Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το co-op του Pikuniku έχει πολλή πλάκα. Και το main game συμπαθητικό είναι.

έχει αναφερθεί ότι μπορούμε να τσιμπήσουμε τζάμπα το πρώτο dlc του troy total war?

Για να το αποκτήσει κάποιος πρέπει να κατεβάσει το γκεημ, και δεν νομίζω να το έχει κατεβάσει κανένας ως τώρα :p

οχι ρε. δεν χρειαζετε να κατεβασεις το γκειμ. απλα μπαινεις στο link του tweet (κανεις λογαριασμο αν δεν έχεις) πατας claim και κανεις redeem τον κωδικό που σου δίνει. πριν λίγο το εκανα εγώ.

έχει αναφερθεί ότι μπορούμε να τσιμπήσουμε τζάμπα το πρώτο dlc του troy total war?

Nαι μόλις τώρα.

giphy.gif

Α μάιστα, θρίαμβος τότε.

Είμαι σίγουρος πως θα το απολαύσει σίγουρα κάποια στιγμή ο μελλοντικός μου εαυτός.

Εδώ δεν πήραμε το βασικό παιχνίδι, τι dlcs τσαμπουνατε τώρα; Γελάει σύσσωμη η ζωντανή gaming κοινότητα

Ναι είχε αναφερθεί πάλι @Mogrey665, αλλά καλά έκανες και το έβαλες μήπως κάποιος το ξέχασε.

Καταξοδεύτηκες ρε Sega για την επέτειο (θα μπορούσε έστω να δώσει όλα τα Sanic του MD).
Στην Κουνένα Nintendo δε θα συνέβαινε αυτό.
Γιατί μάλλον δε θα έδινε τίποτα :trollface:

ρέι, Amnesia A machine for pigs τζάμπα στο epic, έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε και να τσεκάρουμε πλέον :p είναι από την προηγούμενη εβδομάδα, μέχρι 22

Αυτό το Layers of Fear 2 όμως που θα δώσει την επόμενη φορά, πολύ το ζαχαρώνω !!!! Και το Costume quest 2 καλοδεχούμενο είναι.

Αρκεί να μην αλλάξει πάλι γνώμη.

Αυτό το Layers of Fear 2 όμως που θα δώσει την επόμενη φορά, πολύ το ζαχαρώνω !!!! Και το Costume quest 2 καλοδεχούμενο είναι.

Αρκεί να μην αλλάξει πάλι γνώμη.
Αναφέρεσαι στο Conan Exiles; :p Μακάρι.

epic psore τζάμπα το Ghostbusters και Blair Witch

Να σημειωθεί το πολύ σημαντικό γεγονός ότι τα γεγονότα του Ghostbusters video game θεωρούνται "canon" στο Lore του κόσμου ως απευθείας συνέχεια από το Ghostbusters 2, με αρκετούς από τους ηθοποιούς των ταινιών θα δίνουν τη φωνή τους στους χαρακτήρες τους στο γκεημ.

Ακόμη μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ προσφορά του EPIC GAMES STORE, την οποία θα σπεύσουν αναμφίβολα να εκμεταλλευτούν οι πάντες, φίλοι αλλά και ντεμέκ haters.

Back