Τηλεοπτική σειρά FALLOUT στα σκαριά από τους δημιουργούς του Westworld!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ως Fallout-tourist, που έχει παίξει κάνα δίωρο απ'το πρώτο game, μια χαρά πέρασα με τη σειρά. Δεν είναι κανένα αριστούργημα, αλλά πολύ τίμια post-apocalyptic σάτιρα με συμπαθητικές ερμηνείες (εκτός του Maximus, που ο Nameless μάλλον μπέρδεψε με τον Finn των Star Wars, σίγουρα ΟΧΙ για ρατσιστικούς λόγους), και ωραίο Fallout περιτύλιγμα.
Ο γίγαντας Walton Goggins προφανώς και κουβαλάει σκληρά, ελπίζω να παραμείνει βασικό μέλος του cast και στις επόμενες σεζόν.

μεταξυ μας την σειρα δεν την εκαναν για να χαρει ο αυτιστας "μονο τα δυο πρωτα φολαουτ ειναι φολαουτ αντε και νιου βεγκας" . χεσμενο το εχουν αυτο το κοινο.

Φολάουτ είναι μαύρο χιούμορ, ακραία βίαια και καταδίκη του καπιταλισμού με 50'ς αισθητικό περιτύλιγμα. Αν τα 'χει ευτούνα, μια χαρούλα, γίναμε.

shut-up-thut-the-fuck-up-donny.png

Κατά δήλωση των ίδιων των δημιουργών του, το Fallout δεν σχεδιάστηκε ΠΟΤΕ ως σάτιρα ή καταδίκη του καπιταλισμού. Αυτά είναι νεωτεριστικές ερμηνείες που πλασάρουν οι redditors για να δώσουν νόημα στα εκάστοτε πολιτικά πιστεύω τους, αλλά και νεωτερισμοί του κόσμου μας γενικότερα ο οποίος έχει την τάση να πολιτικοποιεί τα πάντα στον έσχατο βαθμό. Τα έχω πει και στα βιβλία μου, τόσα άρθρα έχω γράψει για τα Fallout.

Ναι, η λογική λέει "εχ ποιος νοιάζεται, περνάω καλά, δε γαμιέται" αλλά το Fallout (και ο Παπαμιχαήλ ως Παπαφλέσσας) είναι οι 2 λόφοι πάνω στους οποίους και υπερασπιζόμενος τους οποίους θα ΠΕΘΑΝΩ.

Τιτάνας μύστης Μπίλιας, δεν μπορώ :D

Όλσο, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον εμμονικά αυτιστικό ογκόλιθο της Πίστης του Γκουνελιόν στην Φολάουτ Ορθοδοξία (ΤΜ). Τέτοιος βαθμός ψυχασθένειας, είναι συγκινητικός.

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι γενικά για το Fallout (καθώς δεν με πολυψήνουν τα post apocalyptic settings) αλλά είμαι εκ πεποιθήσεως υπέρ του παραδοσιακού φαν σε όλες τις fandoms.

Έτσι σας είπε να λέτε ο Πατερούλης Σνάιντερ αυτό το μήνα, Μαρβελκυθούκο μου;

Έτσι σας είπε να λέτε ο Πατερούλης Σνάιντερ αυτό το μήνα, Μαρβελκυθούκο μου;

Όχι, απλώς δε γουστάρω τους μοντέρνους γραφιάδες που θέλουν και καλά να "εκσυγχρονίσουν" και "αποδομήσουν" (με την έννοια του deconstruction) αναγνωρισμένα έργα και χαρακτήρες και 99 στις 100 τα καταστρέφουν. Αυτοί και παπαροσινεφίλ είναι ορκισμένοι εχθροί μου.

Eδώ ΟΚ, θα συμφωνήσω 100% κι ας κινδυνεύω να κολλήσω Οβαλτίνη.

Δηλαδή πιάνει ο άλλος ο σιχαμένος ο Rian Johnson το Star Wars, ένα άλλο franchise που δεν είναι από τα αγαπημένα μου. Έχουν οι φανς να δουν τον Luke 30 χρόνια στην οθόνη και τι αποφασίζει ο μεγάλος οραματιστής; "Ας τον κάνω μισότρελο ασχημόγερο να αρμέγει το βυζί διαστημικής αγελάδας, να πίνει το γάλα και να τρέχουν τα γάλατα στα βρώμικα μούσια του". Ρε άντε γράψε σενάριο για καμιά τσόντα, καραγκιόζη.

Ναι, η λογική λέει "εχ ποιος νοιάζεται, περνάω καλά, δε γαμιέται" αλλά το Fallout (και ο Παπαμιχαήλ ως Παπαφλέσσας) είναι οι 2 λόφοι πάνω στους οποίους και υπερασπιζόμενος τους οποίους θα ΠΕΘΑΝΩ.
ΟΡΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΧαΧαααα Χα.... Συγχώρα με Θεε μου...

Back