Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω τι λέει το βίντεο, πάντως το Strange New Worlds S02 έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά με τρία σερί εξαιρετικά επεισόδια. Και η Carol Kane αξίζει δική της spin off σειρά αφιερωμένη στην Commander Pelia.

Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει σχετικά, αλλά κάτι σε θεματολογία και επίπεδο Homeland έχει κανείς κατά νου;

Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτήσει σχετικά, αλλά κάτι σε θεματολογία και επίπεδο Homeland έχει κανείς κατά νου;

Καμία σχέση με Homeland, αλλά δες Line of Duty.
Δεν χρειάζεσαι ΤΙΠΟΤΕ άλλο, ειλικρινά.

Βρε μπας και κάνει ξέπλυμα η Amazon με τo prime video? Υπερβολικά μεγάλα ποσά για αμφιβόλου επιτυχίας παραγωγές (ή υπερβολικά μεγάλα όπως το RoP)

Είδα από περιέργεια ένα επεισόδιο Idol, του Μουσιέ Σαββατοκύριακου.

Προφανώς ήθελε να φορτώσει το εξαίσια ξινό Λιλιροζάκι και εφάρμοσε 80'ς τακτικάρα από Ρεμπέκα Ντε Μορνέ -γερο Μαλάχτη, να βλέπω τα χέρια σου παρακαλώ.

Κενό ουσίας, απερίγραπτα δήθεν, σαν ντεμέκ 50 Shades για τη γενιά του ΤικΤοκ. Καμία επαφή με τα τραγελαφικά που γράφονταν κανά μήνα πριν. Κακό σοφτ πορνό για τη γενιά που θεωρεί το 'unfollow' μέγιστη καταστροφή. Οι δε απόπειρες του Άμπελ να περάσει ως 'διάδοχος του Πρίνς' είναι αχαρακτήριστες.

Δεν ήξερα πως το είχε τερματίσει στις πλαστικές, πάντα θεωρούσα ότι στα βίντεο έκαναν επιτηδευμένο μεηκάπ. Στα χνάρια του Μάκια του Τζάκσον ο συνάδελφος.

Ίσως δω και το επόμενο, από μακάβρια περιέργεια. Διάλογοι για κωμωδία. Κρίμα γιατί το Afterhours είναι πολύ όμορφος δίσκος για λογιών λογιών μερεμέτια :D

The Last Kingdom, season 5. Στα μισά που έφτασα το πάνε πάρα πολύ καλά. Βέβαια αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι ο Uhtred, son of Uhtred, ξεσπιτωνεται και του καίνε ο,τι αγαπάει, έχει καταντήσει προβλέψιμο και πιο ξανθοπουλικο κι από τον Ξανθόπουλο.
Κατά τα άλλα, η πλοκή κουμπώνει με την οδύσσεια του φίλου μας και ακόμη περισσότερο, με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, οπότε βλέπετε ευχάριστα.

Ανυπομονώ για την ταινία, seven kings must die, η οποία είναι και το series finale καθώς και να ολοκληρώσω επιτέλους τα βιβλία του Cornwell.

Destiny is all

ΥΓ: Μετά σειρά έχει το The Winter King, όταν με το καλό βγει.

Last edited:
η ανοια ερχεται γοργοποδαρη και εφιαλτικη.
ημαντε σχεδον σιγουρος οτι ειχα ποσταρει για τον ουχτρε της καρδιάς και το 7 kings must die. αλλά μπα.

ναι, χρονό. και γω θεωρουσα οτι υπηρχε υλικο και για εκτη σαιζον, αλλά τι να κανουμε? αρκεστηκαμε στην ταινια.
επικος τιτλος, επικο φινάλε και ΓΑΜΑΤΗ τελευταια σκηνη.

Skol, ρε γιγαντα ούχτρε... ντεστινυ ιζ ωλ . _

Και μιλώντας για άνοια.... Νόμιζα ότι είχα δει την πέμπτη σαιζόν, οπότε είπα να διαβάσω τις συνόψεις των επεισοδίων για να θυμηθώ που το είχαμε αφήσει προτού περάσω στην ταινία. Φτάνω στο δεύτερο επεισόδιο και διαπιστώνω ότι είχα μπλέξει τα μπούτια μου και το μόνο που είχα δει πρέπει να ήταν κάνα τρέιλερ.... Φτου κι απ' την αρχή.

Πάντως ομολογώ ότι εύκολα θα την έπιανα από την αρχή μέχρι να έρθει η επόμενη του Cornwell. Δεν της λείπει τίποτα.

Βγηκε ο δευτερος κυκλος SONIC PRIME!!! Θα το δω σημερα το βραδυ! Ειναι η καλυτερη σειρα της χρονιας και η καλυτερη σειρα δρασης. !!

Ειμεθα λαρζ και πλερωνουμε Netflix 😛 Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για παρακολούθηση….
Σε παρόμοια μοίρα εχω και το outlander, που βγάζει την έβδομη σαιζόν του κι εγώ ακόμη παλεύω με την πρώτη.

Αν και είχα πολλά παράπονα από την πρώτη σαιζόν, έχω πορωθεί άγρια γιατί το δεύτερο βιβλίο μου άρεσε πολύ (είμαι τώρα στα μισά του τέταρτου). Βέβαια amazon είναι αυτή, κάποιον τρόπο θα βρει να μας απογοητεύσει.

Χωρίς να έχω επαφή με τα βιβλία, μπορώ να πω μου άρεσε η πρώτη σεζόν, είχε τις κακές στιγμές της, αλλά μου άρεσε. Για να δούμε.

Χωρίς να έχω επαφή με τα βιβλία, μπορώ να πω μου άρεσε η πρώτη σεζόν, είχε τις κακές στιγμές της, αλλά μου άρεσε. Για να δούμε.
Αισθάνομαι ότι χάθηκε η ευκαιρία να έχουμε ένα νέο GoT. Είχαν κάποιες καλές ιδέες αλλά το κακό pacing, τα μέτρια εφέ και η ασέβεια προς το πρωτότυπο υλικό με ενόχλησαν. Ούτε και το The Boys ακολουθεί πιστά το πρωτότυπο υλικό, παίρνουν πράγματα από τα Comics και τα χρησιμοποιούν όπως και όποτε θέλουν αλλά εκεί το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Στο WoT δεν εκμεταλλεύτηκαν τα δυνατά σημεία του βιβλίου, ενώ σχεδόν ό, τι πρόσθεσαν δικό τους είναι cringe ή βαρετό.

Ειμεθα λαρζ και πλερωνουμε Netflix 😛 Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για παρακολούθηση….
Σε παρόμοια μοίρα εχω και το outlander, που βγάζει την έβδομη σαιζόν του κι εγώ ακόμη παλεύω με την πρώτη.

Ηλία να ξέρεις, το Outlander είναι καθηλωτικό στις δύο πρώτες σαιζόν του, όμορφο στην τρίτη και από την τέταρτη και μετά, γίνεται σκληρός Αρλεκινο-εμετούλης με τους πλέον λάθος τρόπους. Νομίζω σούρνοντας με τη γυναίκα αντέξαμε να δούμε ως τον πέμπτο κύκλο οπότε και το παρατήσαμε αηδιασμένοι. Πολύ κρίμα, γιατί οι δύο πρώτες σαιζόν ήταν υπέροχη μίξη ιστορίας, παραφυσικού και συγκινητικών βυζακίων.

Πολύ κρίμα, γιατί οι δύο πρώτες σαιζόν ήταν υπέροχη μίξη ιστορίας, παραφυσικού και συγκινητικών βυζακίων.

Τελικά κρύβεις μια πολύ ρομαντική ψυχή μέσα σου!!!

romantic.gif

Είδα τον πιλότο του Severance στο apple tv+ όπου εργαζόμενοι σε υπερκολοσσό εταιρεία υπογράφουν σύμβαση βάσει της οποίας όταν βρίσκονται στο χώρο εργασίας δε θα έχουν μνήμες από τον καθημερινό τους κόσμο, και όταν με το καλό τελειώνει το 9-5 δε θα έχουν μνήμες από την εργασία τους.
Γαμάτο;;;; Που υπογράφω κ εγώ ρε παιδιά;;;

Πολυ ενδιαφερουσα η σειρα. Βεβαια ο ρυθμος ειναι αργος/νωχελικος αλλα σε κραταει.

Last edited:
Back