What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Titan Quest Anniversary Edition

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Ναι, είναι λίγο σπαστικό το kiting, run - shift+click - run - shift+click <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.<br>ω θεοι του κλικι κλικι, πως γκενεν αυτο?<br>πως? τι? ποτε? και κυριως γιατι δεν ενημερωθην πάραυτα?<br>οπως και να χει: σημερα κυκλοφορησε νεο εχπασο/dlc που προσθετει 5η act στο ggoat Τitan quest και νεο μαστερυ με ονομα: Runes (χαμος θα συμβεί). <br>το ονομα του: Ragnarok.<br>στεγνωσε ο στομας μου λεμε. δεν πειραζει ωστοσο, εξισοροπηθηκαν τα επιπεδα υγρασιας του σωματος μου αλλιως (ω, φιλεεεε, ποσο ωραια το ειπε ο αθρωπας!!)<br>λοιπον, cgi trailer και απο κατω το μονο gameplay βιντεο που βρηκα ως τωρα στο νετ. εννοειται δεν ειδα πανω απο 5 δευτερολεπτα.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=bsW38Ed1ABU<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=-oFTeeeYs5g<br><br>https://www.rockpapershotgun.com/2017/11/17/titan-quest-ragnarok-release/<br><br>http://www.pcgamer.com/a-new-titan-quest-expansion-takes-players-into-the-realm-of-the-norse-gods/<br><br><img src="https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/uwypxEfP2V7zpsS3Ro6V6U-650-80.jpg" alt="uwypxEfP2V7zpsS3Ro6V6U-650-80.jpg" class="bbcode_img" /><br><br> :peanutbutterjellytime2: :hypetrain2: :peanutbutterjellytime2:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Brother, το δοκίμασες; Τι έπος θα είναι πάλι αυτό; Ελπίζω μόνο να μην θέλει νέο χαρακτήρα γιατί δεν θα την παλέψω
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οχι ακομα. παντως διαβαζω οτι δεν ενθουσιαστηκε η πλειοψηφια απ τα αρωστακια του γκριμ ντων, αλλα αυτο ισως συμβαινει επειδη το βλεπουν πλεον ως αντιπαλο, αφου το ανελαβε η THQ nordic, που καμια σχεση δεν εχει με την iron lore που ειχε φτιασει Το Παιγνιδι, ουτε σε στελεχη ουτε οργανωτικα. περιεργη κινηση παντως, μακαρι να σημαινει οτι υπαρχουν σκεψεις για ταιτα κουέ 2..<br><br>α, μην το φοβασαι. απ οτι καταλαβα, υπαρχει επιλογη να παιξεις μονο το εξπάσο, φτιανοντας χαρακτηρα λεβελ 40.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>περιεργη κινηση</blockquote><br>Ίσως όχι και τόσο, αν σκεφτείς πως θυμήθηκαν expansion για το Spellforce 2, πόσο παει, 4 χρόνια από το τελευταίο; <br><br>Πάντως έχει θετικά reviews στο steam μέχρι τώρα κι οι developers δε φαίνονται πρωτάρηδες (έχουν μερικά indie στο βιογραφικό τους με πιο γνωστό το Magicka 2). Θα το τιμήσω σίγουρα σε μια έκπτωση για να το πιάσω σερί με το βασικό παιχνίδι που έχω.<br>Σχόλιο από Pain δε βλέπω κι αρχίζω κι ανησυχώ...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Πάνω μου απέκτησα ελεύθερο χρόνο για να διαβάσω και κανένα βιβλίο... τι χτύπημα της μοίρας ήταν αυτό.<br><br><br>ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΤΥΠΟ ΛΕΜΕ!<br><br>Περιμένω να πέσει η τιμή του προφανώς, παραείναι τσιμπημένη.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
insta-buy το Ράγκναροκ κι ας τρώω μόνο μακαρόνια για δυο βδομάδες.  :mosh: :bananallama: :hypetrain2:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Για πάμε:<br><br>Δεν το έχω "λιώσει" ακόμη το ragnarok οπότε θα αναφερθώ κυρίως στο σύνολο του game στη μετά-Ragnarok εποχή (καζουαλιές του τύπου "πατάω του κουμπάκι που με πάει απευθείας 40lvl στο character creation για να δω το νέο content" ΔΕΝ υπάρχουν, πρέπει να νιώσεις τον πόνο των 4 προηγούμενων Acts και να περιμένεις πως και πως το νέο content για 2 μερόνυχτα).<br><br>Θετικά: <br>- Το νέο "class" έχει πολλές προοπτικές. Προσωπικά επέλεξα να το συνδιάσω με Nature for cheevo purposes. Στο normal δεν αντιμετώπισε πουθενά πρόβλημα.<br>- Σαφώς βελτιωμένο design των νέων περιοχών και εχθρών. Χτυπάει βέβαια λίγο άσχημα στο μάτι η διαφορά από το Act1 ->  Act5<br>- New Content<br>- ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ! Η ατμόσφαιρα που "χτίζει" η μουσική του, είναι το μισό παιχνίδι.<br>- New items! Τα thrown weapons είναι πολύ ενδιαφέροντα και, ενώ δεν το περίμενα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Επιπλέον, τα νέα blue thrown weapons έχουν φοβερό item design.<br>- Nέο content και στις παλιές περιοχές. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά καροτάκι για να ξανα-περάσεις από όλο το map χωρίς να αφήσεις την παραμικρή γωνίτσα "μαυρισμένη". (δεν  θα έπρεπε να χρειάζεστε καροτάκι...)<br><br>Αρνητικά:<br>- WHERE THE FUCK ARE MY 2 HANDED SWORDS AND AXES? Από τη στιγμή που πατήσαμε σε χιόνι, ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν. (ναι, οκ, είχε χιόνια και στο Act3. τεχνητό ήταν, μην σας ξεγελούν οι σχιστομάτιδες)<br>- Performance στις νέες περιοχές. Για κάποιο λόγο έχω fps drops σε σημεία των νέων περιοχών, ακόμα και χωρίς enemies around.<br>- RNGesus hates us all. Νομίζω πως τα loot tables των boss chests έχουν μαμηθεί εντελώς. Νωρίς για να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα βέβαια, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πως κάτι δεν πάει καλά εκεί.<br><br><br>Έχω αρχίσει να ελπίζω σε ένα Titan Quest 2, αν και πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν απομείνει μέρη για να προσθέσουν. Δεν αποκλείω να δούμε καμία Λ. Αμερική όμως σε κανένα ακόμα expansion, προς τα εκεί δεν έχουμε πάει (σε 11 χρονάκια θα μάθουμε).<br><br>Η Collector&#039;s μέτρησε, αν και πλαστικούρα το helmet <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, κυκλοφόρησε σήμερα ΚΑΙ ΑΛΛΟ expansion για το game.

https://youtu.be/VIyZi9-PrmU

Είναι αυτό το πιο μακροχρόνιο σαπόρτ για τίτλο? Γύρω στο 2005 βγήκε το αρχικό γκεημ?



<strong>Main Features:</strong>

<strong>New Atlantis Main Quest Line</strong>
<ul>
<li>Play a brand new Titan Quest adventure in single-player experience or hunt the mystical hordes of Atlantis with up to 6 players in the co-operative multiplayer mode</li>
<li>Find and claim new items and unique rewards</li>
</ul>
<div><strong>Tartarus Endless Mode</strong>
<ul>
<li>A wave based challenge mode, playable in single player or with up to 6 players in co-op multiplayer</li>
<li>Random elements change up the gameplay and will make sure every game is different from any other</li>
</ul>
<strong>Expanded Masteries</strong>
Unlock a new tier of skills for each mastery

<strong>Visual Upgrades</strong>
Graphical upgrades such as SSAO and color grading

<strong>Quality of Life Improvements</strong>
Quick cast, easier storage and other long-awaited perks

<strong>Casino Merchant</strong>
Spend your excess in-game money on randomly generated loot
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Nice. Πλάκα έχει που εμφανίστηκε κι αυτό από το πουθενά.
Εδώ να πω παρεμπιπτόντως, ότι τα saves του παλιού (προ Steam) Immortal Throne ήταν συμβατά με την anniversary οπότε λογικά και με τα 2 νέα exp.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Καλά δε θα ταν να τα παίρναμε κι αυτά στη ζούλα; :p
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Και τρέχει και εξαιρετικό deal στο Steam αυτή τη στιγμή!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Παιδιά έπαιξα το Atlantis και ήταν το πιο "ντεκαβλέ" expansion/area του game.
Ξεκινάει ωραία, σε πάει λίγο Ανδαλουσία, λίγο Αφρική, κήπος Εσπερίδων, ένα νησάκι του Ατλαντικού, όλα αυτά για να βρεις κάτι αντικείμενα, ωραία maps με χαρακτηριστική μουσική, μετά πας Ατλαντίδα. Στο χτίζει σιγά σιγά, μουσική, ατμόσφαιρα, από παραλία πας σε ζούγκλα με λίγα ερείπια, μετά φτάνεις συναντάς τον τελευταίο εν ζωή Άτλαντα, λίγο σφαξίδι, τρέξιμο στα ερείπια, κάτι bossάκια ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ! Εκεί που λες "τώρα μπαίνουμε στο ψητό" το μόνο που κάνεις είναι 20-30 βήματα, boss, άλλα 20 βήματα, boss με δύο stages, τέλος!
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
σπο το ΠΟΥΘΕΝΑ παλι, κυριολεκτικα, πριν απο κανενα διωρο εσκασε νεο dlc στην Παιγνιδαρα, καμια δεκαπενταρια ετη μετα την αρχικη κυκλοφορια.
Eternal Embers λεγεται.
άλαλοθ παλι. ευκαιρια για ακομα ενα (το νιοστό) πλειθρού.


 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
ντεκαυλέ η Ατλαντίδα, το μικρότερο expansion, αλλά μια βόλτα δε βλάπτει. Παραμένει το αγαπημένο μου "Diabloειδές" και φυσικά χαίρομαι με κάθε expansion Που ανακοινώνει!
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500



ενταξει, ειπαμε, ειναι το κλικικλικι της ζωης μας, αλλά θα λεμε και τα στραβα.
τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειν αυτα? το νεο dlc ειναι λεει διαθεσιμο μονο στην λετζεντερι δυσκολια. δηλαδη αν θες να το δεις πρεπει να συνεχισεις τον ηρωα σου μεχρι εκει η να φτιαξεις καινουριον (αν εχεις καιρο να καμεις πλειθρου ξερω γω).
οκ, μπορεις μ εναν πρημέιντ να παιξεις μονο το dlc, αλλά ποιος παιρνει πρημειντ χαρακτηρα σε κλικικλικι, πλακα κανουμε τωρα?

εντελως ΠΑΡΑΛΟΓΗ και νταουνραιτ ΗΛΙΘΙΑ αποφαση. ελπιζω με καποιο πατς να την παρουν πισω.


εντιτ: 3 δυσκολιες εχει οπως θα γνωριζετε. νορμαλ, επικ και λετζεντερι.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ΘΕΟΥΛΗΣ φαεθων σε μοναδικες στιγμες.
χεστηκα στο γελιο, αλλα ειναι και λιγο συγκινητικο ή τρομακτικο, δεν ξερω, οπως το βλεπει κανείς..
παντως για κατι τετοια ζουμε εμεις οι νολάιφερς κέιμερς.

ΡΕ, ΣΗΛΝΤ ΑΙΩΝΙΟΣ !!!!!!!!! :ROFLMAO::ROFLMAO:

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
άι μαρη παιχνιδαρα, ποτέ δεν σταματας να δινεις...
Για πρωτη φορα μετα απο 15 χρονια κλικικλικι, αποψε μεσα στο οβερλορντ πασατζ μου σκασανε 2 μαζι (βρε δύο λεμε) κομματια απ την περιφημη στολη του σαντα κλως.
σκουφί και μποτες. βρε δεν πα να χει 40 βαθμους οξω? ετσι θα κυκλοφορω. γιατι ΔΥΝΑΜΑΙ.

Screenshot_1339.jpg Screenshot_1009.jpg
screenshot_1669-jpg.3414
 
Top Bottom