Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Friends and Neighbors S2 με το Τζόν Χάμ να παραδίδει σεμινάρια διαχείρισης κρίσης μέσης ηλικίας κι η καρδούλα μου τσουτσουρίζει ευτυχισμένα.
Ηταν ωραια η πρωτη σαιζον, αλλα με το που μπαινει το φοιτητριακι μεσα στο γραφειο και τσαμπουναει για αντισημιτες το πανεπιστημιο μου αφησε πικριλα στη γλωσσα γιατι μου ηρθαν στο μυαλο αυτα και το εβαλα σε παγο πριν καλα καλα τελειωσει ο μονολογος -πιθανοτατα αναφερονται οι συγγραφεις στην χαμηλη εισοδο φοιτητων εβραικης καταγωγης στο πριντστον αποτι βλεπω στη βικιπεδια, αλλα και παλι- , ισως καποια φαση στο μελλον να μπορω να το δω ανετα (εκτος και αν η δευτερη σαιζον ειναι μαπα συγκριτικα με τη πρωτη).

Το συγκεκριμένο μήτε και το θυμάμαι. Γενικά τους νέους τους βλέπω φουλ κομπάρσους πλέον, με τους γέρους ασχολούμαι και τους ευφυείς τρόπους τους να διασκεδάζουν ό,τι απομένει από τη ζωή :D

Ξεκίνησα τη 4η σεζόν του Daredevil ή αλλιώς Born Again by Disney.

Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή με ξένισε λίγο το CGI, έφαγα ένα μικρό ξενέρωμα πωςτολενε. Όμως προς το τέλος με είχε κερδίσει πλήρως.

Εξαιρετικό ξεκίνημα, με ύφος που ξεφεύγει από τα κλασικά "μαρβελοπράγματα" που βλέπεις παντού.
Noir ατμόσφαιρα, ωμό ταβερνόξυλο, προσεγμένη γραφή και σκηνοθεσία με χαρακτήρα.
Btw, εκεί που λες "οκ, υπάρχει ακόμα αυτή η σπίθα στη σειρά", σκάει στο φινάλε το άσμα από τους TV on the Radio και απλά me gusta!

Ελπίζω να κρατήσει το ίδιο επίπεδο και στη συνέχεια.

Εντιτορε.
Φακ! Βάλτε το στις τηλεοπτικές σειρές!!!!

Last edited:
Τέλειωσα και εγώ το Madison, αν σας άρεσαν τα υπόλοιπα του Σέρινταν, δεν θα απογοητευτείτε.

#ΜΟΝΟ_ΧΩΡΙΟ.

Δεν έχω λόγια για το ανδροπρεπές έπος Gomorra Le Origini, Μουσική, αίσθηση εποχής, ερμηνείες, casting. Ανατρίχιασα, δάκρυσα, το έζησα σκληρά. Ουσιώδες και μεστό, αφηγείται την ενηλικίωση του Πιέτρο Σαβαστάνο και την άνοδό του στο θρόνο του υποκόσμου της Νάπολι. Θα το ανακαλύψει ο Λάιταρος το 2032 λογικά.

Επίσης, όσο σιχαίνομαι την Άπλ, άλλα τόσο επικές σειράρες και ταινίες στήνει ο διευθυντής προγράμματός τους στο Apple TV. Margot's Got Money Troubles λοιπόν, ένα υπερ-απολαυστικό και τέρμα μοντέρνο χαρμάνι τραγικωμωδίας, με υπέροχες ερμηνείες από όλο το κάστ. Όλσο, αν θέλατε ποτέ να δείτε το Ρον Σουάνσον να παίζει κάτς με τη Νικόλ Κίντμαν, δίς ιζ γιορ τσάνς. Όλσο @Bathory έχει Κινεζούλα που κάνει κοσπλέη Σάτοχαρτ και είναι ακόμα πιο θλιβερά συναρπαστικό απ' όσο φαντάζεσαι. Γιατί αυτοί είσθε, αρρωστάκια της Σάτοχαρτ.

Είδα χθες φανταστικό Expedition33 cosplay από ένα ζευγάρι στην comicdom, so im good

Το Catch-22 είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις. Στο πνεύμα του βιβλίου, ακροβατεί την τραγοκωμωδία μαεστρικά. Συνιστάται σε όλους που έχουν ιστορίες να πουν για ΕΠΟΠ καραβανάδες και κομμαντο γραφείων.

Έχω δει τα πρώτα 6 της 2ης σαιζόν από Your Friends And Neighbours. Το ότι έπαιξε Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα από τα επεισόδια, πριν ο Γιάννης Χοιρομέρης ( John Hamm ελληνιστί ) καμακώσει μια κληρονόμο που φέρνει σε Μαρία Αγγελικούση, με ξεπερνάει.

Το ότι συνεχίζει να είναι κολλημένος με την σαύρα την Μελ ο Κούπερ είναι απ' τα Άγραφα, αλλά τι να πω; Μάνα των παιδιών του;

Last edited:
Κολλημένο δεν τον λες, ολούθε φορτώνει, αλλά μαναράκι σένιο είναι το Αμαντάκι και όταν έχεις παιδιά με μια γυναίκα και δεν έχει πάει 180 κιλά με το μουστάκι, υπάρχει έρως όσο να πεις, ένα κοινό σημείο αναφοράς, έχετε περάσει δέκα κολάσεις μαζί, δένεσαι.

Θεοδωρίδου μπήκε αφού δεν τους πήγαν για γύρισμα στο Μπιούτιφουλ Γκρίς, για παρηγοριά.

Είναι εκπληκτική σπουδή της μεσήλικης κατάθλιψης και καταστροφής η δεύτερη σαιζόν. Άλλαξε πάρα πολύ τον προσανατολισμό από έτσι ψιλοαστυνομική ντραμεντί σε ισοπεδωτική ανάλυση του τέλματος της μέσης ηλικίας. Ειδικά ο διάλογος 'Halfway to Invisible' στο αεροπλάνο μεταξύ Κούπερ-Παππού ήταν λουτρό οδυνηρών αληθειών.

#ΈρχεταιΓιαΌλουςΜας

Εχθές είδα και τα πρώτα 2 από Dutton Ranch. Μέχρι στιγμής, φαίνεται καλό ( αν σας αρέσουν οι σειρές του Σέρινταν ). Ουσιαστικά, είναι συνέχεια/παρακλάδι του Yellowstone, η κόρη του John Dutton, Beth και ο "μπιστικός"/αρχικαουμπόυ του, Rip προσπαθούνε να ζήσουν το όνειρο τους για το "Μικρό ( για τα αμερικάνικα δεδομένα ) Ράντσο στο Λιβάδι". Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

Είδα και το S02E07 από Your Friends & Neighbours. Αχ, πάει να κάνει κατάσταση με την "Αγγελικούση" ( εν τω μεταξύ, η αληθινή Αγγελικούση παντρεμένη, με 3 παιδιά η γυναίκα ) ο Κούπερ, πάει να παιχτεί και ωραία κατάσταση με την Σαμ ( ΟΛΙΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ) και ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ.

Καταντάει λίγο προβλέψιμο, αλλά μια ταύτιση την νιώθουμε..

Το μόνο που με χαλάει ΛΙΓΟ στο Friends & Neighbors είναι η συνεχής επίδειξη ακραία γελοίου πλούτου. Δηλαδή ΟΚ, το καταλάβαμε γαμώτο, το εμπεδώσαμε, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΑ ΣΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΥΜΠΕΡ ΜΩΡΕ ΤΕΝΤΙ (Ο Τζέημς Μάρσντεν θα είναι για ΠΑΝΤΑ Ο Τέντι της Καρδιάς από το Ορθόδοξο Westworld, το καλό). Xαίρομαι που ακούω πως το Dutton Ranch συνεχίζει να είναι full Yellowstone, είναι εντελώς απαραίτητη τέτοια όλντσκουλ τηλεόραση.

Μετά την κρυάδα του Marshals, με Madison και δαύτο, ερχόμαστε στα ανδροπρεή ίσια μας.

Ο φιτζγκεραλδικός Ashe λογικό είναι να μας φαίνεται κάπως Καουτσούκο. Αυτό είναι στο DNA του. Όχι ότι οι υπόλοιποι είναι στην ουσία καλύτεροι, όσο πιο νεόπλουτοι και ουσιαστικά απαίδευτοι τόσο πιο επιδειξίες είναι. Και ο Κούπερ έχει κάνει παρόμοιες μαλακίες ( βλέπε τα μανικετόκουμπα για τον πατέρα του ).

Last edited:
Τέλος για το The Boys.
Farewell, ή όπως θα έλεγε ο William Butcher:
oi, fuck off, you cunts

Το Widow's Bay είναι απερίγραπτα διασκεδαστικό.

Κωμωδία τρόμου παλαιάς κοπής, ο Φίλιπ της Καρδιάς μας παίζει το φανατικά ορθολογιστή δήμαρχο μικρής υπερ-στοιχειωμένης πόλης, ο οποίος προσπαθεί να κάνει -μάταια- τα στραβά μάτια στα όσα φρικτά συμβαίνουν καθημερινά, προκειμένου να προσελκύσει τουρίστες.

Συμφωνώ απόλυτα μεσιέ Μποράτσο.

Κάθε μισάωρο επεισόδιο (με μικρή εξαίρεση το 1ο που ήταν αναγνωριστικό), φεύγει και σε χτυπάει, σαν να έχει πιείς σφηνάκια με μπακουροπαρέα την προηγούμενη νύχτα, σε ξενυχτάδικα -αμφιβόλου ποίοτητας- με τυχαία όνοματα όπως "Μπαρακούντα", "4You", "Μπανάνα" κλπ.

Παίζει επάξια ενάντια στο αντίστοιχα καλό "From" και κερδίζει κιόλας λόγω φρεσκάδας. Ειδικά το 4ο επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στην βοηθό του δημάρχου, ήταν απο τα πιο πρωτότυπα και δυνατά επεισόδια που έχω δει.

H ακραία παθητικά επιθετική βοηθός είναι όλα τα λεφτά. Μου βγάζει έντονη την εντύπωση πως ήθελαν την Άλισον Μπρί στο ρόλο αλλά τους έκατσε μόνο η άσχημη ξαδέρφη της κι αυτό κάνει το κάστινγκ ακόμη καλύτερο :D

Απόψε θα δούμε το τέταρτο, είναι από τις σειρές που στα 90'ς άνετα θα έκαναν 8 σαιζόν :D

Ψήθηκα από το trailer για το Widow's Bay, βάζω το torrent να κατεβαίνει και το The Thing That Should Not Be να παίζει :) .

Συνεχίζοντας να ξεκοκαλίζω το έργο του Σέρινταν, κατέβασα και το Tulsa King. Βγήκανε νερό οι 2 πρώτες σεζόν, τελειώνω την 3η και αναμένω με αγωνία την συνέχεια.

Back