Το ξέρω, είναι ντροπή, αλλά δεν έχω ολοκληρώσει.....

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Ναι, είναι αλήθεια. Δεν έχω τελειώσει το Cowboy Bepop!
Εσείς ποια σειρά/ταινία αφήσατε στην μέση;

Cowboy Bepop

Το Walking Dead το αφησα στην αρχη του S2, χωρις λογο. Ισως μια μερα να το ξαναπιασω στα χερια μου.
Το Supernatural το αφησα στο τελευταιο S. οχι χωρις λογο. Ενω μου αρεσε η σειρα ενοιωθα οτι θα φαω χοντρο ξενερωμα γιατι αρχισε να χανει πιεση η δημιουργικοτητα. Το σταματησα οσο ημουν ακομα ζεστος με αυτα που ειδα. Διαβασα καποια review και δικαιωθηκα. Τελικα η επιδημια ειχε και τα καλα της.
Καλυτερα να μεινω με τις καλες αναμνησεις παρα με ενα τελος που θα μου χαλαγε την διαθεση.
To Money Heist το παρατησα λιγο πριν τελειωσει το πρωτο S. Το ξερω οτι θα βγειτε εξω με τα δικρανια αλλα ο λογος ειναι ιδιος με του Walking Dead. χωρις λογο, ετσι απλα, δεν ξαναπατησα το Play και αυτο δεν εχει σχεση με το αν μου αρεσε ή οχι. Μου αρεσαν αυτες οι σειρες.
Το Loki που χωρις ιχνος ντροπης, μου αρεσε. Δεν θα το συνεχισω, χωρις λογο και αυτο..... Ισως οχι χωρις λογο. Μολις τελειωσα με το Poirot εμφανιστηκε μια δυσκολια να παρακολουθησω καποια σειρα. εκανα καποιες προσπαθειες αλλα εμειναν στα πρωτα επεισοδια.
Μπορει να ειναι και ενα πολυ καλο θεμα για συζητηση.
Αυτη η σειρα (Poirot) μου καλυψε τοσες αναγκες που νοιωθω πολυ χορτατος για να μου σερβιρω κατι διαφορετικο.

Star Trek Discovery, Picard και Lower Decks. Ακολουθώντας το δόγμα ότι οι περισσότερες σειρές Star Trek βρίσκουν τα πατήματά τους μετά την δεύτερη σεζόν, έσφιξα τα δόντια και είδα ολόκληρες τις πρώτες δύο σεζόν του Discovery, είδα και 4-5 επεισόδια της τρίτης σεζόν και εκεί έριξα λευκή πετσέτα γιατί δεν άντεχα άλλο. Είδα και την πρώτη σεζόν του Picard και τα παράτησα εκεί, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τη δεύτερη. Είδα δύο επεισόδια του lower Decks, το παράτησα κι αυτό. Το σύγχρονο Star Trek είναι πολύ μακριά από αυτό που εγώ θα ήθελα.

Star Trek Discovery, Picard και Lower Decks. Ακολουθώντας το δόγμα ότι οι περισσότερες σειρές Star Trek βρίσκουν τα πατήματά τους μετά την δεύτερη σεζόν, έσφιξα τα δόντια και είδα ολόκληρες τις πρώτες δύο σεζόν του Discovery, είδα και 4-5 επεισόδια της τρίτης σεζόν και εκεί έριξα λευκή πετσέτα γιατί δεν άντεχα άλλο. Είδα και την πρώτη σεζόν του Picard και τα παράτησα εκεί, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τη δεύτερη. Είδα δύο επεισόδια του lower Decks, το παράτησα κι αυτό. Το σύγχρονο Star Trek είναι πολύ μακριά από αυτό που εγώ θα ήθελα.
αργά ή γρήγορα όλοι μπορατσίζονται :p

εγώ δεν κατάφερα να προχωρήσω το Breaking Bad, έφτασα εκεί που ο Τζέσε ακουμπάει το χέρι της γκόμενας :p

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αφησει το Breaking bad? κατι κανεις λαθος. Μπορω να δεχθω για το οτιδηποτε αντιθετη αποψη. Οχι για το BB.

Η πρώτη σεζόν ΒΒ είναι μακράν η πιο αδύναμη, οριακά βαρετή σε φάσεις. Από τη 2η και μετά αλλάζει τελείως το παιχνίδι.

Μη ξεχναμε οτι η πρωτη σεζον ηταν κουτσουρεμενη λογω απεργιων. Επισης για πολυ κοσμο η αναλυτικη παρουσιαση χαρακτηρων ειναι κουραστικη αλλα στη συγκεκριμενη σειρα ειναι χρησιμη ετσι ωστε να καταλαβεις στη συνεχεια την ολισθηση που συμβαινει.

Το ιδιο ισχυει και για το the wire. Το αλλο επος σε σειρα .

Βασικά λυπήθηκα τον Walter τόσο πολύ που δεν άντεξε η πσυχουλαμ να τον βλέπω να περνάει αυτό το λούκι.

Βασικά λυπήθηκα τον Walter τόσο πολύ που δεν άντεξε η πσυχουλαμ να τον βλέπω να περνάει αυτό το λούκι.
Αυτο ακριβως. Αυτο το λουκι της ζωη που τον καθενα μας τον σεταρει καπως. Anyway, παω να "μαγειρεψω"

Ρε μην την ψάχνετε, τα γούστα είναι γούστα. Όσο αντικειμενικά τέλεια και να είναι μια σειρά ή ταινιά, μπορεί απλά να μην είσαι σε φάση να σου 'μιλήσει'. Στο τέλος θα δεις αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή σου την εκάστοτε χρονική στιγμή. Αυτή η μανία που διαδώσανε στο ίντερνετ πέντε αζώητοι που πληρώνονταν για να προωθούν σειρές/ταινίες πως πρέπει ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΟΥΛΑ, είναι τουλάχιστον γελοία.

#ΝοσταλγόςTwinPeaksΣτηνΕΤ2

Ρε μην την ψάχνετε, τα γούστα είναι γούστα. Όσο αντικειμενικά τέλεια και να είναι μια σειρά ή ταινιά, μπορεί απλά να μην είσαι σε φάση να σου 'μιλήσει'. Στο τέλος θα δεις αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή σου την εκάστοτε χρονική στιγμή. Αυτή η μανία που διαδώσανε στο ίντερνετ πέντε αζώητοι που πληρώνονταν για να προωθούν σειρές/ταινίες πως πρέπει ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΟΥΛΑ, είναι τουλάχιστον γελοία.

#ΝοσταλγόςTwinPeaksΣτηνΕΤ2
Δε διαφωνω καθολου. Επειδη ομως ο walter θα σου "μιλησει", θα σε κανει να νιωσεις οτι οσες σφαλιαρες και να φας, μπορεις να επιβιωσεις στο πιο σκληρο επαγγελμα, οχι. να διαπρεψεις, βρες τη καταλληλη χρονικη στιγμη και δες.
Ειναι σαν να μου λες οτι το divinity OS 2 ειναι καλυτερο απο το BG2 . Απλα δε γινεται :)

Αυτο ακριβως. Αυτο το λουκι της ζωη που τον καθενα μας τον σεταρει καπως. Anyway, παω να "μαγειρεψω"
είμαι σε φάση αρκετά προβλήματα έχω, δεν χρειάζομαι να φορτωθώ και τα φανταστικά άλλων, οπότε αν κάτι με χαλάει γιατί για οποιονδήποτε λόγο και με κάποιον τρόπο μπορεί να ταυτιστώ με τα αρνητικά, τελείωσε για μένα.

Το πρόβλημα της ιστορίας είναι πως είναι πολύ "the man next door" για μένα, σπάνια το συναντάω και γενικά είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να δω τίποτα κοινωνικές σειρές/ταινίες, δράματα, συναισθηματικές και τέτοια. Δεν μπορώ να μην με ενοχλήσει πχ ένα χαζορομαντικό που κάποιος έχασε γυναίκα παιδιά σε ατύχημα αλλά τελικά βρήκε τον έρωτα και όλα πόπα, σαν αυτές που βλέπει η σύζυγος. Όσο πόπα και να του έρθουν και χάπι έντινγκ να έχει θα με χαλάσει 3 φορές περισσότερο η δραματική όλα μαύρα αρχή, από ότι θα με χαροποιήσει το τέλος.

(Εδώ να σημειώσουμε για τα πρακτικά πως το Breaking Bad είναι όντως σκληρότατο αριστούργημα, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα όσους δεν μπαίνουν στην διαδικασία να το δουν/γουστάρουν. Είναι άλλη νοοτροπία, άλλος τύπος ανθρώπου. Υπάρχουν για να ξεχωρίζουμε εμείς οι καλόγουσθοι (sic) αριστοκράται (ξαναμανsic).

Δε θα αναφέρω όσα είδα μόνο 3-4 επεισόδια.

Star Trek: Deep Space 9, το άφησα κάπου στην αρχή της 3ης σεζόν (αφού πήραν το Defiant) κυρίως λόγω χρόνου, αλλά δε με συγκινεί και πολύ, νιώθω κάνει κοιλιά. Ήμουν σε φάση που μόνο τα "επεισόδια του Quark" έβλεπα ευχάριστα.

Star Trek: Original Series, άφησα τα τελευταία 2 επεισόδια για όταν με πιάσει η νοσταλγία.

Sleepy Hollow, δε ξεκίνησα νομίζω καν τη 3η σεζόν. Ήδη από τη πρώτη φαινόταν ότι "ξεφεύγει" σιγά-σιγά προς concept επιπέδου "Μάγισσες" και δεν είχα όρεξη. Όσο αγάπησα τα πρώτα επεισόδια, άλλο τόσο αντιπάθησα όλο το υπόλοιπο.

One Piece, πάει πολύ αργά, το άφησα κάπου εκεί που ξεκινάει η φάση με την Big Momma, ας πούμε 790 επεισόδιο.

Έχω παρατήσει διάφορες σειρές αλλά σε κάποιες (υποτίθεται ότι)είναι προσωρινή η διακοπή. Εννοείται δεν αναφέρω καν αυτές όπου είδα μόνο τον πιλότο και δεν συνέχισα.

Peaky Blinders: Έμεινα στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Δεν λέω καλή σειρά αλλά δεν με άρπαξε από το σβέρκο να δω παρακάτω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Κάποια στιγμή θα επανέλθω.

Final Space: Το παράτησα στο 4ο-5ο της δεύτερης σεζόν και δεν κοίταξα πίσω, Απλώς δεν ταιριάζουμε.

Disenchantment: Το ίδιο με το αποπάνω, είδα μόνο την πρώτη σεζόν και γεια σας.

Bates Motel: Το άφησα μετά από 3 σεζόν, αν θυμάμαι καλά, γιατί μου φάνηκε ότι άρχισε να γίνεται δακρύβρεχτο και με επαναλαμβανόμενα plot points. Δεν νομίζω να επιστρέψω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Archer: Είδα τις 2 πρώτες σεζόν, γέλασα αρκετά αλλά μου φτάνει. Κάποια στιγμή που θα τον χρειάζομαι μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

True Blood: Του χάρισα περίπου 4 σεζόν από τη ζωή μου, νομίζω φτάνουν και περισσεύουν. Είχε γίνει ήδη αρκετά σαχλό, ούτως ή άλλως.

Happy!: Είδα μόνο την πρώτη σεζόν. Δεν ξέρω αν χρειαζόταν δεύτερη, προς το παρόν δεν με τραβάει να την ξεκινήσω.

Dirk Gently: Μία από τα ίδια, πέρασα καλούτσικα με την πρώτη σεζόν αλλά δεν βρίσκω λόγο/χρόνο να συνεχίσω. Το Good Omens έκανε παρόμοια πράγματα αλλά αρκετά καλύτερα, imo.

Sleepy Hollow: Ακριβώς όπως τα είπε ο Stamatimenos, μόνο που εγώ άντεξα να δω και την 3η σεζόν.

Ταινίες, πάντως, δεν αφήνω στη μέση. Μπορεί να μου πάρει κάποιες μέρες και να τις σπάσω σε δύο κομμάτια (ειδικά αν είναι μεγάλες) αλλά θα τις τελειώσω, πού να πάρει!

Last edited:
Bates Motel: Το άφησα μετά από 3 σεζόν, αν θυμάμαι καλά, γιατί μου φάνηκε ότι άρχισε να γίνεται δακρύβρεχτο και με επαναλαμβανόμενα plot points. Δεν νομίζω να επιστρέψω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ενας απο τους λογους που μου αρεσe το Supernatural ηταν και αυτος. οτι ξεγλυστρουσαν απο την επαναληψη που προσφερει μια απλη ιδεα, δυο τυποι σκοτωνουν τερατα. Το θεωρω κατορθωμα για μια σειρα να σε βαζει στην μπριζα για το πως θα ξεφυγουν απο το repeat της ρουτινας των ηρωων.

Αυτή η μανία που διαδώσανε στο ίντερνετ πέντε αζώητοι που πληρώνονταν για να προωθούν σειρές/ταινίες πως πρέπει ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΟΥΛΑ, είναι τουλάχιστον γελοία.
Εχει δικαιο. Ουτε εγω δεν ξερω ποσες φορες ξεκινησα να δω μια σειρα η οποια ειναι VIP θεμα συζητησης και την σταματησα με facepalm.
Οσο προχωραει η συζητηση θα το δειτε και εσεις.

Σειρές που δεν ολοκλήρωσα την πρώτη season είναι τεράστια λίστα και δεν τις μετράω καν στις ξεκινημένες, για να πω πως τις άφησα στη μέση. Γενικά αν μου κάνει κάτι αρκετό κλικ για να δω την πρώτη season ολόκληρη, σπάνια δεν θα μείνω ως το τέλος.

Στις εξαιρέσεις:

True Blood δεν έχω δει το τελευταίο επεισόδιο, επειδή πέρασε ένα ρακούν από μπροστά μου και ξεχάστηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μετράει ως το άφησα "στη μέση". Μπορεί και να βάλω να το δω, αν και ανάθεμα κι αν θυμάμαι τι γίνεται και ποιος είναι ποιος.

Δεν θυμάμαι πού άφησα CSI και CSI Miami, είδα κάμποσες season αλλά κάποια στιγμή έγκωσα.

Happy! Η πρώτη season αριστούργημα, στη δεύτερη το παράκαναν για τα γούστα μου, παράτημα χωρίς σκοπό επιστροφής.

The Wire, ίσως επιστρέψω αν βγάλουν μετάφραση στα αγγλικά.

Back