<blockquote> Ένας τυπάς (που κάποτε ήταν παράλληλα και ένας μέτριος παίκτης του LOTRO </blockquote>
ενας "τυπας" και μαλιστα μετριος?γιατι ρε φιλε ξηγιεσε ετσι να ουμαι αφου οποτε στα επρηζα για skirmish σε ξεπληρωνα παντα με σκληρο μεταλλο!
αμ εγω φταιαω που σε εκανα παρεα,δεξιος τι να περιμενεις.........
<blockquote> Αγαπητε.. σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι, δεν νομιζω οτι θα στεριωσει κατι αν με υποψιαζεσαι συνεχεια αν ειμαι αντρας ή γυναικα. Ακομη δε.. και να με γνωρισεις, ουτε και τοτε θα σου φυγουν οι αμφιβολιες πιστευω, οποτε.. αστο.
Σε περιπτωση που η ερωτηση ειναι για καθαρα εγκυκλοπαιδικους λογους, απορω.. γιατι και οι υπολοιποι δεν δηλωνουν το αντιστοιχο, και να ειμαι εγω το πρωτο μελος που θα το κανει
Υ.Γ. παει το θρεντ λεμε.. </blockquote>
συγγνωμη που σε στεναχωρω αγαπη μου, παρε ενα ποιηματακι βγαλμενο απο την καρδια μου να ξαλαφρωσεις
<i><span style="font-size:2">Ο Northlander έχει την κατάρα του Cthulu. Παίζει με τη φωτιά.</span></i>
<span class="bbcode_spoiler">οποιος μου κανει delete το ποιημα να εχει την καταρα του κθουλου! </span>
εδιτ
μολις ειδα οτι το thread εξερευνησης διερευνησης του tony φοιμωθηκε απο τους κατασταλτικους μηχανισμους του φορουμ.
τονυ μη μασας,καποια στιγμη θα λαμψει η αληθεια.