εμενα παντως χθες μου ξηγηθηκαν πολυ αφρικανικα και γιαυτο τους ξηγηθηκα φουλ ελληνικα. <br>συγνωμη για το off topic αλλα ανηκει στο πεδιο των συγκρισεων.<br><br>αφου πηγα στο υποκαταστημα και εκανα παραπονα για τις αποσυνδεσεις, με πηρε τεχνικος και μαλιστα δυο φορες. <br>σημ. το 90% των πελατων τους ειναι των 250mb εγω ειμαι των 25gb.<br><br>σε καποια στιγμη με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε οτι εκανε troubleshooting και δεν φταιει η συνδεση, ειναι το ρημαδι το mifi.<br>οτι τους ελεγα απο τον νοεμβριο; μου ειπε να παω στο υποκαταστημα για να το τσεκαρουν και να αλλαχθει. παω λοιπον και τους λεω ετσι κι ετσι μου ειπε ο τεχνικος. <br>ξεκιναει η ανακριση, απο την καινουργια υπαλληλο, που δεν ξερει τι κανουν τα κουμπια στο πληκτρολογιο. διπλα της ειναι η παλια καραβανα, η οποια ξερει οτι ειμαι "δυνατος" πελατης και οτι ειμαι εκει επειδη τους εχω δωσει μια τελευταια ευκαιρια. ειναι απασχολημενη με αλλο πελατακη και ριχνει κλεφτες ματιες. δεν θελει να επεμβει. εξυπνη.<br><br>καθε ποτε εχεις disconnect? <br>ειναι random<br>ωραια μου λεει, ας το δουμε να κανει αποσυνδεση!!! αρχιζω να ανεβαζω πιεση. ακου να δεις μωρο μου, δεν θα φαω την μερα μου εδω για να δεις την αποσυνδεση. τις εχει δει η συναδελφος σου. <br>ωραια μου λεει, θα μας αφησεις το mifi και θα σου απαντησουμε σε μια εβδομαδα. <br>σε μια εβδομαδα;;;; μωρο μου ειμαστε στην αφρικη, υπογραφεις οτι θα το παρω σε μια εβδομαδα;<br>........... σιωπη.<br>ο μηνας εχει 17. εχω περιπου 20gb τα οποια δεν τα εχω χρησιμοποιησει εξαιτιας των προβληματων στην συνδεση. οταν τελειωσει ο μηνας, θα χασω τα bunldes. θα μου τα επιστρεψετε;<br>........... σιωπη<br>20gb ο μεσος ντοπιος δεν εχει ιδεα πως να σπαταλησει ολα αυτα τα gb. ειναι ΠΟΛΛΑ για αυτους.<br>θα μου δωσεις αλλη συσκευη;<br>οχι<br>ωραια, δηλαδη θα σου δωσω την συσκευη αλλα δεν ξερεις ποτε θα μου την επιστρεψετε. συσκευη για να αντικαταστησει την προβληματικη, δεν θα μου δωσετε. εξαιτιας της αργης σας υποστηριξης εγω θα χασω το μηνιατικο σου σε GB και δεν θα εχω ιντερνετ. οχι πως ειχα τοσο καιρο.<br><br>παρε το mifi και δωστο στο αφεντικο σου. πεστου να το βαλει στον κωλο του και να το κουναει μεχρι να πεσουν οι αιμοροιδες του σαν δαμασκηνα. εσυ βρες αλλη δουλεια, γιατι απο τα χωραφια, σε καταστημα τεχνολογιας, παει πολυ για το καρμα σου.<br><br>τελος η αφρικανικη vodafone. η αλητεια τους ειναι εκτος πραγματικοτητας. <br>το "υποκαταστημα" της vodafone, ειναι δυο γραφειακια σε ενα διαδρομο ενος εμπορικου. ουτε ενα κανονικο υποκαταστημα δεν ξερουν να στησουν. περναω απο εκει πολυ συχνα. σημερα που περασα απο εκει, ειπα σε καποιον που το εψηνε, αδερφε χανεις τον καιρο σου με αυτους εδω. μονο προβληματα. <br>οι υπαλληλοι ουτε που με κοιταξαν, ουτε απαντησαν. σιωπη. ο υποψηφιος πελατης κοιταξε τον λευκο (εμενα), κοιταξε τους μαυρους και εφυγε γιατι βιαζοταν.<br><br>αυτο θα κανω καθε μερα. θα χρησιμοποιω το λευκο μου δερμα για να τους σπαω τα @@