εχει δυο σημεια που μου μαυρισανε την ψυχη.
1. στην απαριθμηση των σλοτς γραφει: off hand items: shield
μόνο? κι εμεις οι αυστηρα dual wielders? ειναι δυνατον? ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ εντονως. ευτυχως στο γκιφακι ακριβως απο κατω εχει εναν λεβεντη που κρατει μια σπαθα κι ενα τσεκουρι. ηρεμησα. ε μα τι γραφετε παπαριες ρε ντεβς? ειμαστε σε κρισιμη ηλικια.
2. και σημαντικοτατο. μια λεξουλα, μία, διαβασα σ ολο το κειμενο και ρημαξε η ζωη μου. dodge. ετσι απλα. ενας μηχανισμος που για μενα (τον δεινοσαυρο) παντα, δεν κολλαει στο ισομετρικ arpg ειδος, και που στρεφει την σκεψη στον τρισκαταρατο χαρακτηρισμο souls - like, σε κινηση wasd και οχι κλικ-του-μουβ (τερμα αναπηρη επιλογη, κι οπως εχω ξαναγραψει σε ραντ, απανταται ολο και περισοτερο τελευταια...). ηδη πολλοι αναρωτιουνται στα ντισκασονς αν ειναι ενα ακομα σωουλσλαικ με ισομετρικη απεικονιση/καμερα, οπως το ακιλης - λετζεντς αντολντ, nrftw, αλαλοθ κλπ. οι ντεβς δεν εχουν παρεμβει να πουν κατι. μου μυριζεται ολεθρος. το αγαπημενο μου κλικικλικι μπασταρδεμενο?? πολυ πιθανο θα ελεγα. ισως φανει στο τρειλερ στις 2/8, ισως μας το φυλαξουν λιγο ακομα σαν κιντερ εκπληξη. τα χουμε γραψει, για μενα ειναι λογος αυλαιας στο ενδιαφερον μου. κλεινω, κουμπωνω, αγνοώ. ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ.
θα μου πεις, μην προτρεχεις μπρο. προσφατα με καποιο πατς ενσωματωσανε στο γκριμ ντων ντοτζινγκ με πατημα ενος πληκτρου. ισως κι εδω γινει ετσι. δεν κσερω, μακαρι. απλα μ εχουν ζωσει τα φιδια.
α, και σε άλλα νεα βρηκα καπως φουσκωμενο τον αριθμο των 7 attributes. και καποιες απ αυτες σαν να αληλοκαλυπτονται.
αυτα. ευκολα και ξεκαθαρα εχω περασει απ το σταδιο "βρεχω βρακουλίνι" σ εκεινο του προβληματιζμένου, ουδετερου παρατηρητη. μακαρι ολα να πανε καλα και να επιστρεψω στο "μουσκευω τα παλκο βρακιά μου". ωστοσο, ας ειπωθει, δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. είδωμεν.