Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Subscribe, claim, unsubscribe
Εννοώ ότι είμαι ήδη εγγεγραμμένος εκεί, αλλά ποτέ δεν μου στέλνουν διαφημιστικά mails. Μου στέλνουν μόνο αποδείξεις σε αγορές μου.

Ναι για το newsletter λέω.
Γράψου στο newsletter, πάρε το παιχνίδι και ξεγράψου από το newsletter με το πρώτο mail που θα σου στείλουν. Δεν χρειάζεται να παραμείνεις subscriber στο newsletter για να κρατήσεις το παιχνίδι.

Σιγά, δε σου σπαμάρουν ανελλιπώς το μέηλ με προσφορές. Και εντάξει, newsletter από κατάστημα το οποίο ψωνίζουμε συχνά είναι.

Τα newsletter του gog δεν είναι ενοχλητικά και δεν είναι πολλά κάθε μήνα.
Σε αντίθεση με τον κοτσόβολο που βομβαρδίζει ανελέητα τα μεηλ, στις γιορτές μου ερχόταν ακόμη και 4 τη μέρα, μέχρι που του είπα χρόνια πολλά και τον έστειλα στα διάλα.

Ισχύει, το GoG στέλνει κυρίως σε γιορτές, στα sales, ή για να ενημερώσει πως κάποιο game που έχουμε στη wishlist διατίθεται σε προσφορά.

@Hellion μέχρι και το gog σε πήρε γραμμή τι σουνοφρουρός είσαι και σε έκοψε

τελικά μόνο γύφτος ο gaben δεν έχει δώσει τίποτα...

Είναι το game που πραγματικά χρειαζόμουν και δε το ήξερα. Για κάποιο λόγο, χωρίς ποτέ να το έχω τσεκάρει, νόμιζα ότι είναι η PC έκδοση εκείνου του τρισάθλιου mobile game. 😅

Επίσης για άλλο, κουτσό λόγο, νόμιζα ότι τα δύο παραπάνω είναι ένα game. 😅

Nα σημειώσω ότι γυναίκα χωρίς πουλί, δεν είναι γυναίκα. Νόμος.:broeagle:

E δες το δικό μου Avatar, και πες ότι έχει δείγμα μπροστά του και αγγίζει το tip. :ROFLMAO:

Έλα να ανέβουμε!

Έλα να ανέβουμε!

Πάρτε κανα δύο λεξοτανίλ, πριν το αρχίσετε, καλού κακού!!!

Back