια πιο τελεσίδικη εξέλιξη. Για μένα η μεγαλύτερη ξενέρα ήταν ότι συγκριτικά με την έναρξη της σεζόν η ισορροπία των δυνάμεων έμεινε σχεδόν ολόιδια, μην πω ότι το στρατόπεδο των "καλών" έχασε ουσιαστικά έδαφος.
Ο Homelander έφαγε δυο-τρεις φάπες αλλά πλέον έχει στο πλευρό τον γιο του και την alt-right μερίδα της κοινής γνώμης που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τις εξτρεμιστικές του βαρβαρότητες. Ο Soldier Boy πίσω στον "πάγο". Η τύπισσα που ανατινάζει κεφάλια συνεχίζει ακάθεκτη την πολιτική της ανέλιξη. Τα Boys στα χαμένα, δεν κέρδισαν κάποιον σύμμαχο (αντίθετα έχασαν τη Maeve), το V24 δεν μπορεί να τους βοηθήσει πια, ο μικρός έπεσε για τα καλά στα χέρια του Homelander, ο Butcher αργοπεθαίνει.
Στο κεντρικό campaign, δηλαδή, δεν είχαμε σχεδόν καμία πρόοδο που να φέρνει το (όποιο) τέλος έστω και λίγο πιο κοντά.


Επίσης άλλο σημείο που βρήκα πολύ επιτηδευμένο και φτηνό για το επίπεδο της σειράς ήταν το arc του Frenchie. Σε όλη τη σεζόν προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας δείξουν ότι είναι ένα δαρμένο σκυλί που τον κάνουν όλοι ό,τι θέλουν και δεν έχει τα κάκαλα να ορθώσει ανάστημα (κάτι που προσωπικά δεν θυμάμαι να τον χαρακτηρίζει παλιότερα). Στο τέλος, με τη βοήθεια της Kimiko, παίρνει τα πάνω του και κάνει την επανάστασή του. Μου φάνηκε σαν τις ελληνικές εκπτώσεις: μια μπλούζα που κανονικά κοστίζει 30 ευρώ της κολλάνε ταμπέλα "ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 25", για να φανεί μια μικρή μεταβολή σαν κάτι το κοσμογονικό.

Άλλο απογητευτικό σημείο, το arc του Black Noir, ο οποίος μετά από τόσο μυστήριο και την αποκάλυψη του backstory του πεθαίνει σαν το σκυλί στ'αμπέλι – αν και υπάρχουν θεωρίες online που λένε ότι ίσως δεν πέθανε γιατί κάνει regen όπως η Kimiko.
Τέλος, η φαιδρή πλέον εμμονή της σειράς να αποδίδει ΚΑΘΕ προβληματική συμπεριφορά χαρακτήρα στους σκατένιους πατεράδες τους. Λίγη πρωτοτυπία ρε παιδιά, δεν βλέπουμε Άγριες Μέλισσες.

Στα θετικά οι ερμηνείες που για άλλη μια φορά ήταν σε υψηλό επίπεδο (ειδικά ο Ackles μου άρεσε πολύ) όπως και το γενικότερο επίπεδο της παραγωγής. Παρά το μέτριο φινάλε, η σεζόν συνολικά νομίζω ήταν η πιο δυνατή τους ως τώρα, ωστόσο βλέπω σημάδια ότι ίσως πάνε να εκμεταλλευτούν το momentum τους με ξεχείλωμα και πλέον ανησυχώ για την επόμενη(-ες) σεζόν...
 
Last edited:
Top Bottom