What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TINY TINA’S WONDERLANDS

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Το Tiny Tina’s Wonderlands (TTW) της Gearbox Software είναι ένα παρακλάδι (spin off για όσους έχουν σπουδάσει στην Οξφόρδη) της πασίγνωστης σειράς Borderlands. Από πλευράς gameplay παραμένει ένα looter shooter, αλλά σεναριακά είναι εμπνευσμένο από ένα εκ των DLC της κανονικής σειράς.
Το Borderlands 2 είναι ένα παιχνίδι που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, και η υποστήριξη που έλαβε από την Gearbox ήταν υποδειγματική. Ανάμεσα στον πακτωλό DLC, ήταν και το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (TTAoDK), ένα εξαιρετικής σύλληψης campaign όπου οι παίκτες «έπαιζαν» σε ένα κλασικό tabletop RPG με αφηγήτρια την Tiny Tina, την πιο κάφρικη και αιμοδιψή δεκατριάχρονη (τότε) του κόσμου. Η Tiny Tina, ως τυπικός Dungeon Master είχε απόλυτη δύναμη πάνω στον κόσμο του παιχνιδιού, δύναμη που δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει για τροποποιήσει on-the-fly τα τεκταινόμενα επί της οθόνης. To TTAoDK (το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και ως αυτόνομο παιχνίδι, απαγκιστρωμένο από το...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
@soad667 τα μισά.

Εξαιρετικό κείμενο G0O, απόλυτα ταιριαστό και με το ύφος του παιγνίου. Δυστυχώς στο BL2 δεν έφτασα ποτέ στα endgame dlc οπότε ίσως αυτό είναι καλή ευκαιρία για να δω την καφρουλα να κάνει DMing.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Ως βετεράνος του DnD θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το παίξω, και να σας πω αναλυτικά σε τι έχει πέσει 100% μέσα, και τι είναι απλά βασισμένο σε memes που έγιναν viral μέσω mainstream DnD καναλιών. Το Assault on Dragon's keep ας πούμε είχε αρκετά "αστεία" επιπέδου 9gag και κάτω, θυμάμαι.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Ωραίο κείμενο σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνιδάκι. Το Borderlands 3 είναι πρόσφατη προσθήκη στο απύθμενο backlog μου και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (είναι και 100GB download, μπρρρ), αλλά για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο με ψήνει περισσότερο ν' ασχοληθώ.

Θα περιμένω τη Steam έκδοση, λογικά δε θα αργήσει πολύ (το 6μηνάκι της Gearbox), καθώς υπάρχει ήδη στο store ως Coming Soon.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Θα περιμένω τη Steam έκδοση

salute-point.gif
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
O Ορθόδοξος ο Φιναλίστ Games Fair '98 το έχει ήδη αγοράσει τέσσερις φορές στη Μαγαζάρα της Καρδιάς (ΤΜ) για να στηρίξει την πρωτοβουλία.

Αν και ποτέ δεν έκοψα φλέβα για τα Borderlands, είχα περάσει πολύ όμορφα με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και τούτο το ανελέητο σούβλισμα της μιναροεφηβείας, μου φαίνεται μπορεί να σπάσω και να το τιμήσω :)
 
Top Bottom