Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόλις τελείωσα ένα recap όλων των σαιζόν στο YT γιατί δεν θυμόμουν που είχαμε μείνει και είχα ξεχάσει εντελώς πόσο γεμάτη ήταν η τέταρτη σαιζόν με master of puppets, Ρωσία, παιδική ηλικία της 11,το στοιχειωμένο σπίτι, ο Βέκνα.

Επισης
Δεν ξεχνάμε

Justice for Barb
1000034730.gif

Eίναι το δεύτερο campaign τους, στον ίδιο κόσμο, άλλοι χαρακτήρες, και με time jump. Αν σε κάποιον άρεσε το Vox Machina, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τσεκάρει το Mighty Nein.
Σπερνει η σειρα. Πιο σοβαρη απο Vox machina.

Έχω πάθει πλάκα με το It: Welcome To Derry.

Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι σκηνοθετεί και πάλι ο Μουσκιέτι, αλλά είχα πάρα πολλά χρόνια να δω θρίλερ αληθινά τρομακτικό και καθηλωτικό όπως αυτό. Σχεδόν καλύτερο από το πρώτο μέρος της ταινίας It σε πάρα πολλές στιγμές του και κάνει και μια φοβερή μαγκιά : δένει πολλαπλές αναφορές από διαφορετικά βιβλία του Κινγκ στην αφήγησή του. Dreamcatcher, Carrie, Shining, Dark Tower, Cujo, η σειρά είναι γεμάτη αναφορές και κλεισίματα του ματιού στα σκληρά αρρωστάκια του Κίνγκ. Αν σας έχει διαφύγει, ρίχτε βλέφαρο, θα με θυμηθείτε.

Plur1bus του Θεού Βινς Γκίλιγκαν : Ενδιαφέρον σεναριακό διακύβευμα, η Ρία Σίχορν εξωγήινα λατρευτή όπως πάντα, ισορροπεί ωραία μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και μαύρης σάτιρας της κοινωνίας μας. Είμαι στο τρίτο επεισόδιο, δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Southpark : Παίζει να 'ναι η κορυφαία σαιζόν τους μέχρι σήμερα. Έχουν ανοίξει τη βαλβίδα στο φλογοβόλο και περιμένουν πότε θα τους στείλει την ICE να τους μπουζουριάσει ο Τράμπ λογικά, προκειμένου να γίνουν οι πρώτοι οσιομάρτυρες της ποπ κουλτούρας. Ό,τι πιο γαμάτο, αστείο και επίκαιρο αυτή τη στιγμή.

Tulsa King S3 : Με το αλύπητο ξύλο της καθημερινότητας στην καμπούρα μου, είχα μείνει τραγικά πίσω στα έπη του Σέρινταν. Προβλεπόμενα απολαυστικό ρεσιτάλ ανδροπρέπειας, με χαρακτήρες πρότυπα για κάθε χρώμα, ηλικία και πολιτισμική 'φυλή'. Έξτρα πόντοι για την εμφάνιση της πρεζολατρείας Φράνκ Γκρίλο.

Ξεκίνησε δυναμικά η 2η σεζόν του Creep Tapes. Δεν είναι τίποτες το ιδιαίτερο, αλλά είναι γλυκά αρρωστημένο το άτιμο.
Εξαιρετικές ερμηνείες και ιδέες για μπάτζετ αξίας μιας τσιχλόφουσκας.

Σπερνει η σειρα. Πιο σοβαρη απο Vox machina.
Ειδα στο πραιμ το πρωτο επεισοδιο και ενω δεν με κουρασε καθολου, εντουτοις μου φανηκε πολυ ιδιο με βοξ μακινα. Ειδικα η δημιουργια μιας ομαδας ετεροκλητων χαρακτηρων, με διασπαρτα παλι κωμικα στοιχεια και ατακες (απο οτι ειδα βεβαια στο τελος του επεισοδιου που ειχε τρειλερ για το τι θα ακολουθησει), δεν μου εκανε και πολυ κλικ. Αφου λετε ολοι οτι ειναι πιο σοβαρη θα δω κανα 2 ακομη παντως.

Μου φαινεται πιο στιβαρη η ιστορια και πιο σοβαροι οι χαρακτηρες. Σιγουρα εχει απειρες ομοιοτητες στο εικαστικο, στις φωνες και στην ολη ιδεα με το Vox Machina.

Το δεύτερο καμπέιν γενικά, να ξέτε, είναι πιο grounded και γκρι, όπως και οι χαρακτήρες. Ξεφεύγουν απ' τα στενά όρια των "heroes" της πρώτης, είναι πιο neutral με πιο "εγωιστικά" μοτίβα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω καλά. Μένει να δούμε πώς θα αποδοθεί στη σειρά αυτό.

ακυρωθηκε νεα μου σειρα καιTales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Canceled; Ends with Season 2
Μετα την προηγουμενη αποτυχια το rise of the teenage mutant ninja turtles του 2018 αυτο ειναι η χειροτερη σειρα απο ολες. Ουτε 50 επεισοδια δεν εφτασε. Λογικο βεβαια αφου δεν ειμαι εγω με τους foot ninja να δερνουμε τις χελωνες. οΙ χελωνες δεν ειναι τιποτα χωρις εμενα. Για πρωτη φορα οι Roclsteady κα bebop δεν ειναι ανθρωποι σαν τους αλλους που δουλευουν για εμενα και με τα τους μεταλλαξα σε γουρουνι και ρινοκερο αλλα ηταν απο την αρχη ρινοκερος και γουρουνι και τους μεταλλαξαν τα Utrom !!
Και δεν εμφανιζονται κανενας απο τους νεοτερους υπαρχηγους μου δηλαδη οι Hun Karai Tiger Claw Kitsune.

Επειδη εχω ξεκινησει το Assasins Creed shadows εδω και 3 εβδομαδες ειπα ναι δω και μια σειρα η ταινια με ninja και samurai. Γι αυτο σημερα θα ξεκινησω το Samurai Jack The 77 Best Animated Series of All Time: ‘Daria,’ ‘Cowboy Bebop,’ ‘Scott Pilgrim Takes Off,’ and More το οποιο ειναι στην λιστα με τις καλυτερες σειρες στην οποια ειναι τα flistones και kim possible για αυτο ειδα και τις 2 σειρες πριν απο μηνες!
Λεει οτι ειναι με εναν σαμουραι που ταξιδεψε στο μελλον απο την αρχαια Ιαπωνια. Απο κριτικες που διαβασα λενε πως ειναι καλο.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ AKU

Τι τεράστια μαλακία τα τελευταία επεισόδια του Stranger Things ?

Άντε να δούμε την άλλη βδομάδα πως θα κλείσει αυτό το franchise εκατομμυρίων...

Επί της αρχής ΟΚ είναι το Stranger Things εδώ που το έφτασαν το πράγμα, απλά σπάει μπάλες μετά από ένα σημείο αυτό το "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ αλλά είναι σημαντικό να βρούμε 10-15 λεπτά να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας μέσα σε όλο αυτό". Who fucking cares, βγάλτε άκρη με τα ουσιώδη ζητήματα επιβίωσης ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και μετά κλάψτε όσο θέλετε ffs

Μη γκρινιάζετε μωρέ για το Στρέηντζε Θίνξ, ένα πανέμορφο 80'ς όνειρο είναι, δεν είναι για ψείρισμα, ούτε θα λύσει φλέγοντα υπαρξιακά ζητήματα.

Φιλία, καρδιοχτύπια, D & D, χέβι μέτσολ, υπερφυσικά κουλουβάχατα, γκετ α ντέητ ασούμ, μόνο ρεαλπολιτίκ Mayor of Kingstown μαυρίλες μου θέλετε ασούμ.

Τι έγινε βγήκαν τα υπολοιπα; Χλιαρά τα πρώτα έως τρύπια εντελώς, αλλά εδώ που φτάσαμε το βλέπουμε για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες.

Γαμάτη είναι η τελική σαιζονάρα, δεν ξέρω ασούμ τί λέτε. Αυτό που με προβλημάτισε είναι το Plur1bus, που ενώ έχω δει το μισό λόγω λατρείας σε Γκίλιγκαν/Ριάκι, δε μ'έχει πιάσει καθόλου συναισθηματικά. Νόστιμο το εύρημα, ΟΚ, αλλά σέρνεται και πραγματικά θέλω η τύπισσα να πάρει γραμμούλα απ'το hivemind και να στρώσει χαρακτήρα, να πάμε παρακάτου.

1766934851798.png
Αν και ετσι ειχε παει και το S02E07, και το γυρισε... Εχοντας μεινει καπου στο τελος της τριτης(; ) σαιζον, εχει ενδιαφερον να δω πως θα παει το τελος και αν αξιζει να την ξαναπιασω

Back