By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!σορυ νόμιζα ότι ήσουν σε αυτούς τους δεν σηκώνω κουβέντα για την remedy. Να μου λέγανε για sierra να το καταλάβω αλλά από πότε η remedy έχει τόσο αφοσιωμένη fan base?Σε πειράζω ρε, επειδή είχες παρόμοια αφοριστική άποψη.
Το νήμα να σου πω το είχα ξεχάσει, ξεθάφτηκε τυχαία στην προσπάθεια να βρω εκείνο με τα 2d γραφικά. Το Control δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω.
μενεις μετεξεταστεοςποια είναι η remedy?
Ελατε ρε παιδια, λιγη επιεικεια. 100 παιχνιδια με Λαρα βγαλανε, στερεψε πια ο σεναριογραφος, τι αλλη ιστορια να σκαρφιστει , ο μαυρος.παίξει ένα TOMB RAIDER. Και δυστυχώς ο τίτλος δεν έχει να κάνει με τίποτα με το gameplay του παιχνιδιού εκτός από την ομορφιά της Lara.
Στο φόρεμα αναφέρεσαι;στερεψε πια ο σεναριογραφος, τι αλλη ιστορια να σκαρφιστει , ο μαυρος.
Όντως. Αν το reboot και οι συνέχειες του ήταν η κάτω βόλτα για τη σειρά, τότε τι να πουν τα Chronicles και Angel of Darkness;το αντίθετο ακριβώς από την κάτω βόλτα είχε πάρει
O χειρισμος του Angel Of Darkness ηταν ισως ο χειρότερος χειρισμός που εχω δει σε παιχνίδι, αν εξαιρέσεις τις πίστες με τα αεροπλανάκια στο San Andreas. Πραγματικά δεν ξερω τι σκεφτόντουσαν, αισθανόμουν λες και ήμουν λεωφοριατζής οταν προσπαθούσα να ελέγξω τη Lara. Kαι ηταν και κρίμας γιατι η goth-dark ατμόσφαιρα τα έσπαγε.η σειρα tomb raider ειχε παψει να κανει παταγο (κοινος ειχε παρει την κατω βολτα) χρονια πριν τα reboot (νταξ θα πει καποιος οτι ειχε βγει το legend. αλλα το angel of darkness ακομα εχει το βραβειο χειροτερου sequel και 50 metacritic)