Το ιντερνετ στην ελλαδα του 2017 εως 2018

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όσο και να κοντραρει η Αφρικη, την έχουμε στις λεπτομέρειες.

δεν απέχουμε και πολύ απο την αφρικη. παίζουμε μπάλα λίγο από όλα.

24άρα ADSL (κλειδώνω στα 18), απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά εντός Ελλάδος, και 720 λεπτά προς κινητά, μου βγαίνουν 25€ το μήνα πλέον στην Forthnet, με διετές συμβόλαιο.

34 ευρώ το μήνα έδινα (δηλαδή ακόμα δίνω, σε λίγο θα καταλάβετε) στη Wind για 50/5 VDSL, 1500 λεπτά σε σταθερά ανά την Ελλάδα και 200 λεπτά σε κινητά, με διετές συμβόλαιο, από τους πρώτους που έτρεξαν για VDSL όταν έγινε διαθέσιμο στην περιοχή.  Το πρόβλημα μου είναι πως όπως ακριβώς με την ADSL, δε μπορώ να πιάσω ούτε μισή ταχύτητα - στα 20Mbps κλειδώνει, ότι και να κάνω και όση γκρίνια και αν έχω ρίξει στη Wind.<br><br>Πριν 4 μήνες, πήρα την απόφαση να μεταβώ σε Fiber-to-the-Home που έφεραν http://www.hcn.gr/" class="bbcode_url">κάτι νέοι στην περιοχή μου. 38 ευρώ το μήνα για 40/4 <u>εγγυημένα</u>, 250 λεπτά προς σταθερά και 125 λεπτά προς κινητά. Θα το είχα πάρει απόφαση και νωρίτερα, αλλά στην αρχή με χάλασε τα μάλα η χαμηλή ταχύτητα upload - να ήταν 8 τουλάχιστον... αλλά εδώ είμαστε, ας δω μια φορά στη ζωή μου να πιάνω την ταχύτητα για την οποία πληρώνω, και στο μέλλον αναβαθμίζω και το πακέτο άμα λάχει (το "επαγγελματικό" με 50/50 με 55 ευρώ με κοιτάζει θελκτικά, αλλά είναι περισσότερα από όσα θέλω να δώσω αυτή τη στιγμή).<br><br>Το θέμα είναι πως για να έρθει η οπτική ίνα στο σπίτι, θέλει σκάψιμο. Και για να σκάψει κάποιος το δρόμο, θέλει άδεια από το Δήμο. Και η άδεια από το Δήμο θέλει... θα δείξει, πάντως είμαστε στους 4 μήνες και ακόμα περιμένω  :throw: :throw: :throw:. Και η πλάκα είναι πως οι δύο διπλανές οικοδομές κάναν την "εγχείρηση" τον Αύγουστο, αν μου είχε κόψει μπορούσα να είχα πάει τότε και να μου φέρουν την ίνα αμέσως με μια επικαιροποίηση της άδειας των γειτόνων με την έξτρα εργασία :throw:...

<blockquote><br>Ναι Μανο 37 ευρω. <br>Μιλαμε παντα για ΟΤΕ ετσι;</blockquote><br><br>Το ξέρω ότι ο ΟΤΕ είναι ο ακριβότερος όλων, αλλά 37€ για 50/5, τη στιγμή που η Wind δίνει με 27€ 50/10, δε παραπάει;<br><br>Βέβαια ενδέχεται η τιμή που αναφέρω όντως να αφορά μόνο μακροχρόνιους συνδρομητές, όπως ισχυρίζονται απ&#039; την εταιρεία. Στην οποία, πλάκα πλάκα, είμαι εδώ και 12 χρόνια πλέον...

Το θεμα ειναι τι παιζει απο ταχυτητες. Ποιανει 48+ και 4.5+ ? Και στικακι δινει με 20 ευρω τα 20 gb αλλα δε ποιανει πουθενα...

Εγώ είμαι στα 25€ με έκπτωση. Γενικά όλοι δίνουν χαμηλή τιμή για λίγους μήνες, και μετά σε χρεώνουν κανονικά, αν πας στο δίκτυο τους. Πχ όταν με πήρανε τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν δεχόμουνα να μείνω για 2 χρόνια για 25€ (αυτοί με ενημέρωσαν αρχικά για την έκπτωση, εγώ ρώτησα τι ζητούσαν ως αντάλλαγμα), τους είπα να με πάρουν τηλέφωνο ξανά σε λίγη ώρα για να το σκεφτώ. Με μια ματιά στο site της Forthnet και των άλλων εταιρειών είδα ότι σε βάθος διετίας με συνέφερε η Forthnet, αλλά έδιναν το ίδιο πακέτο με 21€ για όσους έμπαιναν τώρα. Θαυμάστε λογική. Ο σταθερός  και παλιός πελάτης, παίρνει χειρότερη τιμή από τον νέο. :facepalm:

<blockquote>Το θεμα ειναι τι παιζει απο ταχυτητες. Ποιανει 48+ και 4.5+ ? Και στικακι δινει με 20 ευρω τα 20 gb αλλα δε ποιανει πουθενα...</blockquote><br><br>Εγώ πάντως παράπονο δε μπορώ να έχω...<br><br>

Ε μια χαρα εισαι ρε. Και 27 ευρω; τζάμι!

Να γελάσουμε και λίγο:<br>http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/business-news/omilos-ote-diakrish-gia-thn-epixeirhmatikh-kainotomia-kai-tis-ependuseis-toy.4534430.html

εμενα παντως χθες μου ξηγηθηκαν πολυ αφρικανικα και γιαυτο τους ξηγηθηκα φουλ ελληνικα. <br>συγνωμη για το off topic αλλα ανηκει στο πεδιο των συγκρισεων.<br><br>αφου πηγα στο υποκαταστημα και εκανα παραπονα για τις αποσυνδεσεις, με πηρε τεχνικος και μαλιστα δυο φορες. <br>σημ. το 90% των πελατων τους ειναι των 250mb εγω ειμαι των 25gb.<br><br>σε καποια στιγμη με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε οτι εκανε troubleshooting και δεν φταιει η συνδεση, ειναι το ρημαδι το mifi.<br>οτι τους ελεγα απο τον νοεμβριο; μου ειπε να παω στο υποκαταστημα για να το τσεκαρουν και να αλλαχθει. παω λοιπον και τους λεω ετσι κι ετσι μου ειπε ο τεχνικος. <br>ξεκιναει η ανακριση, απο την καινουργια υπαλληλο, που δεν ξερει τι κανουν τα κουμπια στο πληκτρολογιο. διπλα της ειναι η παλια καραβανα, η οποια ξερει οτι ειμαι "δυνατος" πελατης και οτι ειμαι εκει επειδη τους εχω δωσει μια τελευταια ευκαιρια. ειναι απασχολημενη με αλλο πελατακη και ριχνει κλεφτες ματιες. δεν θελει να επεμβει. εξυπνη.<br><br>καθε ποτε εχεις disconnect? <br>ειναι random<br>ωραια μου λεει, ας το δουμε να κανει αποσυνδεση!!! αρχιζω να ανεβαζω πιεση. ακου να δεις μωρο μου, δεν θα φαω την μερα μου εδω για να δεις την αποσυνδεση. τις εχει δει η συναδελφος σου. <br>ωραια μου λεει, θα μας αφησεις το mifi και θα σου απαντησουμε σε μια εβδομαδα. <br>σε μια εβδομαδα;;;; μωρο μου ειμαστε στην αφρικη, υπογραφεις οτι θα το παρω σε μια εβδομαδα;<br>........... σιωπη.<br>ο μηνας εχει 17. εχω περιπου 20gb τα οποια δεν τα εχω χρησιμοποιησει εξαιτιας των προβληματων στην συνδεση. οταν τελειωσει ο μηνας, θα χασω τα bunldes. θα μου τα επιστρεψετε;<br>........... σιωπη<br>20gb ο μεσος ντοπιος δεν εχει ιδεα πως να σπαταλησει ολα αυτα τα gb. ειναι ΠΟΛΛΑ για αυτους.<br>θα μου δωσεις αλλη συσκευη;<br>οχι<br>ωραια, δηλαδη θα σου δωσω την συσκευη αλλα δεν ξερεις ποτε θα μου την επιστρεψετε. συσκευη για να αντικαταστησει την προβληματικη, δεν θα μου δωσετε. εξαιτιας της αργης σας υποστηριξης εγω θα χασω το μηνιατικο σου σε GB και δεν θα εχω ιντερνετ. οχι πως ειχα τοσο καιρο.<br><br>παρε το mifi και δωστο στο αφεντικο σου. πεστου να το βαλει στον κωλο του και να το κουναει μεχρι να πεσουν οι αιμοροιδες του σαν δαμασκηνα. εσυ βρες αλλη δουλεια, γιατι απο τα χωραφια, σε καταστημα τεχνολογιας, παει πολυ για το καρμα σου.<br><br>τελος η αφρικανικη vodafone. η αλητεια τους ειναι εκτος πραγματικοτητας. <br>το "υποκαταστημα" της vodafone, ειναι δυο γραφειακια σε ενα διαδρομο ενος εμπορικου. ουτε ενα κανονικο υποκαταστημα δεν ξερουν να στησουν. περναω απο εκει πολυ συχνα. σημερα που περασα απο εκει, ειπα σε καποιον που το εψηνε, αδερφε χανεις τον καιρο σου με αυτους εδω. μονο προβληματα. <br>οι υπαλληλοι ουτε που με κοιταξαν, ουτε απαντησαν. σιωπη. ο υποψηφιος πελατης κοιταξε τον λευκο (εμενα), κοιταξε τους μαυρους και εφυγε γιατι βιαζοταν.<br><br>αυτο θα κανω καθε μερα. θα χρησιμοποιω το λευκο μου δερμα για να τους σπαω τα @@

κουνελέλο, συμπασχω με το προβλημα σου κι ευχομαι να λυθει γρηγορα.<br>ωστοσο να πω καπου εδω οτι προσθεσες μια υπεροχη βρισια, (τι βρισιά δηλαδη, λογοτεχνικο επος ειναι) στην φαρετρα μου και γι αυτο σ ευχαριστω.

λελο σου ηρθε καμια ανακοινωση να πληρωσεις εκτος συμφωνηθεντου συμβολαιου αυξησεις στην vodafone απο 1/4/2017?<br>το προσωπικο των καταστηματων ειναι οντως τραγικο απο τεχνικη καταρτιση,εδω πηγα προχτες να ρωτησω για τις αυξησεις και δεν ξερανε τιποτε ΛΟΛ.<br>

Ο Λέλος είναι λίγο πιο νότια, δεν ξέρω αν τους πιάνουν οι αυξήσεις τελών του Σύριζα ακόμα.

λολ το "αφρικανικο τμημα" που εγραφε νομιζα ειναι μεταφορικο λολ.

<blockquote><br>λελο σου ηρθε καμια ανακοινωση να πληρωσεις εκτος συμφωνηθεντου συμβολαιου αυξησεις στην vodafone απο 1/4/2017?<br>το προσωπικο των καταστηματων ειναι οντως τραγικο απο τεχνικη καταρτιση,εδω πηγα προχτες να ρωτησω για τις αυξησεις και δεν ξερανε τιποτε ΛΟΛ.<br></blockquote><br>αυτο το πραγμα ειναι ο νομος εδω. λες και πηρανε τον Βαγγελα απο την λαχαναγορα, και τον εβαλαν να τσεκαρει το τριγωνικο ρανταρ.<br>πιστευω οτι ειναι θεμα οικονομιας στους μισθους. γιωργακη δεν πειραζει που δεν ξερεις την τυφλα σου, θα κατσεις εκει και καποια στιγμη θα μαθεις. εως τοτε θα σου δινουμε τιποτα, αφου δεν ξερεις.<br><br>Αδερφε Μπρους, Μεγιστη ΤΙΜΗ, αλλα  τι σου αρεσε;

μα ειναι δυναμόν να ρωτας? εκει με τα δαμασκηνα λεω. κι αν ειναι γνωστη, τυπου βαιραλ εκφραση, εγω παντως δεν την ειχα ξανακουσει..

οχι δεν ειναι γνωστη, ειναι αποτελεσμα της ημικρανιας που μου προσφερε απλοχερα και δωρεαν, η vodapsol.

<blockquote><br>οχι δεν ειναι γνωστη, ειναι αποτελεσμα της ημικρανιας που μου προσφερε απλοχερα και δωρεαν, η vodapsol.<br></blockquote><br>Για κάτι τέτοια την πληρώνεις! Να πίνεις τα Panadol σου μετά και να την σκέφτεσαι...

Βλέπω στην Wind και στην Cosmote ότι με επιπλέον 5.5€ γυρνάει η σύνδεση σε vdsl. Η Vodafone δεν έχει κάτι αντίστοιχο; Στο τηλέφωνο είπαν ότι θέλουν 39€ (αν είναι δυνατόν) για να μπει vdsl.<br><br>Με κάνα παζάρι παίζει να πέσουν κάτω από τα 30€ ή τσάμπα κόπος;

Back