Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ισχύει αρκετά και με την πρώτη ευκαιρία θα δω 1-2 επεισόδια ακόμα. Ελπίζω να πάει καλά μέχρι τέλους.

Είμαι στα μισά της συνέχειας του Full Monty. Ζεστό, ανθρώπινο και με γλύκα από τα παλιά. Βλέπεις πώς τσάκισε ο χρόνος αυτούς τους 'κουλ μεγάλους' που μια φορά κι ένα καιρό κάναν την υπέρβαση στην οθόνη των επαρχιακών σινεμά. Σαν να ξανανταμώνεις με φίλους αγαπημένους.

Και δεν θυμάμαι αν το έγραψα πιο πριν, αλλά το The Offer είναι ανοιχτή ερωτική επιστολή σε όλους τους πνευματικώς υγιείς ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι η τριλογία του Νονού αποτελεί την σημαντικότερη ηθική πυξίδα που θα έχουμε ποτέ.

Ισχύει αρκετά και με την πρώτη ευκαιρία θα δω 1-2 επεισόδια ακόμα. Ελπίζω να πάει καλά μέχρι τέλους.

Μην την παρατήσεις, είναι εξαιρετική σειρά, με απίστευτο τελευταίο επεισόδιο. Απλά να ξέρεις ότι αργεί ακόμα η δεύτερη σεζόν.

Αν ενδιαφέρεστε για Ψυχρό Πόλεμο και ιστορίες κατασκοπίας την δεκαετία του 60: "The Ipcress File"!!

Δείχνει πολύ ενδιαφέρον αλλά απο οτι ειδα παίζει στο Britbox;;; Οκ μικρό το κακό, επιπλέον συνδρομή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω, Μπαρμπαρόσα φορ δε γουιν.

Δείχνει πολύ ενδιαφέρον αλλά απο οτι ειδα παίζει στο Britbox;;; Οκ μικρό το κακό, επιπλέον συνδρομή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω, Μπαρμπαρόσα φορ δε γουιν.

Εγώ είμαι με τον Black Bart!!!

Έχω αρχίσει να λαμβάνω κατά καιρούς email από το netflix πως ο λογαριασμός μου είναι για όσους μένουν στο σπίτι μου και μέχρι εκεί. Να υποθέσω ότι ζυγωνει η ώρα που θα κοπεί το μοίρασμα του κωδικού μεταξύ γνωστών και συγγενών;

Έχω αρχίσει να λαμβάνω κατά καιρούς email από το netflix πως ο λογαριασμός μου είναι για όσους μένουν στο σπίτι μου και μέχρι εκεί. Να υποθέσω ότι ζυγωνει η ώρα που θα κοπεί το μοίρασμα του κωδικού μεταξύ γνωστών και συγγενών;
φίλος μου έλεγε σήμερα ότι του ήρθε καμπανάκι για το password sharing.

Είπα στην σύζυγο να έχει το νου της μην λάβει τίποτα να μου το πει.

Εγώ θα επιστρέψω σε άλλα μονοπάτια αν γίνει αυτό... 🏴‍☠️ δεν θα πληρώνω netflix να βλέπω witcher χωρίς Καβίλ...

Επίσης μάλλον δεν πήγε όπως φανταζόμασταν...

Προσωπικά έχω Netflix μέσω συγγενή. Εάν κόψουν το sharing δεν πρόκειται να βάλω για έμενα. Μόνο όταν βαριέμαι πολύ κάθομαι στην τηλεόραση και συνήθως βλέπω παλιές ταινίες.

Εχει ξεκινησει καιρο η ιστορια. Ουσιαστικα δενεις το σπιτι σου, συσκευες και IPs με το λογαριασμο σου. Ο,τι διαφορετικο θα χτυπαει.

Τα εξηγει με δραματικο τροπο εδω. Τρελα προβληματα στο Δυτικο κοσμο :)

A customer support representative told her that she could keep sharing her account if she streams for a few minutes from her smartphone, drives 25 minutes to her parents’ house, streams again from her phone on their WiFi and finally logs them back into her account from their TV. She was told to do it every 14 days and just pay her original $9.99 a month. She decided not to cancel.

Last edited:
Και πως θα γίνει με τις μη σταθερές ΙΡ εδώ δεν κατάλαβα, που την μια στιγμή με δείχνει Πάτρα, την άλλη Γαλάτση και μετά Λάρισα;

The Bear - Season 2. Πώς μια σφιχτοδεμένη σειρά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Ειδικά δύο back-to-back επεισόδια είναι top TV history.

Το The Bear μετράει πολύ άσχημα, κυριολεκτικά από το πουθενά. Μάλλον το 'χει ο τίτλος :D

Είδα την 1η σεζόν του Tokyo Vice.

Related με το όλο αικιντο μενταλιτι (ας βγάλουμε στην απέξω τον μάστερ ψεύτη Σηγκαλ) και του "ξένος σε ξένη χώρα", που δεν θα αργήσει για να με ξημερώσει.
Εξαιρετικές ερμηνείες,πλοκή, σκηνοθεσία (ωραία τσαχπινιά με το in media res). Μπαίνεις για τα καλά στα στενά της Τζαπανίας και μαθαίνεις τα περί underground σκηνικών (αρκετά επιφανειακά για την ώρα).
Μου έδωσε κάμποσα βαημπς από τα main story των Yakuza κεημς (ΝΕ, δίχως τα γιουχου σαηντκουεστ και τα καμπαρε μινι κεημς)
8.5/10 και σε αναμονή για την 2η σεζόν.

ΑΥΤΑ!

If you're so desperate to draft yourself a title, write it in your own blood, not others!

Gotham Knights (TV series) - Wikipedia Το Gotham Knights εχει ξεκινησει απο τον Μαρτιο και τωρα ειναι στο 12 επεισοδιο. Η ιστορια μοιαζει με του παιχνιδιου Gotham Knights . Ξεκιναει με το που σκοτωνουν τον Batman και μετα ενας υοθετημενος γιος του που εμφανιζεται για πρωτη φορα σε αυτη την σειρα ο Turner μαζι με την κορη του Joker την Duela και καποιους φιλους τους γινοναι οι νεοι Batman και ψαχνουν να βρουν ποιος τον σκοτωσε. Εχω δει και τα 12 επεισοδια απο τον Μαρτιο που ξεκινησε μεχρι τωρα. Καλο ειναι αν και κατωτερο απο το Gotham και το Batwoman. Μεχρι τωρα ομως απο γνωστους κακκους εχει μονο τους Court of Owls. Ακομα δεν εχει εμφανιστει ο Joker . Το εχετε δει?

βλέπω αναβάθμιση σε σχέδιο-animation, και σε γράψιμο για όσο δείχνει έστω

H επιστροφή του έπους, ή πέους, ανάλογα τι προτιμάτε.

Τι μπαχαλοσυριζιές είναι αυτές ρε; Πάτησα ποστ, ρηφρές για να δω το υπεργαμάτο ποστ μου και να ερεθιστώ και το δείχνει διπλό. Αν πιάνει χώρο σβήστε το ένα, αλλιώς δε μορ δε μέριερ λέγανε στο χωριό μου.

Back