Stamatimenos
Death Knight
Πρέπει να ξεκινάει το Αλτσχάιμερ, γιατί είδα το Andor και μόλις στα δύο τελευταία επεισόδια θυμήθηκα τους χαρακτήρες από το Rogue One και ποιοι είναι. 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν κόπηκε το foundation;
και που θα το δούμε τώρα που δεν μπορούμε να το πειρατέψουμε;Ξεκίνησε η 3η σεζόν του Star Trek: Strange New Worlds
και που θα το δούμε τώρα που δεν μπορούμε να το πειρατέψουμε;
και που θα το δούμε τώρα που δεν μπορούμε να το πειρατέψουμε;

Το βλέπω και εγώ εδώ και κάνα μήνα, είμαι στα μισά της 2ης σαιζόν. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά από κάποια πολύ θυμωμένα tweets που έχω δει, μάλλον κράτησαν μόνο τον τίτλο. Έχουν ριχτεί λεφτά αλλά μετά τον πιλότο που παρουσιάζονται κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, το πράγμα κάπου χωλαίνει. Το βασικό μου πρόβλημα, που είχα και στο Raised By Wolves, είναι ότι αισθάνομαι σαν θεατής να μην βρίσκω κανένα σημείο επαφής με κανέναν πρωταγωνιστή. Όλη η σειρά μου βγάζει μία έντονη ψυχρότητα.Ξεκίνησα το foundation, ενδιαφέρον θα έλεγα, Καλά production values, όχι άσχημες ερμηνείες εκτός ίσως από τους αυτοκράτορες κάτι δεν μου κάθεται στις φάτσες τους, δεν μου βγάζουν καμία επιβλητικότητα, νομίζω ότι χάνει κάπως όμως σε μεγαλείο στα πλάνα του, η φωτογραφία της παραγωγής περίμενα να βγάζει πιο massive, grand scale, empire συναισθήματα, στο πρώτο επεισόδιο είχε άπειρες σκηνές για κάτι τέτοιο και καμία δεν έβγαλε το wow factor που θα ήθελα. Θα δούμε...
Στα καπακια παιζει και το Better Sister με την τοξοτρια απο το Blade 3. Αυτοτελες, φονος, δραματα, προβληματικες καταστασεις κλπΞεκινησα το Dept.Q το οποιο θυμιζει λιγο τη γενικη ιδεα του slow horses αλλα διαφοροποιειται αρκετα στο κομματι της "δρασης" ωστε να μην βαρεθεις.
Νομιζω οτι ειναι αυτοτελεις οι σεζον οποτε και να ακυρωθει, κλαην.
![]()
Dept. Q - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Εγώ λάτρεψα το Andor αν και δεν μου αρέσει καθόλου ο κόσμος του SW. Δεν καταλαβαίνω γιατί διχάζονται. Ας μην βάλουν τον Tony Gilroy στην θέση της Kennedy αλλά ας δίνουν την ευκαιρία στους Tony Gilroy αυτού του κόσμου να βγάζουν και mature SW περιεχόμενο. Μακάρι να βγαίνουν ταινίες και σειρές που να μπορούμε να τις δούμε ταυτόχρονα με τα παιδιά / ανήψια / εγγόνια μας αλλά γιατί αυτός ο αυτοστραγγαλισμός;τώρα που το είδα καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εντός Lucasarts υπάρχει διχασμός για το Andor.
Εγώ λάτρεψα το Andor αν και δεν μου αρέσει καθόλου ο κόσμος του SW. Δεν καταλαβαίνω γιατί διχάζονται. Ας μην βάλουν τον Tony Gilroy στην θέση της Kennedy αλλά ας δίνουν την ευκαιρία στους Tony Gilroy αυτού του κόσμου να βγάζουν και mature SW περιεχόμενο. Μακάρι να βγαίνουν ταινίες και σειρές που να μπορούμε να τις δούμε ταυτόχρονα με τα παιδιά / ανήψια / εγγόνια μας αλλά γιατί αυτός ο αυτοστραγγαλισμός;