What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το εντυπωσιακό Black Myth: Wu Kong

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Update:
H Game Science Studio, που πέρυσι μας είχε εντυπωσιάσει με το gameplay trailer του Black Myth: Wu Kong που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ανακοίνωσε ότι η μηχανή παιχνιδιού αναβαθμίστηκε στην Unreal Engine 5, ενώ θα ενσωματωθούν χαρακτηριστικά όπως raytracing και DLSS. Συνεπώς, η εταιρία κοινοποίησε ένα καινούριο trailer με την τελευταία build του παιχνιδιού, με την ημερομηνία κυκλοφορίας όμως να παραμένει ακόμα άγνωστη.

 
Αρχική Είδηση:
Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών που ήρθε από το πουθενά, η Κινεζική Game Science Studio παρουσίασε το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, ονόματι Black Myth: Wu Kong
Το παιχνίδι βασίζεται στην κλασική κινεζική ιστορία “Journey to the West” και παρουσιάζει ένα τύπου Souls gameplay, που όμως δείχνει ιδιαίτερα προσεγμένο και εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε ότι η ανάπτυξη βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha στάδιο. 
Αν και ίσως δεν του φαίνεται, το Black Myth: Wu Kong χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, καθώς ένας από...

Continue reading...
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Από τα λίγα Κινέζικα games που όχι μόνο δε φαίνεται φτηνιάρικη απομίμηση (κι ας έχει μαϊμού πορταγωνιστή) αλλά καλοφτιαγμένο.
Έχει μπει γερά στο ραντάρ.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eντάξει από την αρχή τότε που διάβασα για κινέζικο στούντιο με την φροντίδα της έπικ (και της ενβίντια) φώναζε εξκλούσιβ η φάση. Θα υπερεκπλαγώ αν δεν είναι.
 
Top Bottom