What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το ιντερνετ στην ελλαδα του 2017 εως 2018

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
τι γινεται με το ιντερνετ, εκει ψηλα στην ελλαδα; <br>με πηρε ενας φιλος. μολις τελειωσε με την μετακομιση, τον περιμενε μια ασχημη εκπληξη. θελει να βαλει ιντερνετ στο σπιτι του, αλλα δεν μπορει.<br>πηγε στον οτε και του ειπαν οτι δεν παιζει γραμμη στην περιοχη. ολοι εχουν εκτος απο αυτον. στη forthnet του ειπαν οτι εννοειται πως μπορει να εχει ιντερνετ. αφου τον ειχαν στο δουλεμα για κανα δυο εβδομαδες +, του ειπαν οτι δεν μπορει να εχει ιντερνετ.<br>παει μαθαινει το ιστορικο και του ειπαν οτι ο προηγουμενος, αφησε φεσι στον οτε και την κοπανησε. οποτε εδωσαν την γραμμη αλλου και μπορει να παρει 2 χρονια για να τον κουμπωσουν.<br><br>παει σε καταστημα wind για την φαση με το "εχεις πριζα κτλ" του ειπαν 50gb  με 25 euro. ελα ρε μαγκα του λεω, εγω δινω 50 euro για 25gb τον μηνα. του ειπαν οτι πρεπει να αγορασει τον εξοπλισμο απο αλλου (πχ πλαισιο) και δεν θα εχει προβλημα.<br>παω στη σελιδα τους και ριχνω μια ματια και @@ ειναι 50gb με 25 euro, <u>τον χρονο</u>  :w00t: η wind δινει τον εξοπλισμο αλλιως δεν παιζει το γλεντι. <br>υπαρχει και μια φορμα οπου πρεπει να την συμπληρωσεις για δεις αν υποστηριζεται η περιοχη σου.<br><br>εγω αυτο που καταλαβα, ειναι οτι κανουν τα παντα για να σε ταλαιπωρησουν. Μια χαρα πολιτισμενα πραγματα εχει η Αφρικη. εκει στο ελλαντα, με τους αρουγκαλους, δεν ξερω τι παιζει. <br>Και εδω παιζουν διαφορα εξωγηινα, αλλα εδω εχουν και μια δικαιολογια. εκει στην χωρα του ηλιου και την μητρα του πολιτισμου, των γραμματων και των τεχνων και ολων αυτων των τετριμενων, αδιαφορων τιτλων. τι παιζει;<br> :pope: ευτηχως που μετακομισα.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Τι γίνεται με τον ΟΤΕ να λες καλύτερα. Άσε μην μπλέξεις. Τι σημαίνει "έδωσαν την γραμμή αλλού"; Τι είναι; Το τελευταίο κοτόπουλο σε ψησταριά;<br>Να πω και εγώ περιπτωσούλα:<br>Σε κατάστημα αλυσίδας κινητής & σταθερής, είχε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ISDN του ΟΤΕ για να έχει στην μία γραμμή το fax. Όταν πριν μερικά χρόνια άρχισαν και οι άλλες εταιρείες να δίνουν ISDN, είπε να γυρίσει την σύνδεση στην εταιρεία, που θα του πήγαινε σχεδόν τσάμπα. Έλα όμως που έπρεπε να αλλάξει κάτι ο ΟΤΕ στο τέλος της γραμμής. Ε, επί 2+ μήνες ο ΟΤΕ δεν έβρισκε την διεύθυνση, 300 μέτρα από το κτήριό τους, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μια πινακίδα νααα (με το συμπάθειο) απ&#039; έξω με το σήμα της εταιρείας. Τι τηλέφωνα, τι "ρε σεις το τάδε κατάστημα είμαστε", τι παράπονα, τίποτα. Να έρχονται, να σταματούν 10 μέτρα πιο πέρα, να κοιτάζουν το κατάστημα για κανά δίλεπτο και μετά να φεύγουν (ναι, τους είδαν από το κατάστημα, όμως τους έπιασε η περιέργεια και είπαν "άσε να δούμε τι θα κάνουν"). Στο τέλος χρειάστηκε να πάει ο καταστηματάρχης από εκεί, να τους κάνει φασαρία και να πάρει αγκαζέ τους τεχνικούς του ΟΤΕ μέχρι το κατάστημα.<br><br>Πάντως, ωραίο topic ξεκίνησες. Αν γράψουμε όλοι τι έχουμε τραβήξει θα γεμίσουμε πολλές σελίδες.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
λελο, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα αντιμετωπισε μια συναδελφος στη δουλεια. μετακομισε στη νεα σμυρνη και πηγε στην βονταφον να κανει αιτηση για τα περαιτερω.<br>μην τα πολυλογω 4 μηνες τωρα (ναι, τεσσερις) την εχουν κανει μπαλακι βονταφον και οτε. ουτε στην γαυδο εχει εγκατασταθει, ουτε στην ερημο καλαχαρι. σε μια απ τις πιο πυκνοκατοικημενες και κεντρικες περιοχες της ν. σμυρνης.<br>της ειπα να τους τριξει τα δοντια, ν απειλησει με μηνυσεις, προσφυγη στην εεττ κλπ. στα τετοια τους. <br>δηλαδη ειναι φοβερο. τους λες οτι ειναι <u>υποχρεωμενοι</u> να σου βρουν γραμμη, αφου αυτη ειναι η δουλεια τους και σου λενε στα μουτρα, οχι οτι δεν υπαρχει υποδομη, αλλά οτι δεν τους συμφερει οικονομικα να τραβηξουν γραμμη μονο για εναν ανθρωπο. και να περιμενει λεει να αφησει καποιος αλλος στο τετραγωνο την γραμμη του για να την παρει εκεινη. μονο που δεν της ειπαν να στειλει κανενα γεροντακι που εχει τηλεφωνο στον αλλο κοσμο για να του παρει τη γραμμη..<br>ειδε κι απόειδε και αναγκαστηκε με τα νευρα κροσια γιατι δεν της αρεσει να λειτουργει ετσι, να πει σε γνωστο γνωστου που ξερει διευθυντη του οτε και σε δευτερο φιλο που ξερει διευθυντρια του οτε κλπ κλπ να βοηθησουν να γινει κατι. σε 10 μερες της κανανε τηλεφωνο και την δευτερα θα πανε να της βαλουν γραμμη, λεει.<br>ναι, ασφαλως, μπορει να ναι και συμπτωση (ναι, αμε...)
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαλά να πάθετε γκαούτσαλοι, με τον Σαμαρά θα είχαμε ιντερνετ απο τον ποιο βαθύ σταθμό του μετρο μέχρι την τελευταία τραχανοπλαγιά, τώρα θα μείνετε με την ελπίδα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το internet έγινε είδος πολυτελείας. Έχει και έξτρα 5% φόρο από 1/1/17. Και ταχύτητες στον Θεό. 3.5 Mbps FTW!!!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
ατσαλινε, το ιντερνετ του σαμαρα ηταν φτιαγμενο απο τηλεγραφοξυλο. δεν ξερω, θα ηθελες να εισαι στην ιδια γραμμη με τον μητσοτακη; τωρα θα μας πεις "εχω firewall"<br>αγνωστο τι εχουν στα κεφαλια τους οι υπαλληλοι.<br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Μέγιστο δύο, πληρώνεις για 4 επειδή καταργήθηκε.<br>Τίποτα, δεν έχει παρακάλια και λοιπά. Μπαίνεις μέσα, κατεβάζεις το συναξάρι και το τσεκούρι αγκαζέ.<br>Υπάρχει θρεντ λαλημενος κιΟΤΕψε με το κουεστ μου.<br><br>Έβαλε ο μπάρμπας μου ΟΤΕ ΤΙΒΙ με 10€ τον μήνα φαμιλυ πακ. Στο δίμηνο ανέβηκε γιατί λέει το έγραφε στο συμβόλαιο ότι είναι τιμή γνωριμίας, προκαταρκτικά. Πιο συμβόλαιο; Στο τηλέφωνο δεν με πήρατε και το κλείσαμε; πια υπογραφή; Φεύγω τώρα. Αν φύγει πληρώνεις τα σπασμένα και κάτι άλλα γιατί είναι νωρίς.<br>Δες τώρα νασιοναλ τζεο πώς γκαστρωνετ η αντιλοπη και τα λέμε. Περιμένω να πάω στο χωριό να μάθω λεπτομέρειες. Με ξέρουν με το μικρό μου εκεί μέσα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Ρε είναι όλοι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.<br><br>Από το πιο κλασσικό παράδειγμα. Επι ΧΡΟΝΙΑ πληρώναμε για 24 και είχαμε 4 μέγιστο.<br><br>Με WIND = πληρώναμε 24άρι και για βδομάδες ολόκληρες τη βγάζαμε με 2mbps , 0.9mbps και μας λέγανε ιστορίες γι&#039; αγρίους.<br>Με CYTA = 24άρι πληρώναμε, [και αυτοί μάλιστα είχαν υποσχεθεί πως θα χουμε "σίγουρα 12-13mbps)] και  είχαμε 4.<br>Με τις ίδιες υποδομές.<br>Με VDSL όμως και ίδιο modem κατευθείαν πήγε στα 19,5mbps.<br>Τώρα έχω 46mbps. και πληρώνω για 50.<br><br>ΜΟΝΟ ΨΟΦΟΣ. <br><br>1) Τα ψέμματα για να τους εμπιστευθείς και να κάνεις συμβόλαιο.<br>2) Κάποια άθλια άτομα της τεχνικής υποστήριξης (μας έλεγε αυτός στην WIND , ότι έφταιγε το μακρύ τηλεφωνικό καλώδιο (15μέτρων) που συνέδεε πρίζα με router. Ενώ δεν είχαμε αλλάξει τίποτα είχαμε από 4,2 πτώσεις σε 2 και 0,9<br> Μετά αλλάζουμε πάροχο και ήταν σταθερά στα 4.1<br>3) 12/18/24 μηνες συμβάσεις. <br>Άμα έχεις 24 μήνες και φύγεις στους 17 πληρώνεις βαρβάτο πρόστιμο.<br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
Η αγωνια στο υφος του epitaph.... priceless.<br>Στην ταλαιπωρια σας περναω ολους. Το εχω ξαναπει αλλα δε βαριεσαι. 1 χρονο και κατι ψιλα,  για να μου αλλαξει η wind το τιμολογιο. Αφου δεν ηθελαν, τι με ενημερωσαν οτι μπορω? Αν δεν ημουν σε φαση "κλαιν μαιν αφοδευε ψηλα και αγναντευε" θα μου εκανε αφιερωμα καποιο πρωιναδικο. Η ζωη του μεγαλυτερου φονια στην ελλαδα.<br>Σε καποια φαση μου εβαλαν και χερι.<br><br>Δεν ειναι οτι προσπαθησα μια φορα. Πολλες οι ενεργειες, αλλα επεφταν στο κενο. Απλα τυχαινε να ΜΗΝ εχω ορεξη για να ξεκινησω πολεμο με τα καπιταλιστικα νυχια που ηθελαν να ξεζουμισουν την προσωπικοτητα μου.<br>ενα μεσημερι, σηκωθηκα και αλλαξα παροχο. Μετα με επαιρναν τηλεφωνο για σουπερ προσφορες. Τους εκανα και εγω μια προσφορα. Μηδεν ιντερνετ απο wind. Εντελως δωρεαν.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ο (π)οτε για κάποια χρονια χρέωνε τους γονείς μου με τιμοκατάλογο 2006?2007? καμιά ενημέρωση από τον μεγάλο τεράστιο οτε. μέχρι που της έβαλα της φωνές να πάει να κάνει φασαρία (θα πήγαινα εγώ αλλά μένω 800χμ μακριά) γιατί αυτοί οι τιμοκαταλογοι έχουν αλλάξει ποσες φορες. τωρα πόσο γρήγορα έβγαλε ακρη δεν έμαθα αλλα τουλ έβγαλε άκρη.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Άλλαξα πρόγραμμα από το 24άρι σε VDSL 50άρι της Vodafone. Περιμένω για ενεργοποίηση από τις 30 Ιανουαρίου (στο site λέει πως κάνει 8-10 μέρες). Πήγα σε αυτή από αντιπρόταση γιατί έκανα αίτηση να πάω σε ΟΤΕ και έκαναν καλή προσφορά. Όταν ενεργοποιηθεί (μόλις τα μουλάρια στρώσουν χάλκινα καλώδια στην Πίνδο φαντάζομαι) θα σας γράψω εντυπώσεις. 4-6mpbs έπιανα top και όταν ο ΠΕ έστελνε mail το ροκελί κατέρρεε.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Θα πιάνεις κοντά στην max ταχύτητα που πληρώνεις μιας και μιλάμε για οπτικές ίνες πλέον.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Στην Αθήνα επίσης αρχίζει να επεκτείνεται η παρακάτω εταιρία με ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες 100 πάνω κάτω. Τιμή στα 27 ευρώ. Αν με κάλυπτε η περιοχή θα τη δοκίμαζα.<br><br>http://www.inalan.gr/about" class="bbcode_url">Inlan
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Στην Αθήνα επίσης αρχίζει να επεκτείνεται η παρακάτω εταιρία με ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες 100 πάνω κάτω. Τιμή στα 27 ευρώ. Αν με κάλυπτε η περιοχή θα τη δοκίμαζα.<br><br>http://www.inalan.gr/about" class="bbcode_url">Inlan<br></blockquote><br><br>Γιατί κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να πληρώνεις ΚΑΙ το πάγιο του ΟΤΕ όμως; Ιδιόκτητο δίκτυο θα  μου πεις, γιατί να μπλέξει με ΟΤΕ. Don&#039;t know... too good to be true I guess.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μπα δεν παίζει πάγιο ΟΤΕ, και ακόμα και να έχει τίποτα τέλη τηλεπικοινωνιών και τα ρέστα άντε να πάει 30 ευρώ για 100 Mbps. Απλά προς το παρόν καλύπτει πολύ μικρό κομμάτι της Αθήνας.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
Δεν είναι μόνο η Inalan που κάνει αυτή τη δουλειά. Αν θυμάμαι καλά και η nova/forthnet έχει FTTH.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Και η cyta έχει δικιές της γραμμές, αλλά για την Αθήνα έχω ακούσει διάφορα.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Μην το γρουσουζέψω, αλλά Λάρισα με Cyta πιάνω 15-16Mbps χωρίς προβλήματα, Ξάνθη με Forthnet έπιανα 13-14.<br><br>Δεν ξέρω τι δίκτυο έχετε εκεί κάτω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το 1/3 της Λαρισσας απ&#039; οτι φαινεται. Μας εχουν βρει κακομοιρους Αθηναιους και μας εκμεταλευονται :anger: :smash: :throw:
 
Top Bottom