Το KRAIT αναβαθμίζεται

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@jonirenicus13 επειδή είναι κρίμα να πληρώσεις για την αναβάθμιση με την κιτρινιάρικη κάρτα της Πειραιώς, η αγαπημένη σου εταιρία φρόντισε για σένα. Razer Card λοιπόν και στην premium έκδοση κάθε φορά που πληρώνεις ανέπαφα, ανάβει και το logo.

@jimmy213 Τζίμυ με προσβάλλεις. Πώς θα μπορούσα να μη γνωρίζω την ύπαρξή της? Θες να με καθαιρέσουν απ' τη razer cult?
Και η καλύτερη αρχή θα γίνει αγοράζοντας την παρακάτω.

@jimmy213 Τζίμυ με προσβάλλεις. Πώς θα μπορούσα να μη γνωρίζω την ύπαρξή της? Θες να με καθαιρέσουν απ' τη razer cult?
Και η καλύτερη αρχή θα γίνει αγοράζοντας την παρακάτω.
μεσα για την κλήρωση :trollface:

Τι απέγινε εκείνο το modular PC που θα έβγαζαν άραγε;

Ειναι midi tower αυτο, δεν κανει.

Οταν νιωσεις τις ανεσεις και το μεγαλειο ενος Full tower, δεν κοιτας προς τα πισω

-jonIrenicus13, 2020
Το θυμόσουν αυτολεξεί ή το έκανες quote?

Τα ρωτάνε αυτά?
Ε λέω ρε φίλε, κάθε μέρα μιλάμε για 1002, κάτι μπορεί να της ξέφυγε. Βέβαια, καταλαβαίνω πως οταν το θέμα ειναι η razer, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε όσα λέμε.
Kudos @kara

Αυτές οι μνήμες πώς σας φαίνονται?
Θα μου πεις τωρα, καλά δεν πήρες μητρική ακόμα, που ξέρεις αν θα είναι συμβατές?
Ε στις δύο μητρικές που κοιτάω (msi x570 tomahawk και asus tuf) συμβατές τις βλέπω.

Last edited:
Αυτές οι μνήμες πώς σας φαίνονται?
Θα μου πεις τωρα, καλά δεν πήρες μητρική ακόμα, που ξέρεις αν θα είναι συμβατές?
Ε στις δύο μητρικές που κοιτάω (msi x570 tomahawk και asus tuf) συμβατές τις βλέπω.

Προτιμώ αυτές: RAM G.SKILL F4-3600C17D-32GTZ 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHZ TRIDENT Z DUAL CHANNEL KIT

Καλύτερη ποιότητα και καλύτερα latencies.

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν έψαχνα συγκεκριμένα low profile λόγω cooler.
Αν και έχω διαβάσει σε σχολια για τη noctua πως μπορείς να ανεβάσεις ψηλότερα το ανεμιστηρακι για να έχει χώρο και για τέτοιες μνήμες.

Last edited:

Σαφώς καλύτερα latencies (16-18-18-38) και νομίζω είναι έχουν ίδιο profile με τις Corsair.

Κι άλλα κουτιά απ' την Lian Li Razer. Δυστυχώς μόνο σε ATX και Mini-ITX.

Τα φτωχαδάκια ας ψάξουν να βρουν το Lian Li Lancool II Mesh στο τοπικό τους Lidl.

Back