Το τέλος των Tomb Raider :(

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε πειράζω ρε, επειδή είχες παρόμοια αφοριστική άποψη. :p
Το νήμα να σου πω το είχα ξεχάσει, ξεθάφτηκε τυχαία στην προσπάθεια να βρω εκείνο με τα 2d γραφικά. Το Control δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω.

Ψέματα λεει. Το πήρε κατάκαρδα επειδή έχει θείο στην remedy.

Σε πειράζω ρε, επειδή είχες παρόμοια αφοριστική άποψη. :p
Το νήμα να σου πω το είχα ξεχάσει, ξεθάφτηκε τυχαία στην προσπάθεια να βρω εκείνο με τα 2d γραφικά. Το Control δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω.
σορυ νόμιζα ότι ήσουν σε αυτούς τους δεν σηκώνω κουβέντα για την remedy. Να μου λέγανε για sierra να το καταλάβω αλλά από πότε η remedy έχει τόσο αφοσιωμένη fan base?

60% αδικαιολόγητος αφού 2/5 παιχνίδια της είναι ρετρομπιξελούμπες.

παίξει ένα TOMB RAIDER. Και δυστυχώς ο τίτλος δεν έχει να κάνει με τίποτα με το gameplay του παιχνιδιού εκτός από την ομορφιά της Lara.
Ελατε ρε παιδια, λιγη επιεικεια. 100 παιχνιδια με Λαρα βγαλανε, στερεψε πια ο σεναριογραφος, τι αλλη ιστορια να σκαρφιστει , ο μαυρος.

στερεψε πια ο σεναριογραφος, τι αλλη ιστορια να σκαρφιστει , ο μαυρος.
Στο φόρεμα αναφέρεσαι;

3232.jpg

Γουσταρω, αυτο κι αν ειναι επιτυχια. 20-25 χρονια Λαρα και να χτυπιομαστε ακομα για παρτη της. Τωρα σε πιον αρεσει σε πιον οχι, καλο κακο σεναριο, παιχνιδι καλοφτιαγμενο η της αρπαχτης ερχονται σε δευτερη μοιρα. Η Λαρα ηρθε κι εγινε θρησκεια. Τελικα κανενας παραπονεμενος, ουτε οι δημιουργοι που χοντροοικονομησαν ουτε εμεις που περασαμε τοσες ωρες διασκεδαζοντας μαζυ της. Εστω και με γραφικα PSX

δηλαδή, ξέρω εγώ, δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ πριν disagree και να το εννοούσα.

Το αν ένα παιχνίδι είναι καλοφτιαγμένο ή αρπαχτή δεν ήρθε ποτέ σε δεύτερη μοίρα και για αυτό έπιασε πάτο το franchise. Fans είμαστε όχι ηλίθιοι.

Στο μακρινό 2015 όπου είχε κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο reboot, κατά γενική ομολογία, το αντίθετο ακριβώς από την κάτω βόλτα είχε πάρει. Το να μην σου άρεσε εσένα το δέχομαι, αλλά οι περισσότεροι το λάτρεψαν και φαίνεται από τα reviews που έχουν αφήσει οι παίκτες.

το αντίθετο ακριβώς από την κάτω βόλτα είχε πάρει
Όντως. Αν το reboot και οι συνέχειες του ήταν η κάτω βόλτα για τη σειρά, τότε τι να πουν τα Chronicles και Angel of Darkness; :p

Aν είσαι φαν των παλιών έχει πάρει την κάτω βόλτα δεν μπορείς να τα δεις αλλιώς. Τα καινούργια είναι αξιόλογα open world games μεν αλλά δεν κάνουν και τον πάταγο που έκανε το ΤR κάποτες.

η σειρα tomb raider ειχε παψει να κανει παταγο (κοινος ειχε παρει την κατω βολτα) χρονια πριν τα reboot (νταξ θα πει καποιος οτι ειχε βγει το legend. αλλα το angel of darkness ακομα εχει το βραβειο χειροτερου sequel και 50 metacritic :p)

η σειρα tomb raider ειχε παψει να κανει παταγο (κοινος ειχε παρει την κατω βολτα) χρονια πριν τα reboot (νταξ θα πει καποιος οτι ειχε βγει το legend. αλλα το angel of darkness ακομα εχει το βραβειο χειροτερου sequel και 50 metacritic :p)
O χειρισμος του Angel Of Darkness ηταν ισως ο χειρότερος χειρισμός που εχω δει σε παιχνίδι, αν εξαιρέσεις τις πίστες με τα αεροπλανάκια στο San Andreas. Πραγματικά δεν ξερω τι σκεφτόντουσαν, αισθανόμουν λες και ήμουν λεωφοριατζής οταν προσπαθούσα να ελέγξω τη Lara. Kαι ηταν και κρίμας γιατι η goth-dark ατμόσφαιρα τα έσπαγε.

Δεν εξεταζω αν ειναι καλα η κακα τα παιχνιδια. Το βλεπω σαν προιον που πετυχε με το παραπανω. Εχω 9 κουτατες Λαρες και πρεπει να εχουν βγει, αλλα 6-7 ψηφιακα νομιζω. 30 χρονια τωρα καθε 2 χρονια παρτε και μια Λαρα ναχετε. Αρα, αρεσε στον κοσμο και τα αγοραζε. Και δεν ειναι τα παιχνιδια μονο. Βιβλια ταινιες ρουχα, μεχρι και σωβρακα με την φατσα της Λαρας κυκλοφορησαν. Τετοια εμπορικη επιτυχια, ουτε Ροναλντο και Μεσυ δλδ.

Back