Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε ο @Tsok εδώ και χρόνια. Τώρα αντί για παιχνίδια μοιράζειΩ ρε φίλε, τι επικό giveaway!
exalted orbs, που αναπόφευκτα είναι για πιο περιορισμένο κοινό. 

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε ο @Tsok εδώ και χρόνια. Τώρα αντί για παιχνίδια μοιράζειΩ ρε φίλε, τι επικό giveaway!
Καλό κουράγιο να προσπαθείς να βγεις από ένα σκοτεινό δωμάτιο περπατώντας πάνω σε τεντωμένο σχοινί έχοντας ένα μωρό να κλαίει.πήρα max payne, thanks
α το έχω παίξει στις μέρες του, μου το είχε δώσει ένας θείος μου...Καλό κουράγιο να προσπαθείς να βγεις από ένα σκοτεινό δωμάτιο περπατώντας πάνω σε τεντωμένο σχοινί έχοντας ένα μωρό να κλαίει.
αυτήν την εικόνα από ΜΙ σκεφτόμουν πολύ καιρό να την ποστάρω...
Μαζί σου. Αν και λανθασμένα πολλοί θεωρούν το δεύτερο, expansion, πρόκειται για ένα ουσιαστικά παιχνίδι σπασμένο στα 2. Το Second Encounter είναι όντως ανώτερο. Πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε περιβάλλοντα, μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών, περισσότερα αντικείμενα (oι μπότες που τρέχεις σαν το Sanic, κανείς; ) οχήματα για να καλύπτεις τις μεγάλες αποστάσεις και να σφάζεις ορδές, ακόμα και καλύτερο balance θα έλεγα (το πρώτο έχει περισσότερα φτηνά σκηνικά που αγγίζεις κάποιο power up και εμφανίζονται σχεδόν πάνω σου εχθροί που να σε κάνουν φέτες πριν προλάβεις να πεις serious, α και τα βατράχια, ef this shit).Είμαι ο μόνος που θεωρεί πως το Second Encounter είναι καλύτερο από το First;